Merhaba arkadaşlar. Şuan bu soruyu sorduğum için bana kızıcaksınız belki ama o kadar çaresiz bi haldeyim ki. Öncelikle sorun eşimle ilgili. Onu seneler önce çok sevdim. Daha sonra esrar ictigini ama geride kaldığını uzun zaman önce bıraktığını söyledi. Benim alkole bile tahammülüm yokken aşk gözümü kör etmişti. Kendi ailesi beni uyardı. Dinlemedim. Onlar doğulu ailem sen asla uyum sağlayamazsın dedi. Ben karşı çıktım inat ettim çok sevdiğim için evlendim. Evlendik çokta mutluyduk. Alkol muhabbetinden evlenmeden önce de tartışmalarımız oluyodu ama bu benim gözüme hiç gelmiyodu. Sanırım şuan ki durumumu kendim hakettim bile dedirtiyor bu durum bana. Evlendik ben gençken yaptığı bi hata zannederken 3 kez yakaladım. Alkol içtiği için yalan söyleyip defalarca kavga ettik. Bikac keresinde bana vurdu. Ama benim içim soğumadı affettim. Eve dönmek istemedim.onu çok sevdiğim için. Bide dediğim gibi esrar konusunu 2 kez yakaladım. 2 kere kabul yeminler etti tamam dedim. Son zamanlarda fazla para harcadığı için tartışmaya başladık. Ben şüphelendim hiç yapmamam gerken biseyi yaptm ve ses kayıt programı yükledim telefonuna. Ve biriyle açık açık olmasa da. Baya belli bi şekilde telefondan o maddeyi istediğini ve ufak tefek işte 20 30 lira vericegini söylediğini duydum vs konuşmalar vardı daha da. İçimde tutamadım. Çok güzel bi sabah geçirmiştik ama akşamı bekleyemeden mesaj attım. Ben önceki konulardan dolayı şüphelendim ve işte kişinin adını söyledim onunla bi alışverişte bulunmuşsun dedim tabiki inkar etti tartıştık eve geldi bana bikac kez vurdu. Daha sonra tamam gel gidelim hastaneye ama çıkmazsa seni öldürürüm dedi. Bende bunun blöf olduğunu anladım tabiki. Kişiyi şikayet edeceğimi söyledim bişey olmasa zaten bişey yapmazlar dedim. Inanmiyorum sana dedim. Hanımlar öyle bi dayak yedim ki.. saçlarımdan tuttu yerlerde sürükledi tutup havaya kaldırdı resmen ayağıma telefonla sert şekilde vurmalar. Ağzıma yüzüme gözüm her yerime tekme tokat mahfoldum heryerim kan oldu. Hala şoktayım yarın defolup gidiyorsun dedi. Ben yapmıyorum dedikçe iftira atacaksın öyle mi dedi küfür küfür hakaret kadınlığım bile kalmadı anama dinime herşeyimi küfür etti çekti gitti. Sabah seni bu evde görmicem dedi. Şuanda evde delirmek üzere otururken burası geldi aklıma hem anlatıp biraz içimi dökmek hemde sizden akıl almak istedim. Eve dönünce babam hayatı bana dar edecek herşey ortaya cikicak. Eşim bilerek evlendi dicek babamdan da dayak yemekten korkuyorum annemi üzmek istemiyorum. Yaşım küçük 21 yaşındayım esim benden büyük daha çocuğumuz yok. O giderse hayatımdan ömrüm biticek gibi geliyor canıma kıymayı bile.dusundum. bana destek yada ortak birileri varsa yazsın lütfen okumak biraz kendime gelmek akıl almak istiyorum. Boşanmaya hiç cesaretim yok. Buna benzer şeyler yaşayan var mı..