• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım burun estetiği

Neden canım ayxan hoca yaoamadımı
Yapamayı bırak berbat etti zerre estetikten anlamıyormuş deneyimi yaşayınca anlıyor lanet olsun gittiğim güne beni mahvetti bunun gibi dr anlamadığı işi yaparki yapamıyorsan bırak kardeşim insanların hayatını nıye karartıyorsunki Hakkımı sonuna kadar arayacam % 1 şansım varsa bile yasal yolla görüşecem allah kimsenin yolunu düşürmesin bu dr

Selcuk Isik derim direk hic paragozde degil hemde cok ilgili bir doktor bence

taşkın hoca bana 6000-8000 arası fiyat verdi. kızlar bence bu dopktor çok iyi. emre ilhan eren taştan ve taşkın yücel en iyi doktorlar arasında burda kimsenin olmamasına çok şaşırdım
valla iyimi bilmem bnm ameliyatımı ve kuzeniminkini taşkın yücel yaptı. onunda bnmde tekrar amaliyat olmamız gerek. 5 sene oldu burnum aşırı eğrildi. kemik çıkıntısı alerjik rinit oldu. tekrar ameliyat olursun deviasyon olda estetiği sonra olursun dedi taskın bey. fakat okadar kötü oldu ve burnumdan çok parça almışlarki kimse 2. ameliyata yanaşmıyor herkes ilkinde kurtulurdun nasıl böyle birşey söyler dedi.

Yapamayı bırak berbat etti zerre estetikten anlamıyormuş deneyimi yaşayınca anlıyor lanet olsun gittiğim güne beni mahvetti bunun gibi dr anlamadığı işi yaparki yapamıyorsan bırak kardeşim insanların hayatını nıye karartıyorsunki Hakkımı sonuna kadar arayacam % 1 şansım varsa bile yasal yolla görüşecem allah kimsenin yolunu düşürmesin bu dr
yazık valla çok üzüldüm. onlar için deneme tahtasıyız. hayat bu bizim içinse. :KK42:

yazık valla çok üzüldüm. onlar için deneme tahtasıyız. hayat bu bizim içinse. :KK42:
aynen şimdi nefes alamıyor kbb arıyorum nefes problemi için size birşey soracam ben kbb gidecem ama önceki drdan ameliyatta yapılanların ayrıntıları varmıdır ameliyattla ilğili belge düzenleniyormu yoksa hastanedenmi istemem gerekli

Ankara da 2 ay içersinde burun ameliyatı olmam lazım.Çok fazla doktor araştırdım ama fiyatlar çok uçuk.Maksimum 6 bin verebilirim.Nebil Bozdoğan , Mesut Türker , Taşkın Yücel ,Diren Çelik , Gürcan Aslan , Aycan Kayıkcıoğlu araştırdığı doktorlar bunlar.Bilgisi olan veya bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.Bu ara önereceğiniz başka doktorlar varsa çok iyi olur .
Çok iyi araştır ben 1 hafta oldum şuan çok pişmanımm hayatımın hatası hem burnum eğri oldu ve hiç nefes alamıyorum tamponlarımın çıkmasına rağmen hemde doktorum bi o kadar ilgisiz ve Asistanı azarlıyor bi soruma karşılık paramla rezil oldum ankarada

Çok iyi araştır ben 1 hafta oldum şuan çok pişmanımm hayatımın hatası hem burnum eğri oldu ve hiç nefes alamıyorum tamponlarımın çıkmasına rağmen hemde doktorum bi o kadar ilgisiz ve Asistanı azarlıyor bi soruma karşılık paramla rezil oldum ankarada
Merhaba, çok geçmiş olsun. kime yaptırmıştınız acaba ameliyatınızı? Ben de şuanda doktor arayışındayım ve merak ettim kime olduğunuzu?

Merhaba ben 4 yıl evvel Aycan kayıkçıoğluna burun ameliyatı oldum 2 hafta sonra işe gittim ve yeni çalışanlar ameliyat olduğumu anlamadı bile işin ehli bir doktor morluk vs yaşamadım nefes problemim vardı hem o düzeldi hem de görüntüsü çok doğal oldu kesinlikle tavsiye ederim @nrytglga

Back