• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar ACIL yardim ilk dans icin sarki bulamadim

bence türkçe yapma

ah be güzelim, ben birileri anlasin istiyorum bu askin büyüklügünü

yoksa tabiki yabanci sarkilar daha güzel,
ama arastirdikca gercekten cok güzel türk sarkilarimiz var...

ama cok tessekür ederim fikrin icin

Kafam karıştı walla benim de :::)

Çelik olabilir aslında ama bazı kısımlaırnı mı alıcan sadece?

Hosgeldin nurrose
evet sadece bazi kisimlari alicagim, yüricegimiz yol fazla uzun degil

simdi sen celik mi diyorsun?
bir önceki arkadas da celik dedi...

Bence Erkin Korayla Nilüfer de iyi ama Çelik daha bi iç açıcı sanki bazı yerlerinde hareketli bi müzik var ya a

Canim giris icin celik diyelim, ilk dans funda arar, gobek atmak icinde,ajda pekan duet,ilkay akkayayida ortalarda cal,yemektede oynak birsey olsun aslinda az kaldi canim dugune nisanlin kac yasinda hersey tamami birtek sarkilarmi eksik?bana gore duzenleme bu kizlar sizde fikirlerini soyleyinki boylelikle ona daha cok yardumci olabiliriz

canım bence yabancı cok daha hoş oluyor; tabi tercih meselesi..
ben the bodyguard'ın müziğini cok sık buluyorum.. klasik ama cok romantik.
bodyguard müziği olarak yada, i will always love you olarak aratıp bulabilirsin. whitney houston.

abimle yengemin dügününde onların şarkısı ( ebru gündeş- tanımam senden başka) çalmıştı hoş olmuştu..

Tanimam Senden Baika - Ebru Gündei

Beni yanindan hiç ayirma
Gözlerim gözlerinde kalsin
Seninle öyle doluyum ki
Her animda inan sen varsin

istersen ver günahlarini
Raziyim al sevaplarimi
Koparma aikin bailarini
Ellerin ellerimde kalsin

Tanimam senden baika
Dünyada yoktur eiin
Sanki yillar öncesi
Seni görüp sevmiiim

Tanimam senden baika
Dünyada yoktur eiin
Sanki yillar öncesi
Onu görüp sevmiiim

Anla artik halimden
iüphe etme sevgimden
Sensizlik bir uçurum
Tut artik ellerimden
Tut artik ellerimden

Sana adadim herieyimi
Sen çizdin benim kaderimi
Esirgeme benden sevgini
Gel de bu yalnizlik son bulsun

Tanimam senden baika
Dünyada yoktur eiin
Sanki yillar öncesi
Onu görüp sevmiiim

Anla artik halimden
iüphe etme sevgimden
Sensizlik bir uçurum
Tut artik ellerimden
Tut artik ellerimden

giriş için kayahan senınle herseye varım ben dans ıcınse coşkun sabaha bı bak derım ben:) kafan cok karısıcak ama olmusken ıcıne sınsın dımı.coşkun sabaha bak ve selamı sahın ıyıkı tanıdım senı var onuda dınle bence

ya arkadaslar,
simdi organisazyonu anlatayimki sizde ona göre birsey söyleyin

simdi nisanlim ve ben baska kapilardan girecegiz heryer karanlik ve iki isik üstümüzde nisanlimin (yolu kiza oldugu icin) beni salonun ortasinda ciceklerle beklicek.

benim yürüdügüm yol ise tüm masalari ortadan bölen ve yerler güllerle süzlenmis bir yol olacak, salonun ortasinda bulusacagiz o bana gülleri takdim edicek, duvagimi acicak ve o anda basimizin üstündeki gülyapragi dolusu balon patlayarak üstüze düküldügü an beni öpecek (insallah) :kedi: :kedi:

simdi onun icin cok romantik bir sarki lazim öyle hizli parca olurmu bilmiyorum.......

aslinda bunun icin mfö güllerin icinden diye teklif etmistim............

Ama Çelik daha gzüel bence giriş için.Dans için deFunda arar ya da Nilüfer olabilir .1 hafta kalmış karar ver :)

Ama Çelik daha gzüel bence giriş için.Dans için deFunda arar ya da Nilüfer olabilir .1 hafta kalmış karar ver :)

ya kizmayin benneyaptımki
wallaha karar veremiyorum.........

tamam mfö diye birsey kalmadi aklimda

ya celik cok hizli degilmi?

Canım bizim müzikleirn içinde tesadüfen bi şarkı dinledim onu da dinle bi istersen

Göknur: Aşığınım

metallica ""nothing else matters"" dans müziği olarak düşünebilirsin canım ... mutluluklar

Back