arkadaşlar nişan alışverişine çıkıcaz.nişanlımın ve babasınında iç giyim çeyiz mağzası var.annemler diyorki ordan almamız abes olur.indirim yapsalar bi dert yapmasalar bi dert,ucuz alsak öylepahalı alsak öyle...dopru olmaz diyor.nişanlımda ben varken başkasından almanız yanlış diyo arada kaldım ne olur fikrinizi söyleyin.aslında banada doğru olmaz gibi geliyor.ne yapsam bilmiyorumboshayallersmile
Ben olsam kesinlikle almazdim onlardan. Tuhaf bir durum, onlarin magazasindan alacaksin sonra susleyip bohcalayip geri vereceksin. Annem benim haberim olmadan almis baska yerden, sizden almaya cekinmis de siyril isin icinden...
cnm bencede farklı yerden alın ama ben senn yerinde olsam arkadasların dediği gibi ondan habersiz gidp almam solerim sadece guzelce beni kırma arada kalmayım biz baska yerden gidip alalım annemle filan derim o da anlayişla karsılar heralde
cnm bencede başka bir yerden alın. onların dükkanından alıp tekrar onlara hediye etmek pek doğru olmaz. sonuçta herkesin bütçesi farklı belki başka bir yerden alınınca daha ucuza gelir hayırlısı olsun cnm şimdiden :Saruboceq:
başka yerden al bence canım.. ordan alırsan tuhaf olur ordan al sonra tekrar ona ver.. orda olmayan modellerde, desenlerde falan al bence o zaman aynısı bizde vardı bizden nie almadın diyemez.. sözlüne de söyle ben bu modelleri beğendim diye.