Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne için okuyup, okutacaksınız ?Arkadaşlar ankara keçiören de ıyı Bor hoca varmı okuyan bu işlerden anlayan acil
AnlamadımVar birazdan gelir Mune
Gelince anlarsın.Anlamadım
Musallat varmı yok mu diye günlerdir uyuyamıyorum dalsam bıle irkiliyorum gerı kalkıyorumNe için okuyup, okutacaksınız ?
Birseyler yaptırıp sülaleyi birbirine katmak istiyorum
Musallat varmı yok mu diye günlerdir uyuyamıyorum dalsam bıle irkiliyorum gerı kalkıyorum
Tatlım ben söyleyeyim sana musallat yok. Uykuya geçme evrende birseyler bozulmuş son zamanlarda yasadigin olumsuz bir şeyler etkilemiş olabilir. Norolojiye ve psikiatriye git.Musallat varmı yok mu diye günlerdir uyuyamıyorum dalsam bıle irkiliyorum gerı kalkıyorum
Günlerdir uyuyamama nedeniniz 22 haftalık hamile olmanız, sıcaklar nedeniyle zorlanmanız muhtemelen. Hoca aramak yerine, açın dualarınızı okuyun.Musallat varmı yok mu diye günlerdir uyuyamıyorum dalsam bıle irkiliyorum gerı kalkıyorum
Arkadaşlar ankara keçiören de ıyı Bor hoca varmı okuyan bu işlerden anlayan acil
Yani haciyla hocayla is yapilmayacani 2024 te öğrenmemenize ne diyeyim . Hamileymissiniz sizce ondan kaynaklı olabilir mi ne dersiniz ? Hani havalar çok sıcak çocukla birlikte nefes almak zorlaşıyor.Musallat varmı yok mu diye günlerdir uyuyamıyorum dalsam bıle irkiliyorum gerı kalkıyorum
Ama ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum dusa giremiyorum ve bunlar bıran da ortaya çıktıYani haciyla hocayla is yapilmayacani 2024 te öğrenmemenize ne diyeyim . Hamileymissiniz sizce ondan kaynaklı olabilir mi ne dersiniz ? Hani havalar çok sıcak çocukla birlikte nefes almak zorlaşıyor.
Niye yiyemiyor niye içemiyor niye giremiyorsunuz? Korkuyor musunuz nedir yaniAma ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum dusa giremiyorum ve bunlar bıran da ortaya çıktı
Evet bu saydıklarınız ok ama ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum bunlar neyden olabilir pekiGünlerdir uyuyamama nedeniniz 22 haftalık hamile olmanız, sıcaklar nedeniyle zorlanmanız muhtemelen. Hoca aramak yerine, açın dualarınızı okuyun.
Evet korkuyorum boğulacak gibi hissediyorum günler önce de bayıldım bılıncım kapanmış dılımı yutacakmısım kardeşim olmasaNiye yiyemiyor niye içemiyor niye giremiyorsunuz? Korkuyor musunuz nedir yani