- 19 Mayıs 2020
- 46.504
- 208.252
Doktora gittiniz mi?Ama ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum dusa giremiyorum ve bunlar bıran da ortaya çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittiniz mi?Ama ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum dusa giremiyorum ve bunlar bıran da ortaya çıktı
Anaa ne dedim kiz bende iki hamilelik geçirdim son aylarda boyle oluyor vücud bebege kendini hazirlar dedi doktur banaSız dalga geçin başınıza gelırse anlarsınız
Sana birileri işte lohusayken şöyle hamileyken böyle güçsüz olursun birakmazlar falan gibi saçma sapan konuştu mu ?Psıkaytrı de gidicem inşallah değildir bunu ben herkesden cok isterim 3 haftadır uyumamak ne gece ne gündüz çok çok zor
Sence bunlar için doktor mu hoca mı? Allahım yarabbimAma ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum dusa giremiyorum ve bunlar bıran da ortaya çıktı
Ben 3 haftadır doktor doktor geziyorum zaten bişey buldukları yokSence bunlar için doktor mu hoca mı? Allahım yarabbim
Ve aklına ilk gelen şey musallat mı oldu?Musallat varmı yok mu diye günlerdir uyuyamıyorum dalsam bıle irkiliyorum gerı kalkıyorum
Ben daha 22 deyım ama canım sence erken degıl mı bu şikayetler için hayır kadın doğum randevuma var daha gidip söylemedim zaten diğer polıklınık işlerinden fırsat kalmadı devlete gidiyorum ben çok ilgilendiklerı soylenemez uyuyamadıgımı söylediğim de bana yapacak bişey yok dıyıp yolladılar sonrasında da ba-yıl-dım bilinç kayboldu bu yuzden normal gelmiyo bana daAyrıca hava o kadar sıcak ki üç dört gece uyuyamadim. Bende 30. Haftadan sonra iki yastıkla geceleri defalarca kalkarak uyandım . Ama bilincinizi kaybetmeniz falan normal değil . Kadın doğuma bunu anlattınız mi öylece yolladi mi sizi ?
Doğru doktoru gezmiyorsunuz demek ki? Şekerinize baktılar mı? Düzenli takip?Ben 3 haftadır doktor doktor geziyorum zaten bişey buldukları yok
Yok bırı söyledi olabilir diye komşusunun kızına da aynı şeyler olmus daVe aklına ilk gelen şey musallat mı oldu?
Hoca, büyü, musallat vb konular yasaktır.Yok bırı söyledi olabilir diye komşusunun kızına da aynı şeyler olmus da