Kizlar merhaba ben 20 martta meme kucultme ameliyati oldum , regl donemim yaklastigi icin memelerim o kadar cok sistiki anlatamam dikişlerim kaniyor doktorum yarin cagirdi ama bunun icin ilac yok dedi , 5 gun daha sismeye devam edersem memelerim butun dikişlerim patlayacak diye korkuyorum bana yardim edin 5 gun daha sismim yok mudur bir yolu yordami
Yani adet geciktirme yolları var ama aksini pek duymadım. Ama mesela ben ağır işler yapınca örneğin evi falan detaylı temizleyince yada bolca yürüyünce kısacası (yorulunca) nedense erken oluyorum sanki de siz ağır işde yapamazsınız sanırım dikişlerden dolayı. Öyle patlama falan olacağını sanmıyorum ya sonuçta gün ve gün şişmiyor öyle değilmi
Adaçayının ,biberiye çayının söktürücü etkisi var.Bu çaylardan için ,sıcak duş alın,maydanoz,dereotu gibi ödem atıcı özelliği olan bitkilerden bolca tüketin.Karın bölgesine yönelik yapılan bazı hareketlerde adetin erken gelmesine etki eder.Mesela mekik,makas gibi hareketler bu anlamda olumlu etki yapar...Ayrıca çok fazla tuz tüketmeyin ve bol su için...
Kizlar merhaba ben 20 martta meme kucultme ameliyati oldum , regl donemim yaklastigi icin memelerim o kadar cok sistiki anlatamam dikişlerim kaniyor doktorum yarin cagirdi ama bunun icin ilac yok dedi , 5 gun daha sismeye devam edersem memelerim butun dikişlerim patlayacak diye korkuyorum bana yardim edin 5 gun daha sismim yok mudur bir yolu yordami
Ben 10 gün gecikme yasadum gelsin diye bir tutam maydonizu bir bardak sıcak su içine doğrayıp onu taneleri ile birlikte içtim dibini yedim ..ertesi gün adet oldum inşallah işine yarar ..