Arkadaslar aranizda catisi dar olan var mi:)normal dogummu yaptiniz?

ocaliptus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
68
0
39
merhaba,bugün doktor randevumuz vardi arkadaslar,ben 32 haftalik hamisim.doktorum bende cati darligi oldugunu söyledi,normal dogumun zor olucaginida söyledi.böyle bi durum yasayan varmi?sonucta sezeryan mi oldunuz normal dogum mu?tesekkürler..

bende de çatı darlığı var.sezeryan oldum.ama tek sebep bu değil tabi.amniyon sıvısı da azalmıştı oyüzden.çatı darlığı varsa dikişler biraz daha fazla olur heralde.doktorum bana normal doğumun zor olur demişti.

Benimde çatım dardı normal doğum yaptım ama çok zor oldu eğer doktoruna güveniyorsan sezeryanı kabul et derim ben. 17 saat sancı odasında bekledim inat ettim normal doğuracağım diye ama gereksizmiş şimdi daha iyi anlıyorum canım çıktı doğurana kadar bir de dikişlerde cabası (vajina dar olunca hailyle fazla kesiyorlar)kırkımız çıkacak ben daha yeni yeni oturup kalkmada problem yaşamıyorum. Ayrıca doğum zor olduğu için doğum esnasında bebegin köprücük kemiği kırılmış ve farketmedikleri için kaynamış bebeğin omzunda hafif bir çıkıntı var bunu biz farkettik doktora götürdüğümüzde acı gerçekle karşılaştık. Sinirler zedelenmediği için problm olmaz diyorlar elini kolunu oynatmasında da problem yok ama ben ilerisi için endişeleniyorum bir problem çıkarsa diye :KK43:
Bugünde aşı için sağlık ocağına götürdük ebe bıngıldağı bir hayli dar dedi. Şimdi ona canım sıkıldı. Ayrıca uzun süreli sarılığı olduğu için aşısını da yapmadılar. Yarın doktora götüreceğim inş. biraz yüreğim ferahlar.

X