Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ARKADAŞLAR anaokulu öğretmeniyim aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz

yakutummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
100
0
46
İstanbul
evet ev hanımları, çalışan anneler, babannelerin ananelerin merakı her türlü anaokulu ile ilgili ne varsa sorun arkadaşlar çekinmeyin lütfen çocuklarımız içinn en önemli hediyelerimiz varlıklarımız için...:):) elelevereliniortak

merhaba canıma.s.

oğlum bu sene anaokuluna başlıycak Allahın izniyle

seni sık sık rahatsız ederiz

ilgin için teşekkürlerzemuszemus

merhaba canıma.s.

oğlum bu sene anaokuluna başlıycak Allahın izniyle

seni sık sık rahatsız ederiz

ilgin için teşekkürlerzemuszemus

memnuniyetler hiray, herşeyi sorabilirsin burada olduğum müddet yardımcı olmaya çalışacağım inan..hayırlı uğurlu olsun buarada inş güzel bir sene geçirirsiniz :)hihoyyyt

merhaba :)) ben bu sene anadolu lisesinden mezun oldum..ve kısa zaman sonra tercih yapacağım.ea öğrencisiyim.okul öncesi öğretmenliğinin bana cok yakın olduğunu düsünüyorum.sonucta insan,severek keyif alarak istediği bölümü okumalı.bu yüzden hukuk yerine tercihlerime okulöncesi yazmayı düsünüyorum.Ben kağıtlarla yapıstırma olsun, çizme boyama resim olsn bu tarz seylerden keyif alırım, hala çizgi film izlerim mesela:) üniversitede de okurken zorluk çekmeyeceğimi düsünüyorum.çocuklarla da iyi anlaşırım..sormak istediğim mesleğin artıları eksileri neler?ilerde pişman olur muyum.?birazcık bahsederseniz ve önerilerde bulunursanız cok memnun olurum.tsk ederim. tekrar görüsmek üzere

Merhaba,
Ben uludağ üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 4.sınıfta okuyorum. Biraz bilgi vermeye çalışayım. Ben de genel lise mezunuydum ve bu bölümü tercih ettim. Öncelikle çocukları sevmen ve elişi tarzı etkinliklerle uğraşmak istemen çok güzel. Mesleğin artıları eksilerini sormuşsun ama ben okuduğum için öğrencilikle ilgili bilgi vereyim sana.

Yapılacak ödevler fazlaca oluyor, bunlar materyal hazırlama, dosya sunumu şeklinde ve haftalık. 3.sınıfın güz döneminde okul deneyimi adında ilk stajını görüyorsun. 1 e 2.sınıflar 3.sınıfa göre daha rahat. 3.sınıf anladığım kadarıyla en yoğun yıl. Tabi bu okuduğun üniversiteye ve hocalara bağlı olarak değişebilir. Aklında bulunsun Uludağ'ı tercih etme. ve de ettirme. Aklına takılan sorular olursa özel mesaj atabilirsin.

merhaba..
ben 27 yaşındayım.Büyükçekmece'de oturuyoryum.Asıl mesleğim Grafikerlik.. 1,5 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var..
oğlum için işi bırakmak zorunda kaldım . çalışmayada çok ihiyacım var fakat oğlumu bırakacak kimsem olmadıgından , anaokullarında yardımcı annelik,yardımcı öğretmenlik veya b.sayarda çalışmak istiyorum, oğlumda okul öncesi eğitime başlamıs olur diye düşünüyorum. Haftasonları İSMEK EĞİTİCİ ANNELİK kursuna katılacağım ve sertifikamı alacağım.
bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar.......

Ufunkitos yazdığın için tsk ederim.Aslında uludağ üniversitesini de yazmayı düsünüyordum.S şuan tercih dönemi çok karışık, hatalar vs.Ben tercihlerimi yapacağım artık gelirse hayırlısı olsun..Sınıf öğretmenliği yazmaktansa okul öncesi öğretmenliğini yazmayı tercih ediyorum.tekrar tsk ederim cnm:)

Selam
kreşe giden 2 cocuğum ver biri 3 diğeri 2 yaşında benim sormak istediğim yaz tatili sırasında okula devam etmediği günleri aylık ücretinden kesiyormuyuz acaba bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…