Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar ACIL yardim ilk dans icin sarki bulamadim
Yazılanları okumadım uzun uzun ama Zekai Tunca'dan Gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısı benim çok hoşuma gitti, Fikir olsun diye yazdım,hayırlı uğurlu olsun :)
Bu şarkıyı dinleyip de mest olmayan işte aradığım tam da bu demeyen olursa romantikliğinden şüphe ederim :) Tam dans etmelik bir şarkı dinleyin eminim hak vereceksiniz bana kızlar..
evanescensenin my ımmortal şarkısını yada mustafa cecelinin hastalığında sağlığında şarkısını seçerdim ama evanescensenin şarkısı tam dans edilcek ve romantik bi şarkı süper bi ambiyas olurdu eminim
mustafa cecelı artık cok klasık olmuyor mu .. yanı o kadar cok dugunde ılk dans sarkısı olarak dınledım kı . ılk dans bıraz da ozel olmalı, yanı gıttgın bırcok dugunde bu sarkıyla gelın ve damadı ızlıyorsan tanıklık edıyorsan benım ıcın bır gızemı kalmamıs demektır..
Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak
Yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak
Dur durak bilmez bu gönül Koşar peşinden bir ömür Son demindeyken hayatın Neden bu sürgün Bilirim seni sevdim zamansız Sen sabırsız ben bir arsız Hiç utanmadık inan seninle sevişirken
Gel yalan yokki içinde Sen tanımadın mı onca sene Düşlerimden kalktılar Sana uyandım sadece
Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan