• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar ACIL yardim ilk dans icin sarki bulamadim

daha once yazıldı mı bılmıorum ama nilüfer ta uzak yollardan ... harıka bır sarkı hemde nostaljık begenırsın umarım

Yazılanları okumadım uzun uzun ama Zekai Tunca'dan Gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısı benim çok hoşuma gitti,
Fikir olsun diye yazdım,hayırlı uğurlu olsun :)

fransız müziklerini seversen

EYDIE GORME- HISTORıA DE UN AMOR u tek geçerim

Marc anthony- my baby

ve dahası..kına ve düğün müziklerinin ustası oldum artık =) arkadaşlarım bana hazırlatır hep

Kızlar benim kuzenim nikahta giriş için Can Atillanın Rumeli Hisarının Yapılışı nı koydu güzelde oldu :) TAVSİYE EDERİM

GRUP GÜNDOĞARKEN-SEN BENıM ŞARKILARIMSIN..

Bu şarkıyı dinleyip de mest olmayan işte aradığım tam da bu demeyen olursa romantikliğinden şüphe ederim :) Tam dans etmelik bir şarkı dinleyin eminim hak vereceksiniz bana kızlar..

evanescensenin my ımmortal şarkısını yada mustafa cecelinin hastalığında sağlığında şarkısını seçerdim ama evanescensenin şarkısı tam dans edilcek ve romantik bi şarkı süper bi ambiyas olurdu eminim

Son düzenleme:
kayahan BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ...bayanssulusmile

ayten alpman ben varım ya da nilüfer ta uzak yollardan...ikisi arasında karasız kaldım ama nilüfer ağır basıyor gibi...

mustafa cecelı artık cok klasık olmuyor mu ..
yanı o kadar cok dugunde ılk dans sarkısı olarak dınledım kı .
ılk dans bıraz da ozel olmalı, yanı gıttgın bırcok dugunde bu sarkıyla gelın ve damadı ızlıyorsan tanıklık edıyorsan benım ıcın bır gızemı kalmamıs demektır..

rafet elroman-sürgün

Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli
Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak

Yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli
Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak

Dur durak bilmez bu gönül
Koşar peşinden bir ömür
Son demindeyken hayatın
Neden bu sürgün
Bilirim seni sevdim zamansız
Sen sabırsız ben bir arsız
Hiç utanmadık inan seninle sevişirken