• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan arkadaşlar acil fikrinizi söylermisiniz nütven :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar nişan alışverişine çıkıcaz.nişanlımın ve babasınında iç giyim çeyiz mağzası var.annemler diyorki ordan almamız abes olur.indirim yapsalar bi dert yapmasalar bi dert,ucuz alsak öylepahalı alsak öyle...dopru olmaz diyor.nişanlımda ben varken başkasından almanız yanlış diyo arada kaldım ne olur fikrinizi söyleyin.aslında banada doğru olmaz gibi geliyor.ne yapsam bilmiyorumboshayallersmile

Ben olsam kesinlikle almazdim onlardan. Tuhaf bir durum, onlarin magazasindan alacaksin sonra susleyip bohcalayip geri vereceksin. Annem benim haberim olmadan almis baska yerden, sizden almaya cekinmis de siyril isin icinden...

ben olsam onlardan alırdım indirim yapsalar dahi siz ederi kadar verirsiniz ısrar edersiniz

canım bence farklı bir yere gidip oradan alın nişanlına söylemeden annenle birlikte gidin bence uygun olanı bu:hulya:

cnm bencede farklı yerden alın ama ben senn yerinde olsam arkadasların dediği gibi ondan habersiz gidp almam solerim sadece guzelce beni kırma arada kalmayım biz baska yerden gidip alalım annemle filan derim o da anlayişla karsılar heralde

cnm bencede başka bir yerden alın. onların dükkanından alıp tekrar onlara hediye etmek pek doğru olmaz. sonuçta herkesin bütçesi farklı belki başka bir yerden alınınca daha ucuza gelir hayırlısı olsun cnm şimdiden :Saruboceq:

Başka yerden almanız daha iyi olur..Annem veya teyzem,halam almış dersin..
Sana nereden alacaklar peki..herhalde kendi mağazalarından..

banada kendi mağzalarından aldılar
allah razı olsun kardişler üle yapıcamkaydirigubbakcemile5

başka yerden al bence canım.. ordan alırsan tuhaf olur ordan al sonra tekrar ona ver.. orda olmayan modellerde, desenlerde falan al bence o zaman aynısı bizde vardı bizden nie almadın diyemez.. sözlüne de söyle ben bu modelleri beğendim diye.

Bencede başka yerlerden al.Hem onların tesirinde de kalmamış olursun. Beğendiklerini alırsın.

Back