Benim onerecegim tek doktor murat enöz bende ameliyat oldum.ki öyle uç fiyatlar da almıyor hastanın maddi imkanlarna göre hastane tercih edip yapıyor. Yurt dışından sadece telfn la iletisime geçip aynı günde ameliyat yaptgi çok hastası war.hatta tv de de 20 dk burun ucu kaldırma diye çıkıyordu. Kesinlikle araştır derim2 ay içersinde burun ameliyatı olmam lazım.Çok fazla doktor araştırdım ama fiyatlar çok uçuk.Maksimum 6 bin verebilirim.Nebil Bozdoğan , Mesut Türker , Taşkın Yücel ,Diren Çelik , Gürcan Aslan , Aycan Kayıkcıoğlu araştırdığı doktorlar bunlar.Bilgisi olan veya bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.Bu ara önereceğiniz başka doktorlar varsa çok iyi olur .
Şu konuyu açan bayan yeni gürcan aslana ameliyat oldu bende ondan soruyorum..şuan instagramı dışında ulaştığım bilgi yok.Ben ankarada yaşamıyorum o yüzden görüşmedim ama şuan aklımda gürcan aslan var..Doğallık ve iyi nefes almak istediğim..Ankaradaki bi çok doktora baktım.haldun kamburoğlunu önerdiler..onunda gördüğüm hastalarının burnunu doğal bulmadım malesef..youtube ta ojem rujum rimelim diye bi bayan var kendisine ameliyat olmuş.istersen bakabilirsin..
aycan hoca kim..bende taşkın yüceli araştırmıştım..tecrübeli bi doktora benziyor fakat paylaştığı ameliyat sonuçlarını doğal bulmadım malesef..sanırım bu göreceli bi kavram..siz ameliyat tarihi aldınızmıkızlar bende çok kararsızım 1 yıldır doktor araştırıyorum. sonunda taşkın yücele karar verdim. kbb uzmanı yaptıgı burunlar çok guzel. bi bakın derim. aycan hocayada çok iyi diyolar. haziranda olucam inşallah
haldun beyinmi verdiği fiyat bu? kendisine yeni muayene açmış sanırım yurtdışından döndükten sonra..matemm canım çok saol ben Ank da yaşıyorum önümüzdeki hafta randevu alıyım gidip yüzyüze görüşürüm ona göre net bi bilgi yazarım sana.Aslında dedğin gibi bende ilk beğenmiştim ama bi tanıdığım sanki yaptığı bütün burunlar aynı gibi diyince ben biraz soğuk baktım açıkcası bu arada bana söylediği fiyat 4-4000 arasaydı
Neden canım ayxan hoca yaoamadımıAycan kayıkçıoğluna ameliyat olan biri olarak sakınnn. Yaptırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?