Esmanur canım hayırlısı olsun, inşallah yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına. Seni yakından takip ediyorum:)) Bende 30 yaşındayım ve Aşılama için gittiğimde Tüp bebek için ikna etti dokor bizi ve bizdede hiç bir sorun yok. İlk denemem malsesef negativ çıktı ve yıkıldım resmen. Ikinci denememi Eylül ayında yapcaz. Sen nekadar ara vermiştin?? Bana ara ara bilgi verirsen çoook sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim tatlım.
Teşekkür ederim canım. Amin insallah. Öncelikle ben 26 yasındayım 77 doğumlu olan eşim. Benim ilk tüp bebeğimle 2. si arasında 3 adet dönemi gecti canım.
Allah ım hakkımızda hayırlısını versin Allah o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın insallah. Evet bende 2. için aşılama düşümdüm hem maddi hem manevi olarak hazır değildim ama doktorm beni ikna etti aşılama için boşuna zaman harcama dedi, tüp bebekten sonra aşlamaya dönmek pek mantıklı değil kendi sansını düşürüyosun dedi. 2. de sans daha da artıyor dedi falan. Bizde karar verdik ve başladık. Alah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin insallah. Sen 2. denemeyi neden eylülde yaptırcaksın? yani biraz uzun ara vermiyormusun?
eeee şekerim anne olmayan anneliği bilmez derler bilirsin.ama unutma her anne olanda her nekadar sıkıntılı olsada bu güzellikleri bilemez. Allahım bizleri seçti anne olmadan önce bu sabrı,bu paylaşmayı,bu bilgileri öğrenmemizi istedi.vardır bir hikmeti kerameti. Şimdi bizler kucağımıza aldığımızda yavrularımızı bir başka seveceğiz ve mükemmel anneler olacağız. kolay hamile kalanlar bana tepki göstermeden ben sussam iyi olacak. sen anladın beni.
Rabbim yanında arkadaşım.
Canım ilk tüp bebek sonucumu daha geçen hafta aldım, psikolojik biraz çökmüş durumdayım, hem maddi olarakta epey sarsıldık. Hamile kaldığımda gırtlağıma kadar borçlanmış olmak istemiyorum. Tabi aşılamayı atlayınca hepsi cepten çıkıyobenneyaptımki.O yüzden eylüle kadar borcumuzu öder rahat rahat 2. denememize başlarız diye düşündük.Sana 2. denemende bol şans dilerim. Hayırlısı olsun canım. Moralini yüksek tut ve dualarını eksik etme.Ay hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız:dance::teytey:
Canım ilk tüp bebek sonucumu daha geçen hafta aldım, psikolojik biraz çökmüş durumdayım, hem maddi olarakta epey sarsıldık. Hamile kaldığımda gırtlağıma kadar borçlanmış olmak istemiyorum. Tabi aşılamayı atlayınca hepsi cepten çıkıyobenneyaptımki.O yüzden eylüle kadar borcumuzu öder rahat rahat 2. denememize başlarız diye düşündük.Sana 2. denemende bol şans dilerim. Hayırlısı olsun canım. Moralini yüksek tut ve dualarını eksik etme.Ay hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız:dance::teytey:
Canım Esmanur yazını yeni farketim Allahın izni ile bende nisanın ilk haftası 2.tüp bebek için başlangıç yapacam.Artık heycandan uyukularım kaçmaya başladı inşallah hakımıza hayırlısı olur.Bende Umutvar arkadaşımıza katılıyorum biz şu anda sınanmaktayık bizim bebişlerimiz ayrıcalıklı özel bebekler olacak çünkü zorluk ile elde edilen daha kıymetli olurmuş.Hepimiz için hayırlısı ama bence bu yıl kadınlar kulübü tüp bebek başarı yılı olacak...
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun insallah. Evet cok haklısın bizde maddi olarak birz sarsıldık, aşılamayı atlayınca gercekten hepsi cepten cıkıyo gerci bana hastanem aşılama raporu cıkardığı için benim ilaçların bir kısmını devlet ödüyor. Ben yeditepe ünv hastanesinde yaptırıyorum ünv hastanesi olduğu içinde raporu kemdileri veriyor tüp değil ama aşılama olarak gösteriliyor böylece ilaçların bir kısmını devlet karsılıyor. Sen nerde yaptırmıstın canım? 2. yi yine aynı yerdemi düşünüyorsun? Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Ben Ege üni.de yaptırdım. Allah nasip ederse 2. denememide orda yaptıracam.Çok fazla doktor değiştirdim artık sabit biryerde kalim istiyorum. Doktor bize aşılama yerine tüp bebek yapalın yumurtalar tüp bebek için çok uygun diyince bizde direk tüpe geçtik. yaklaşık ilaçlar dahil 4.000 ytl harcadık. Para değilde insanın psikolojisi çok bozuluyo, Allah sonunu güzel eder inşallah ve hepimizde bebeklerimize kavuşuruz.
İkinci denemen hayırlı olur inşallah.Gerçekten şansın daha fazla ikincide.Ben de aşılamaya çok fazla şans vermiyorum.İyi ki tüp bebeğe karar vermişsiniz.İyi haberlerini bekliyorum.