E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Arkadaslar bende bugün aşılama diye gittim ama doktor tüp bebek için beni ve eşimi ikna etti ve bugün 2. tüp bebek için start verdik. Allah 'ım bu sefer hayırlısıyla iyi müjdeli haberi almayı bana da nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım. 2. tüp bebekte tutan arkadaslar bana yazarsa sevinirim.
hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun
canım inşallah ALLAH gönlüne göre verir ve hayırlısı ile kavuşursun bebeğine
İnşallah güzel sonuçlanacak bir deneme olur veeee kollarına alırsın bebeğini.
Canım sorun neydi sizde?
Hadi canım hayırlı uğurlu olsun.Rabbim yardımcın olsun da güzel haberler alırsın sonunda...
Arkadaslar bende bugün aşılama diye gittim ama doktor tüp bebek için beni ve eşimi ikna etti ve bugün 2. tüp bebek için start verdik. Allah 'ım bu sefer hayırlısıyla iyi müjdeli haberi almayı bana da nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım. 2. tüp bebekte tutan arkadaslar bana yazarsa sevinirim.
Canım benim hayırlı uğurlu olsun ....İnşallah bu sefer rabbim gönlüne göre verir...Tüp bebek hamilesi olarak bütün dualarım seninle ve isteyen tüm arkadaşlarla....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın......sevgiler....
Canım inşallah bu yolculuğun sonundan sevinçli haberlerinle gelirsin. Allah yanında ve yardımcın olsun.
Gönlünün muradını versin Rabbim.
kendime geçmez sözüm ama diyecem ben yinede
stresss yapma sakın.
Allah sanada isteyen herkesede banada nasip etsin inşallah şu mucizeyi.
Hadi bakalım anne adayı yolun,bahtın,açık olsun.Kader gülsün sana