B belkolur Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 118 65 36 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi belkolur #1 Augmentin 1000 mg meyvesuyunda eritiyorum. Ama sanki yanlış. Yutamıyorum ilaç. Ezsem yada böyle eriterek içmeye devam etsem olurmu. İçen varmı böyle
Augmentin 1000 mg meyvesuyunda eritiyorum. Ama sanki yanlış. Yutamıyorum ilaç. Ezsem yada böyle eriterek içmeye devam etsem olurmu. İçen varmı böyle
M mahurbirbestee Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2024 469 551 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi belkolur #2 belkolur .!.: Augmentin 1000 mg meyvesuyunda eritiyorum. Ama sanki yanlış. Yutamıyorum ilaç. Ezsem yada böyle eriterek içmeye devam etsem olurmu. İçen varmı böyle Genişletmek için tıkla... İlaçların su hariç kullanımı olmamalı diye biliyorum hele ki siz bir de eritiyorsunuz etken maddesini bi hayli azaltmış oluyorsunuz vücuda bi faydası olmaz o şekilde
belkolur .!.: Augmentin 1000 mg meyvesuyunda eritiyorum. Ama sanki yanlış. Yutamıyorum ilaç. Ezsem yada böyle eriterek içmeye devam etsem olurmu. İçen varmı böyle Genişletmek için tıkla... İlaçların su hariç kullanımı olmamalı diye biliyorum hele ki siz bir de eritiyorsunuz etken maddesini bi hayli azaltmış oluyorsunuz vücuda bi faydası olmaz o şekilde
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.856 21.572 33 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi belkolur #3 belkolur .!.: Augmentin 1000 mg meyvesuyunda eritiyorum. Ama sanki yanlış. Yutamıyorum ilaç. Ezsem yada böyle eriterek içmeye devam etsem olurmu. İçen varmı böyle Genişletmek için tıkla... Keşke doktora söylesen de iğne şeklinde verseydi :/
belkolur .!.: Augmentin 1000 mg meyvesuyunda eritiyorum. Ama sanki yanlış. Yutamıyorum ilaç. Ezsem yada böyle eriterek içmeye devam etsem olurmu. İçen varmı böyle Genişletmek için tıkla... Keşke doktora söylesen de iğne şeklinde verseydi :/