- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 30
-
- Konu Sahibi Nisaberatim
Kızlar selammm
Benı bılen bılıyor ıdrar testlerıne kesınlıkle guvenmıyorum kan testı netdır..
Salı gunu kaynatamı hastaneye goturcem.. gıtmışken kan testı yaptırsammı..
Salı gunu yum. Catlayalı 10. Gun olcak varsa cıkar mı sizce..
15 cok degılmı:))Dollenmenin uzerinden 15 gun gecmesi gerekiyo diye biliyorun
Bnde oyle duymuştm ama emın degılım o yuzdn arkadaslara sanışım dedımBenim doktorum onuncu gün belli olur demişti
Bazılarının erkn bazılarnn gec cıkıyr o zaman cok karışık ya :)Bence erken gibi. Enazndan 12 gün falan olaydi..
15 cok degılmı:))
Aman ya da ne kaybedersin ki bir tüp kandan başkaBazılarının erkn bazılarnn gec cıkıyr o zaman cok karışık ya :)
Canm ben tam 10. cu gün öğrendim eğer geç döllenme değilse çıkar ha çok yüksek çıkmaz ama kan da belli olur yaniKızlar selammm
Benı bılen bılıyor ıdrar testlerıne kesınlıkle guvenmıyorum kan testı netdır..
Salı gunu kaynatamı hastaneye goturcem.. gıtmışken kan testı yaptırsammı..
Salı gunu yum. Catlayalı 10. Gun olcak varsa cıkar mı sizce..
Geç dollenme derkn canm tam 7 gun once catladı doktr kontrolunde o yuzdn aynı gun dollenıyrsa 10. Gun oluyoCanm ben tam 10. cu gün öğrendim eğer geç döllenme değilse çıkar ha çok yüksek çıkmaz ama kan da belli olur yani
Yumurta catlaynca dollenıyr ya hanı bnm catladıgı gundn hesaplıyrm doktra gtmştm takıp içinya geç döllenmeyse kuzum :) ben adetim geçtikten 9 gün sonra öğrenebildim ki o zaman beta hcg 108 çıkmıştı. yani beklenen adet günümde yaptırsaydım büyük ihtimal kanda çıkmazdı
Alışmışım cıkarsa suprz olur dyrmAma muhtemelen cikmayacaktir. Uzuleceksen sabret :)