• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım burun estetiği

nrytglgla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
12
1
1
Ankara da 2 ay içersinde burun ameliyatı olmam lazım.Çok fazla doktor araştırdım ama fiyatlar çok uçuk.Maksimum 6 bin verebilirim.Nebil Bozdoğan , Mesut Türker , Taşkın Yücel ,Diren Çelik , Gürcan Aslan , Aycan Kayıkcıoğlu araştırdığı doktorlar bunlar.Bilgisi olan veya bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.Bu ara önereceğiniz başka doktorlar varsa çok iyi olur .

Son düzenleme:
Ankaradamı olacaksınız? bende sizinle aynı durumdayım bu ara gürcan aslanı araştırıyorum..forumda ona ameliyat olan biride var..benimde kısa bi sürem var ne yapacağımı bilmiyorum:/

2 ay içersinde burun ameliyatı olmam lazım.Çok fazla doktor araştırdım ama fiyatlar çok uçuk.Maksimum 6 bin verebilirim.Nebil Bozdoğan , Mesut Türker , Taşkın Yücel ,Diren Çelik , Gürcan Aslan , Aycan Kayıkcıoğlu araştırdığı doktorlar bunlar.Bilgisi olan veya bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.Bu ara önereceğiniz başka doktorlar varsa çok iyi olur .
Benim onerecegim tek doktor murat enöz bende ameliyat oldum.ki öyle uç fiyatlar da almıyor hastanın maddi imkanlarna göre hastane tercih edip yapıyor. Yurt dışından sadece telfn la iletisime geçip aynı günde ameliyat yaptgi çok hastası war.hatta tv de de 20 dk burun ucu kaldırma diye çıkıyordu. Kesinlikle araştır derim

Bekir sivri maximum 7 bindir belki indirim yapar faceden bakin resimleri var. Ve Volkan kahya dogal burunlar yapiyor instagramda hastalarinin resimleri var

matemm matemm meraba .Gürcan Aslanı ben de araştırdım ama yüzyüze görüşmedim sen görüştün mü , C Canann89 merabalar , rica etsem ayrıntılı bilgi verirmisin memnun kaldın mı acaba DilosMira DilosMira meraba , Bekir Sivriyi biliyorum ama ist sanırım :(

matemm matemm meraba .Gürcan Aslanı ben de araştırdım ama yüzyüze görüşmedim sen görüştün mü , C Canann89 merabalar , rica etsem ayrıntılı bilgi verirmisin memnun kaldın mı acaba DilosMira DilosMira meraba , Bekir Sivriyi biliyorum ama ist sanırım :KK43:
Şu konuyu açan bayan yeni gürcan aslana ameliyat oldu bende ondan soruyorum..şuan instagramı dışında ulaştığım bilgi yok.Ben ankarada yaşamıyorum o yüzden görüşmedim ama şuan aklımda gürcan aslan var..Doğallık ve iyi nefes almak istediğim..Ankaradaki bi çok doktora baktım.haldun kamburoğlunu önerdiler..onunda gördüğüm hastalarının burnunu doğal bulmadım malesef..youtube ta ojem rujum rimelim diye bi bayan var kendisine ameliyat olmuş.istersen bakabilirsin..
buda konunun linki http://www.kadinlarkulubu.com/forum...un-ameliyat-oldum.920101/page-5#post-46235181

matemm matemm canım çok saol ben Ank da yaşıyorum önümüzdeki hafta randevu alıyım gidip yüzyüze görüşürüm ona göre net bi bilgi yazarım sana.Aslında dedğin gibi bende ilk beğenmiştim ama bi tanıdığım sanki yaptığı bütün burunlar aynı gibi diyince ben biraz soğuk baktım açıkcası bu arada bana söylediği fiyat 4-4000 arasaydı

kızlar bende çok kararsızım 1 yıldır doktor araştırıyorum. sonunda taşkın yücele karar verdim. kbb uzmanı yaptıgı burunlar çok guzel. bi bakın derim. aycan hocayada çok iyi diyolar. haziranda olucam inşallah

kızlar bende çok kararsızım 1 yıldır doktor araştırıyorum. sonunda taşkın yücele karar verdim. kbb uzmanı yaptıgı burunlar çok guzel. bi bakın derim. aycan hocayada çok iyi diyolar. haziranda olucam inşallah
aycan hoca kim..bende taşkın yüceli araştırmıştım..tecrübeli bi doktora benziyor fakat paylaştığı ameliyat sonuçlarını doğal bulmadım malesef..sanırım bu göreceli bi kavram..siz ameliyat tarihi aldınızmı

matemm matemm canım çok saol ben Ank da yaşıyorum önümüzdeki hafta randevu alıyım gidip yüzyüze görüşürüm ona göre net bi bilgi yazarım sana.Aslında dedğin gibi bende ilk beğenmiştim ama bi tanıdığım sanki yaptığı bütün burunlar aynı gibi diyince ben biraz soğuk baktım açıkcası bu arada bana söylediği fiyat 4-4000 arasaydı
haldun beyinmi verdiği fiyat bu? kendisine yeni muayene açmış sanırım yurtdışından döndükten sonra..
güncel beyle görüşürsen haberini bekliyorum..

Ya kızlar ben Gürcan beyin yaptığı burunları çok beğenmedim bence hiç güzel durmuyor hatta bazıları bence çok kötü duruyor acaba ben mi yanlış düşünüyorum

taşkın hoca bana 6000-8000 arası fiyat verdi. kızlar bence bu dopktor çok iyi. emre ilhan eren taştan ve taşkın yücel en iyi doktorlar arasında burda kimsenin olmamasına çok şaşırdım

Ya ben baya araştırdım açıkcası ama hala kararsızım Diren Çelik le yüzyüze görüştüm açıkcası çok olumlu geldi ve aşırı Güvenilir Konuşuyor

Bayanlar bende Teoman doğan a instagramdan mesaj atmıştım 12.500 dedi. Bende umudu kestim bir daha araştırmadım. Şimdi size böyle fiyatlar yazınca çok şaşırdım. Güncel öztürk ün fiyatı ne kadar acaba? Bir de bir karara vardınız mı?

Kızlar bende uzun süre araştırmıştım sonun dr yusuf Can hocaya yaptırdım çok memnun kaldım. Ama yeri istanbul bağdat caddesinde. yurt dışında ameliyatlara çok gidiyordu ankaraya gidiyormu onu bilmiyorum. arayıp sormak lazım

Arkadaşlar ben geçen hafta Cumartesi Hakan Soygüre ameliyat oldum ve kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Çok başarılı bi doktor ve ameliyat sonrası da mükemmel geçti. Nerdeyse hiç ağrım olmadı, morluk ve şişliğim bile çok az oldu. Kendisi Akay hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. Ama dediğim gibi gözüm kapalı tavsiye edeceğim bir doktor. Hem burun içinde çok başarılı hem de estetikte, aynı zamanda çok ilgili ve çok tatlı birisi. Ben ameliyat öncesi çok stresli ve gergindim ama Hakan beyi görünce rahatlıyordum. Mutlaka kendisiyle yüzyüze görüşün.

Back