Arkadaşlar acil cvp verirmisiniz

gunbatmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
6
1
32
Vücudumda morluklar çıkıyor .ve bu arada menopoz dönemide yaşıyorum ama onunla bı etkisi varmıdır . bilmiyorum 32yasindaym son dogumumdan sonrası çok şükür şimdiki halime ama morluklar anlamadım .acaba tahlillerden anlayan olurmu doktor sadece çok az trombosit düşüklüğü dedi . başka bı doktor d vitamin dedi . küçük küçük yavrularım var onlar neyapar diye her saaat düşünüyorum hiç bir anneyi evladının başından ayrmasn . Bu tahlillerden anlayan olurmu lütfen bı baksanz

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-05-17-04-43-905_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-06-05-17-04-43-905_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024-06-05-17-04-38-418_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-06-05-17-04-38-418_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 40
Çok tşk ederim cevabın için .acaba neden sürekli morarır insan kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum biyere çarpmadan hemen saniyeler içinde bir anda moraryor ister istemez kafaya taktm .bu arada tekrardan tşk ediyorum

Çok tşk ederim cevabın için .acaba neden sürekli morarır insan kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum biyere çarpmadan hemen saniyeler içinde bir anda moraryor ister istemez kafaya taktm .bu arada tekrardan tşk ediyorum
Geçen gunde bu tarz patladım vardı hergun biryerlerim morarıyor demişti bende öyleyim en ufak çarpma da bacaklarım hemen morariyor

Morluklar bel fıtığı kaynaklı olabilir.teyzemde böyle morluklar fıtığından kaynaklı oluşuyordu. Böyle çocukların bebek arabadı gibi eşyaları aniden kaldırıp bir yerini incitmiş olabilir misin?
Vücudumda morluklar çıkıyor .ve bu arada menopoz dönemide yaşıyorum ama onunla bı etkisi varmıdır . bilmiyorum 32yasindaym son dogumumdan sonrası çok şükür şimdiki halime ama morluklar anlamadım .acaba tahlillerden anlayan olurmu doktor sadece çok az trombosit düşüklüğü dedi . başka bı doktor d vitamin dedi . küçük küçük yavrularım var onlar neyapar diye her saaat düşünüyorum hiç bir anneyi evladının başından ayrmasn . Bu tahlillerden anlayan olurmu lütfen bı baksanz

Belimde ağrı oluyor evet bazen ara ara doğrulamyorum acaba ondan kaynaklımı .ayyyy neler düşünüyodum ..böyle şeyler duyunca insan ohhh diyor .teyzeniz kollarda moraryormuydu peki sadece bacakmi benim bacak üstü kol

Doktor önemli birşey yok demiş. Şimdi burdan biri çok kötü dese ne olacak?
Kendinizi boş yere bukadar yıpratmayın.
İçinizin rahat etmesi için belki başka bi yerde tekrar kan verip baktırabilirsiniz.
Benimde vücudum çok sık morarır ama hiçbirşeyim yok.

Evet haklsnzz ama insan vücudunda birden değişiklik görünce kendimden korkum değil zaten . çocuklarım çok küçük her anne gibi insan dyor evlatlarma kim bakar inşallah normaldir inşallah

X