Premature Bebekler arkadaşlar acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
P

pakize10

Ziyaretçi
arkadaşlar ben prematüre bebek annesiyim bebeğim bir türlü uyanmıyor kan şekeri çok düşük çıkıyor kan şekeri düşük olduğu için dr sürekli uyuduğunu söylüyor ne yapmalıyım nasıl beslemeliyim?emmiyor mamayı veriyoruz mamayı ve emdiğini az sonra çıkartıyor kızım sürekli uykuda..kan şekeri düşüklüğü kalıcı hasarlara yola açabilirmiş .....bu konudaki bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim....

rabbim acil şifalar versin rabbim neler var dünyada neler ile sınıyosun bizleri hiç böyle bişe duymamıştım allahım yardımcınız olsun acil şifalar versin inş

canım bebeğine cok gecmiş olsun.hamileliğinde sekermi cıktı o yüzdenmi bebeğinin sekeri düsüyor.bu konuda bir bigim yok .bebeğin kacıncı haftada dogdu sağlığı nasıl küvezde kaldımı canım.allaH acil şifalar versin.

hamileliğimde şeker hastalığımı yok...şimdiye kadarda şeker hastalığım olmadı...bebeğin kan şekerinin düşmesinin benimle ilgisi yok...bebek prematüre doğdu...emmeyide mamayı kabul etmiyor o yüzden de kan şekeri düşüyor...bi gün boyunca 1 kere zor mamayı yiyor onun dışında yemek yemiyor mamayıda uyurken veriyoruz...arkadaşlar küveze almıyor küveze alsalar sürekli takip altında olur bende rahat olurum..aklımı oynatacağım...

canım gerekli olsa alırlardı sanırım küveze kac haftalıkki bebeğin canım.sen içini ferah tut.allah sağlık versin bebişine.

canım hangi şehirdesin..bbebeğin ne kadarlık doğdu ve şuan ne kadar...şekerini siz kontrol ediyormusunuz...kaşıkla mama vermeyi deneee....

36+1 haftalık 2000 kilo bebeğim kaşıkla biberonla emzikle mamayı anne sütü vermeyi deniyoruz uyanmıyor uyurken vediğimiz içinde az sonra fazlasıyla çıkartıyor

ben ankarada devlet hastanesinde doğum yapmıştım .oğluum 15 gün kaldı küvezde ve apar topar taburcu etttiler.eve geldim yok emmiyor her yolu denedik.10 cc ancak alıyor ve kusuyordu ve dediğin gibi uyuyordu.kaç biberon aldım o sürede.sarılığıda artttı bu ararda ve hacettepe acile gittim.tekrar hastaneye aldılar.valla 4 günde toparlandı bana öğrettiler beslenme isini.biberonla verirken orta parmak çenesini destekliycek.damağa doğru uyaracaksın ...vala ayagının altını pıt pıt vurytorlardı uyansın diye...o zaman 30 cc içiyordu her 10 ccc de gazını çıkarıyordum fazlasıyla gaz yutuyordu o da cıkarmasına neden olurdu...hastanede sadece emme isini hallettk ve 1 defa kan verildi...eve gelince de herşey hızla yoluna girdi...geçmiş olsun canım.inşallah senin bebişinde güzel güzel mamalarını yiycek

bizde çenesini destekliyoruz ama yinede emmiyor

ayağına vur ayak altına uyanması için çok uyuyorsa 24 saat o zaman dr götürün bize öyle demişlerdi canım..vardır bi çözümü almak zorundalar bebeği...

ay o minicikdir ay ay ay yerim ben onu benım kızım aklıma geldi birden oda minicikdi eve getirdiğimde 1610 gramcıkdı:))))

bebeğim 36 haftalık doğdu ama gelişimi 6 aylık görnüyor uyanması için ayağının altına vuruyoruz hastanede hemşireler bize inanmadılar kendileri bebeği uyandırmaya çalıştılar ama onlarda uyandıramadılar bikaç gün sonrası için çoçuk polikliniğine gidin dediler o kadar........şekeri düşerse beyinde kalıcı hasar bırakır diyorlar

uyanmadığı zaman acile gidiyoruz kan şkeri düşük çıkıyor yükselmasi için emdirin diyorlar emmiyorki emse sorun olmayacak emse karnı doyar uyur ozaman uyuduğunu sorun etmemki

arkadaşlar biz 2 aydır psikolojik olarak perişan oldum....amniyon sıvısı az bebekte gelişme gerliği var hemen sezeryan olcan dediler özel hast biz devlet hast gönderdi devlet hast küvezde bebeğe yer bulunamadı kaç hast gezdik üzüntüden bittim ensonunda memlekete geldim burda 7 ay girecektim hamileliğim....bu bebek 6 aylık ancak görünüyor dediler arkadaşlar öyle sıkıntılar yaşadımki

Canım ya bilirim bu durumu..Benim bebeğimde de kan şekeri düşük çıkıyordu..Uyanmıyordu bir türlü, bu arada sarılık da arttır ve hiç uyandıramaz olduk..Biberonlar veriyordum ben, ama içiyordu her defasında 30 cc- 40 cc herneyse, kusmuyordu da..Emzirmek zaten imkansız o durumda..Uyandırmak istediğinde altını açsan, yüzünü nemli bir bezle silsen o da işe yarar belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…