Arkadaslar anketımı oylarmısınız..çıkarmı sizce...

Yumurtlamanın (döllenmenın) varsa 10. Gunu kan testınde cıkar mı?❤❤

• Evet

OY: 13 50,0%
  • Hayır

OY: 13 50,0%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Geç dollenme derkn canm tam 7 gun once catladı doktr kontrolunde o yuzdn aynı gun dollenıyrsa 10. Gun oluyo
Canm sen 10 gün önce çatladığına eminsen yaptır bence ben Dr kontrolünde olduğumdan çatladığını biliyordum belirtilerime de güvenerek yaptırdım 10. Gün ve çok şükür çıktı bence sende de çıkar ama erken öğrenmek de çok stresli sabredebilrsen adetin geçmesini bekle ya da yaptır gitsin zor bir iş değil

Evet doktrdan bılıyrm inşallah vardr ya bı oğrenmde sonra kanda kontrol ederm artışı saglıklıysa artar ıkı kat

İnşallah vardır Canm yaptırırısan sonucu yaz buraya
Şimdi her ay negatf cıkıyr ya pek umudumda yok belirtimde yok sadece dun rahıme bı bıçak saplandı 4 sanıye kılıtlndm ama onun ben gebelik blrtısı oldugunu blmyrdm arkadaşlar soyledı
Negatf cıkarsa tepkım 1 gun suryr alıştm ama inşallah pozıtıf cıkar o zaman hastaneyı yıkarım heralde

Çıkar canım. Benim ilk hcg değerim 32 çıktığında doktor muhtemelen 10 gün önce yumurtlamışsın demişti hcg düşük olsa da çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…