Neden kiKeçiören de hoca aramak asıl musallat sebebi olabilir aman dikkat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kiKeçiören de hoca aramak asıl musallat sebebi olabilir aman dikkat
Nöroloji gördü mü?Evet korkuyorum boğulacak gibi hissediyorum günler önce de bayıldım bılıncım kapanmış dılımı yutacakmısım kardeşim olmasa
Yani diyorki mune bu islerde uzman o bakarsa sana sıkıntı kalmaz diyorAnlamadım
Bu dalga geçilecek bişey değil başınıza gelırse anlarsınızBenim istanbul'da bildiğim hoca var ama işinin ehlidir. Böyle uzak yerlere gücü yeter. Nefesi güçlüdür. Selam verse o günüm iyi geçer. Hele azıcık ayaküstü konuşsan, suratından derdini sıkıntını anlar. Öyle iyi niyetlidir. Bir kez olsun bizden para almadı. Fakire yardım edin onlara bir ekmek alın yedirin bana yeter der daima. Eğer istersen bizim hoca bir balonu şişirip, içine üflesin, ben sana kargo ile balonu gönderirim.
Evet nöroloji gördü kardiyoloji gördü göğüs hastalıkları gördü emara girdim bişey çıkmadıNöroloji gördü mü?
Sız dalga geçin başınıza gelırse anlarsınızYani diyorki mune bu islerde uzman o bakarsa sana sıkıntı kalmaz diyor
Ben kadın doğum doktoruma danıstım bu şikayetler için Cok erken haftadasın dedı hamileliğin sonları olsa neyseYani haciyla hocayla is yapilmayacani 2024 te öğrenmemenize ne diyeyim . Hamileymissiniz sizce ondan kaynaklı olabilir mi ne dersiniz ? Hani havalar çok sıcak çocukla birlikte nefes almak zorlaşıyor.
Psikolojik belkiBen kadın doğum doktoruma danıstım bu şikayetler için Cok erken haftadasın dedı hamileliğin sonları olsa neyse
Tamam ama tekrar gitmeniz ferek başka doktora da gidin muhakkak tamam mı kadın doğum görsün yasadiklariniz psikolojik de olabilir . Böyle birşey musallat falan değil. .hormonlarınız çok hareketli psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsinizBen kadın doğum doktoruma danıstım bu şikayetler için Cok erken haftadasın dedı hamileliğin sonları olsa neyse
Psıkaytrı de gidicem inşallah değildir bunu ben herkesden cok isterim 3 haftadır uyumamak ne gece ne gündüz çok çok zorTamam ama tekrar gitmeniz ferek başka doktora da gidin muhakkak tamam mı kadın doğum görsün yasadiklariniz psikolojik de olabilir . Böyle birşey musallat falan değil. .hormonlarınız çok hareketli psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz
Dalga geçin geçinBen ankarada degilim ama cok iyi okurum 81 ile nefesim yeter. Ozelden iban atiyorum 14.850tl hizmet bedelini yolla okiyim.
Aminn teşekkür ederimAllah yardim etsin insallah tez zamanda kurtulursunuz durumunuz her neyse
Hamileliğin bu döneminde bebek kendine yer açtığı için, iç organlarınızda sıkışma ve baskı hissi duyuyor olmalısınız. Bedeninizdeki değişikliklere alışmaya çalışırken zorlanıyorsunuz muhtemelen. Belinizin arkasına yastık koyup, geri yaslanmayı ve midenizi çok sıkıştırmadan bir şeyler yemeyi deneyin.Evet bu saydıklarınız ok ama ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum bunlar neyden olabilir peki