- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi kumrukusum
Maşallah damlacığımi ilk okuyanımızsın Allah abul etsin okudum bendwOkudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah damlacığımi ilk okuyanımızsın Allah abul etsin okudum bendwOkudum
Amiin canim...Rabbim senin de dualarini kabul etsinMaşallah damlacığımi ilk okuyanımızsın Allah abul etsin okudum bendw
Amin canım Allah razı olsun senden . Öbür arkadaşlarımızın katılımlarını pek göremıyorum yarıdamı bırakıldık sencede?Amiin canim...Rabbim senin de dualarini kabul etsin
Canim yogun olabilirler firsat buldukca insallah devam ederler okumaya...Allah razi olsun senden bizleri dualarla bulusturdunAmin canım Allah razı olsun senden . Öbür arkadaşlarımızın katılımlarını pek göremıyorum yarıdamı bırakıldık sencede?
Allah cümlemizden razı olsun .Haklısın benimki küçük bi sitemdi kimbilir hayat içinde ne koşturma içindedirler.seve seve paylaşım yapıyoruz kimbilir belki bi kardeşlerimizin duamsı ile kurtulmuş oluşacağız inşallah hayırlı sahurlar Allah tutuğumuz Oruçları kabul etsinn aminCanim yogun olabilirler firsat buldukca insallah devam ederler okumaya...Allah razi olsun senden bizleri dualarla bulusturdun
Allah kabul etsin canım bende okudumOkudum canim
Allah rahmet eylesin amin Ananenizin mekanını Rabbim cennet eylesin .Allah yardimciniz olsun canımarkadaşlar ananemi kaybettim ...esmaları okuyorum ...giremesemde okuduğumu bilin Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...Aminnnn...
P ppure canim arkadas her hafta tarihlerle birlikte gunluk okuyacagimiz dualari yayinliyor. mesela bugun el-basir 112 defaPazartesi 29.06.15 - Pazar 05.07.15
ESMA-ÜL HÜSNA Zikir Listemiz:
Pazartesi 29.06.15 - EL-BÂSIT 72 defa
(Zikirin anlamı: Açan, Genişleten. İşlerin büyümesi mal ve paranın bereketi)
Salı 30.06.15 - EL-HÂFID 1481 defa
(Zikirin anlamı: Yukardan aşağıya indiren alçaltan. Kötüden ve belalardan korunmak)
Çarşamba 01.07.15 - ER-RÂFİ 351 defa
(Zikirin anlamı: Yukarı kaldıran, yükselten. İnsanlar arasında ve işinde yükselmek için)
Perşembe 02.07.15 - EL-MUİZ 117 defa
(Zikirin anlamı: İzzet veren, ağırlayan. Fakir ve zelillikten kurtulmak)
Cuma 03.07.15 - EL-MÜZİL 770 defa
(Zikirin anlamı: Zillete düşüren, hor ve hakir eden. Düşmanları zelil etmek için)
Cumartesi 04.07.15 - ES-SEMİ 180 defa
(Zikirin anlamı: Herşeyi iyi işiten. Duaların kabulu için)
Pazar 05.07.15 - EL-BASİR 112 defa
(Zikirin anlamı: Her şeyi iyi gören. Acziyetin kalkması için)
ALLAH (cc) kabul etsin...