• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar ACIL yardim ilk dans icin sarki bulamadim

canım bak gülşen adı ask sebebimi mutlaka dinle olabilir hem eski bi kac tane daha yazayım insallah begenirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Lapinu, cok tessekür ederim yardimin icin..
Ferhat Göcerin yorumladigi Cennet sarkisi gercekten de cok anlamli ve cokda uygun,
yanliz ben cok eskilerden sarkilar istiyorum, yani nostalji okadar güzel sarkilarimiz varki,
simdi Ferhat Göcerin Sarkisi Her Dügünde var, bana her insanin tanimadigi göz yasartacak birsey ariyorum, belki aklinda varsa öyle bir sarki?

Eski bırsey arıyosan ya Erkın Koray Senden Baska yada Ferdı Tayfur Neyleyım Sen Yoksan Eger uygun olabılır
ama benım tercıhım Yıldız Tılbe Cabuk Olalım Askım yada
Mustafa Yildizdogan Saclarin'dan yana olurdu :)

Sonuncusu bizim sarkimizda cok super zemuszemus

bizim dans şarkılarımız zekai tunca-gülü susuz seni aşksız bırakmam,zeki müren gitme sana muhtacım ve 2 yabancı şarkıydı. dans sarkılarına karar verdikten sonra mutlaka evde bikaç prova yapın.Bazen şarkılar çok güzel oluyo ama dans ederken insan kolunu bacağını nereye koyacağına karar veremiyor.
Allah mutluluklar versin.

offfffffff offfffffffffff

hem ev düzenliyorum, hem sinavlarim var hem dügün hazirliklari,

bu hafta ölmezsem ölmem

kizlar, size destek olacak kimse yoksa EVLENMEYIN, yorulduuuuuuuuuuuum.....

ama sonuda insallah mutluluk olacak,,,,,

simdi öncelikle buraya girip ban yardimci olan herkeze tessekürler,

benimkizi illaki nostalji istiyor, ilk dans "seven ne yapmaz" olacak

ve girisde gülben ergen ve oguzhan koc - giden günlerim oldu (sadece romantik bölümü tabiki)

kizlar bugün kinam var, aranizda gülbeyaz dizisini izlemis olanlar vardir, onun kina gecesinde söyleneni söyletmeyi düsünüyorum...

bilmeyenler youtube- gülbeyaz kina yaz sinlar

canım kutsiden ilan_ı aşk şarkısı çok uygun bence benim bir arkadaşımın nikahında çalmıştı çok uygun

arkadasllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaar buldum bugün simdi buldum sarkimi buldum mmmmmmmmmmmmmm
ahhhh
rahatladim of dügüne bir kac saat kala buldum buldum buldum buldum

nalan söz verdik

allahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

buldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
yipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2lülülülülülü

canım kutsiden ilan_ı aşk şarkısı çok uygun bence benim bir arkadaşımın nikahında çalmıştı çok uygun

biliyorum o sarki benimde cok hosuma gidiyor aslinda,
yanliz artik klassiklesmedimi o sarki dügünlerde?

Eski bırsey arıyosan ya Erkın Koray Senden Baska yada Ferdı Tayfur Neyleyım Sen Yoksan Eger uygun olabılır
ama benım tercıhım Yıldız Tılbe Cabuk Olalım Askım yada
Mustafa Yildizdogan Saclarin'dan yana olurdu :)

Sonuncusu bizim sarkimizda cok super zemuszemus

Mustafa Yildizdoganin saclarin sarkisini tanimiyorum,
suan iserindeyim hangi sayfaya girdiysem bir türlü bulamiyorum, buldugum sayfalarda acilmiyor, artik evde dinlerim.........

kizlar, size destek olacak kimse yoksa EVLENMEYIN, yorulduuuuuuuuuuuum.....

ama sonuda insallah mutluluk olacak,,,,,

simdi öncelikle buraya girip ban yardimci olan herkeze tessekürler,

benimkizi illaki nostalji istiyor, ilk dans "seven ne yapmaz" olacak

ve girisde gülben ergen ve oguzhan koc - giden günlerim oldu (sadece romantik bölümü tabiki)

kizlar bugün kinam var, aranizda gülbeyaz dizisini izlemis olanlar vardir, onun kina gecesinde söyleneni söyletmeyi düsünüyorum...

bilmeyenler youtube- gülbeyaz kina yaz sinlar

olsun tatlı yorgunluk bunlar :hulya:
mutluluklar canım şimdidenyerimseniben

cnm Nalan gerçekten çok iyi bir seçim ama bide yabancı alternatifim olucak sana Mariah Carey: Hero gerçekten sözleri çok anlamlı dinlemeni tavsiye ederim....

AJDA PEKKAN ının eski bir şarkısı var dert bende derman sende
ben rüyamda bile yalnız seni sevdim...
diye sözleri var bi dinle istersen

Back