Tekrar kan ver istersen. Bi arkadaşımda seninle aynı durumda 2 testi pozitif ama kanda 0.2 çıktı şimdi tekrar kan verecek inşallah hamilesinizdir ikinizdeFikri olan var mı ilk defa başıma geliyor
Benim 0.100 negatif çok ilginç geldiTekrar kan ver istersen. Bi arkadaşımda seninle aynı durumda 2 testi pozitif ama kanda 0.2 çıktı şimdi tekrar kan verecek inşallah hamilesinizdir ikinizde
Kan testi negatif çıkıp sonra pozitif çıkan oluyor mu yoksa bu kesin mi oluyor acaba ona göre hareket edeceğim deBence acele edecek bir durum yok. Gelecek hafta içinde tekrar kan verin.
Adet ile gebelik belirtileri çok benziyor zaten birbirine.
Kan testi negatif çıkıp sonra pozitif çıkan oluyor mu yoksa bu kesin mi oluyor acaba ona göre hareket edeceğim de
Adetime 1 gün gösteriyor ama çıkmıyor mu öyle deVakit tam olarak gelmediği için negatif görünebilir. O yüzden beklemek gerekiyor. Edeceğimiz bir hareket olmuyor bazen
Başka Bi yerde kan verin. Sonuçta iki testte de çıkması da ilginç. Bişey var ki çıkıyor. Genelde testte çıkmaz kanda çıkar kanda daha erken ve kesin sonuç verir daha güvenilirdir ama dediğiniz gibi kan verdiğiniz yere güvenemediyseniz tıp merkezi özel hastane VS deneyin Bi kaç saate çıkıyor. Bende test yapıp silik çizgi görünce sağlık ocağına gittim kan verdim 1 günde bekledim. Beta hcg hariç herşeye bakmışlar hamileliğe bakmamışlar. Tekrar gittim tıp merkezinde verdim yarım saat sonra aldım sonucu. İstiyorsanız Rabbim inşallah nasip eder.25 temmuzda eşimle olan ilişkimden sonra göğüslerimde damarlar ağrı kadıklsrımda şişlik oldu bende gebelik diye düşündüm bu erken gebelik testlerden aldım 5 gün önce ailik çizgi çıktı 2 gün öncede kaset test silik çizgi gibiydi çok net değildi. Adetime bir gün kala bugün kan testi vrridm fakat negatif çıktı çok şaşırdım. Çünkü böyle hiç olmamıştım göğüslerim çok ağrıyor sabahları özellikle karınımda çok şişti anlam veremedim açıkçası. Kan testinde yanlışlık olmuş olabilir mü ya da adetimi geçince tekrar mı yapmalıyım anlıyamadım
Tamam öyle yapıyıö o zaman biraz daha geçsin adet günümü öyle veriyimBaşka Bi yerde kan verin. Sonuçta iki testte de çıkması da ilginç. Bişey var ki çıkıyor. Genelde testte çıkmaz kanda çıkar kanda daha erken ve kesin sonuç verir daha güvenilirdir ama dediğiniz gibi kan verdiğiniz yere güvenemediyseniz tıp merkezi özel hastane VS deneyin Bi kaç saate çıkıyor. Bende test yapıp silik çizgi görünce sağlık ocağına gittim kan verdim 1 günde bekledim. Beta hcg hariç herşeye bakmışlar hamileliğe bakmamışlar. Tekrar gittim tıp merkezinde verdim yarım saat sonra aldım sonucu. İstiyorsanız Rabbim inşallah nasip eder.
Aminnnadet günü geçmesini bekleyip tekrar kan verebilirsin cnm rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallah
Naptınız tekrar kan verdiniz mi merak ettimTamam öyle yapıyıö o zaman biraz daha geçsin adet günümü öyle veriyim
Hamile misiniz acabaTamam öyle yapıyıö o zaman biraz daha geçsin adet günümü öyle veriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?