Arkadaşlar acil erken adet olmak icin ne yapabilirim

Marit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
478
40
118
Muş
Kizlar merhaba ben 20 martta meme kucultme ameliyati oldum , regl donemim yaklastigi icin memelerim o kadar cok sistiki anlatamam dikişlerim kaniyor doktorum yarin cagirdi ama bunun icin ilac yok dedi , 5 gun daha sismeye devam edersem memelerim butun dikişlerim patlayacak diye korkuyorum bana yardim edin 5 gun daha sismim yok mudur bir yolu yordami

Yani adet geciktirme yolları var ama aksini pek duymadım. Ama mesela ben ağır işler yapınca örneğin evi falan detaylı temizleyince yada bolca yürüyünce kısacası (yorulunca) nedense erken oluyorum sanki de siz ağır işde yapamazsınız sanırım dikişlerden dolayı. Öyle patlama falan olacağını sanmıyorum ya sonuçta gün ve gün şişmiyor öyle değilmi

2 gunde 3 katina ciktilar evet malasef is yapmam allah yardimcim benim icin tek care dua

Adaçayının ,biberiye çayının söktürücü etkisi var.Bu çaylardan için ,sıcak duş alın,maydanoz,dereotu gibi ödem atıcı özelliği olan bitkilerden bolca tüketin.Karın bölgesine yönelik yapılan bazı hareketlerde adetin erken gelmesine etki eder.Mesela mekik,makas gibi hareketler bu anlamda olumlu etki yapar...Ayrıca çok fazla tuz tüketmeyin ve bol su için...

Çubuk tarçını birkaç dk kaynatın ılıdığı zaman içerseniz sabaha adet olursunuz inşaallah

Prolaktin hormonları yüksek olduğu için şişiyor onu indirmek gerek testere dişli aslan pençesi kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…