ARKADAŞLAR ALDATILDIM VE ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

minikmantar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
43
4
32
Arkadaşlar merhaba 7-8 aydır süre gelen bir ilişkim vardı. Zor kızı peşinde koşa koşa elde etti erkek arkadaşım. ve herşey yerli yerine oturana kadar dillendirmek istemedim. başta ve kendisi de makul görmüş idi ve ilişkimiz başladığında gayet güzel iken sonraları bir küs bir barışık bir şekilde bu güne kadar da devam etti.sonraki süre zarfında da beyefendi kimsenin bu güne kadar özel hayatındaki flörtlerinin ailesinin de dahil olmak üzere kimsenin gözü önünde yaşamadığını başkalarına yansıtmadan görüşmelerimizin devam etmesi gerektiğini başkaları tarafından yorum almak istemediğini söyledi ki benim çevremdekilerin bildiğini bilmesine rağmen hatta onlarda bir araya da gelmesine rağmen, Ofiste samimi olmadığım birlekte çalışan bir arkadaşımın yakın arkadaşı olduğu için başlarda bunu kabul etmek istememiştim zaten. Her neyse bu çocukla da pek samimiyetimiz olmadığı gibi pek de konuşmayız da. ilerleyen dönemlerde ben çocuğun haberi olduğunu düşünüyordum.

En yakın arkadaşim ise haberdar olmadğı konusunda benimle iddialaşması sonucu arkadaşına flört ettiğimizi duyurdu ve çocuğun hiçbirşeyden haberi olmadığını üstüne üstlük yakın bir kız arkadış ile 9 aya yakın süredir flört ettiğini benim reddettiğim dönemde bunları tanıştırdığını ve flört etmeye başladıklarını bana tekrar yaklaşma fırsatı buluncada bunu avantaja çevirmiş anladığım kadarı ile hatta çocuk böyle birşeyi nasıl yapıp saklayabildiği konusunda şaşkınlık içerisine girmiş sanırım o da arkadaşlığını kopartma kararı aldı, çocuk hakkında da arkasından konuşmuş. Her neyse 2 gündür duydum ben bu olayı ve hala hiçbir şey yapmadım. karşıma alıp konuşsam anlayacak kadar şeref sahibi değil.

Öyle birşey yapmak istiyorum ki o kendiyle övünen adam gitsin yerine senelerce unutamayacağı aşağılık bir olay hatrında kalsın çünkü daha da ilginci flört ettiği kızı da samimi olmamakla birlikte tanıyorum. hem beni hem o kızı ( ki hemen hemen aynı sektörlerdeyiz. artı kızın samimi iki arkadaşı da benim arkadaşım! kız kaç defa ofise ziyarete geldi sayamadım)

Sizce ömürlük bir ders vermek için buna ne yapmam gerek? 2 gündür sessizliğe büründüm. Çocuğun karşısına çıksam kız için tedbir alacaktır yada benim hakkımda yalan yanlış şeyler söyleyecektir ki benim elimde yeterince doneler var. Mesaj, arama kayıtları ve fotoğraflarda hala telefonumda mevcut ki ek kendisine hediye etmiş olduğum hediyeler karakalem çizmiş olduğum potreler v. vs. Ömürülük böyle feleğini şaşıracağı bir dersi haketti bence bu, bir daha ne bana ne başkasına yapabilsin bu hareketi. Ve alacağı tepkiyi ömür boyu unutamasın istiyorum lütfen acil yardım edin. intikam soguk yenenn yemek olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Insanlarda hiç vicdan merhamet sevgi saygı hiç kalmamış Allah ıslah etsin böyle insanları vicdansizlsr. Acaba kendisine böyle bi durum yssatilsa hiç dusunmuyolarmi ya.

Minikmantar, duzenle tusunua basip, tekrar yaz. Gercekten okunmuyor, yariya kadar denedim, gozlerim agridi, satirlar birbirine girdi.

Insanlarda hiç vicdan merhamet sevgi saygı hiç kalmamış Allah ıslah etsin böyle insanları vicdansizlsr. Acaba kendisine böyle bi durum yssatilsa hiç dusunmuyolarmi ya.
evet haklısın ben de o yüzden ders vermek istiyorum aslına bakarsanız. çünkü yapılmaması gereken bir durum. Bu arada idare ettiği her iki kızı da senelerce üst düzey yerlerde karşılaşağı insanlar bu essekliğinin hatrı baki kalsın boğazında düğümlenmesini istiyorum aslında

Oha nasil ikinizi idare etto hicmi anlamadınız beraberken mesaj arama filan
Sorun diğer kız arkadaşı ile pek samimiyetimin olmaması ve telefonu temizdi ki telefon kurcalama huyum hiçbir zaman olmamıştır. İşi ile alakalı sürekli telefon üzerinden haberleşmesi olduğu için de kayde değer şeyler bulunmazdı telefonunda

Allah allah nasil idare ediyor yanyana fazla vakit gecirmiyormuydunuz ki kiz illaki arar mesaj atardı ordan ele verirdi

X