- 9 Nisan 2019
- 54
- 21
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bir Garip Muallime
-
Acile gidin bence beklemeyin.Hanımlar merhabalar 5+6 haftalık hamileyim kramplarım var ve sabah biraz lekelenme oldu doktora gittik titreli beta hcg yaptılar değer >1382 çıktı. Fakat ben en son 3 gün önce bthcg ye özelde baktırdım 10716 çıktı ve bugün bu çıkınca anlamadım çok korkuyorum bayram nedeniyle doktorda yok ortalıkta. Acil olarak yorumlarınızı bekliyorum
Şu an yoldayız gidiyoruz sabahtan beri gitmediğimiz hastane kalmadıAcile gidin bence beklemeyin.
Bizim kesemiz göründü bugünde üniversite hastanesinde baktık yine sağlıklı dediler ama şimdi diğer hastanenin bu titreli hcg si çıktı bu ortalığı karıştırdı ne demek olduğunu anlamadım baya endişeliyimFarklı yerlerde yapılan testler farklı sonuç verebiliyormuş bu değerler de oynama olunca dış gebelik yada kimyasal diye biliyorum ama siz yinede doktordan net birşey öğrenmeden canınızı sıkmayın rabbim bebişinizi korusun inşallah
İnşallah oranın yaptığı bir hatadır bebişinizde bi sıkıntı olmadan kucağınıza almayı rabbim nasip etsin çok geçmiş olsunBizim kesemiz göründü bugünde üniversite hastanesinde baktık yine sağlıklı dediler ama şimdi diğer hastanenin bu titreli hcg si çıktı bu ortalığı karıştırdı ne demek olduğunu anlamadım baya endişeliyim
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah oranın yaptığı bir hatadır bebişinizde bi sıkıntı olmadan kucağınıza almayı rabbim nasip etsin çok geçmiş olsun
Hiç bilmiyorum cnm ilk defa duydum bendeÇok teşekkür ederim inşallahtitreli ne demek nasıl oluyo Bi bilginiz varmı çünkü düz hcg mi titreli mi die birbirlerine sordular
Tam 3 kat olması gerekmiyor. Gün aşırı %60tan fazla artması gerekiyor. Pazar günü 10binse bugün salı 20bin olması, en az 16bin olması gerekiyor. Ama bu hesap skalaları geniş. Sakin olun.Doktora gittik test yüksek anlamına geliyormuş. Birde yeni hcg yaptılar 3 gün önce 10716 bugün 22800 3 gün arayla artış nasıl sizce artık eve geldik doktora gösteremedik tam 3 kat olması gerekiyordu olmamış
İçini ferah tut lütfen,ben tek beta baktırdım 2000 küsürdü,doktora tekrar baktıralım dedım,oda bu saatten sonra bakmaya gerek yok demişti, keseyi de görmüşsün canım,bellibir rakamdan sonra beta çift kat artmış mı diye bakılıyormu bilemedim,lekelenmende gayet normal bu haftalarda,progestan verdilermi merak etttm,inşallah herşey yolundadır,lekelenmen kırmızıya dönmedikten sonra korkma lütfen,can sesini de duyarsın inşallahBizim kesemiz göründü bugünde üniversite hastanesinde baktık yine sağlıklı dediler ama şimdi diğer hastanenin bu titreli hcg si çıktı bu ortalığı karıştırdı ne demek olduğunu anlamadım baya endişeliyim
Çok teşekkür ederimİçini ferah tut lütfen,ben tek beta baktırdım 2000 küsürdü,doktora tekrar baktıralım dedım,oda bu saatten sonra bakmaya gerek yok demişti, keseyi de görmüşsün canım,bellibir rakamdan sonra beta çift kat artmış mı diye bakılıyormu bilemedim,lekelenmende gayet normal bu haftalarda,progestan verdilermi merak etttm,inşallah herşey yolundadır,lekelenmen kırmızıya dönmedikten sonra korkma lütfen,can sesini de duyarsın inşallah
Bugün o kadar büyük bir kaosun içindeydik ki normalde doktorlar istemio ve sakin davranıo bayram nedeniyle etrafta doktor bulamadık ilk gittiğimiz hastanede muhatabımız ve kontrolümü yapan ebeydi o kadar saçmaladı ki gebelik bozulmuş kese bozuk dedi hcg istedi çıktık yola gitmediğimiz etrafta ilde ilçede hastane kalmadı en son üniversite hastanesinde doktor bulduk ultrasonda baktı herşey normal iyi gidio dedi kalp atışını duymadık dedi çıktık sonuç açıklandı yine korku kapladı içimiCanim çok şaşırdım açıkçası keseyi gordukten sonra betahcg bakilmasina anlam veremedim. Benim doktorum istemedi.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Kanda çıktı oleyyy, kese oluşcak mı? Kese oluştuu oleyyy, dolu mu? Hep stres. Ben senin kadarken keseyi gördüm, sonraki hafta 7. Haftada kalp atışını duydum. Acele etme, stres olma. Ayrıca kese görünce bir daha da beta hcg me bakılmadı. Bir kendim baktırdım, sonra doktor evet var, şu gün gel keseye bakalım dedi, o günde kan verdim baktı, sonra bi daha kalp atışına gittim. Üzme kendini. Su gibi aksın geçsin günlerinAllah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim hanımlar❤ sizlere bir sorum daha olacak ilk kalp atışını ne zaman duydunuz bizim hala duymadı doktor bugün 6 haftalık olduk tam normal mi sizce bu durum
Çok teşekkür ederim inşallahCanım seni çok iyi anlıyorum. Kanda çıktı oleyyy, kese oluşcak mı? Kese oluştuu oleyyy, dolu mu? Hep stres. Ben senin kadarken keseyi gördüm, sonraki hafta 7. Haftada kalp atışını duydum. Acele etme, stres olma. Ayrıca kese görünce bir daha da beta hcg me bakılmadı. Bir kendim baktırdım, sonra doktor evet var, şu gün gel keseye bakalım dedi, o günde kan verdim baktı, sonra bi daha kalp atışına gittim. Üzme kendini. Su gibi aksın geçsin günlerin
6.haftda sadece ekranda yanıp sönen birşey gösterdi çok küçük duyulmaz dedi,8,haftda bile zar zor 5 saniyelik birşey duyduk duymadık gibi birşey oldu,inşallah sende en kısa zamanda duyup rahatlarsın canımAllah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim hanımlarsizlere bir sorum daha olacak ilk kalp atışını ne zaman duydunuz bizim hala duymadı doktor bugün 6 haftalık olduk tam normal mi sizce bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?