İlköğretim Yorum ve Soruları Arkadaşlar acillll yardımmm...

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
ben ilköğretim 5. sınıf öğretmeniyim.kız öğrencimi 6. sınıf öğrencisi rahatsız ediyormuş öğrencimde bu durumdan çok rahatsız üstelik başarılı bir öğrenci çalıştığım yerde aileler bu konulara çok karşı öğrencimi okuldan alabilirler ben ne yapmalıyım idareye mi söylemeliyim yoksa ailesiyle mi konuşmalıyız bilemiyorum fisfisfisyardımcı olursanız sevinirim...eyvahedigeldismile

Bence rahatsız eden çocukla rehber öğretmen eşliğinde konuşabilirsiniz. Rahatsızlık vermeye devam ederse idare ve yine rehber öğretmen eşliğinde rahatsız eden çocuğun ailesiyle görüşebilirsiniz. Yani sizin öğrencinizin ailesine başvurmadan önce bu yollar işe yarayabilir. Onlarla en son olarak görüşürün bence sorun olacaksa.

bence kızı rahatsız eden çocuğun rehber hocasıyla konuş olmadı müdür yardımcısına kadar taşı bu olayı en son ailesine hsber ver canım

evet mantıklı olan bu galiba aile en son şimdilik sınıf rehber öğretmenle görüşeyim sorun biter inşallah. teşekkür ederim..

problem kalmadı artık kesinlikle rahatsız edilmedi artık öğrencim müddür ve bir öğretmenimizle birlikte bu çocukla görüştük sorun yok teşekkürler....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…