- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Panik yapma.Kan tahlili yaptırsın.Stres kaynaklı olabilir mi acaba.Geçmiş olsun.Belki de aldığı ilaç falan varsa o dokunuyordur.
Kanda trombosit dusuk. Benim atkadasimdada var aynisi.Şimdi kardeşim atti bu fotoğrafı.
Kendisi yurtdışında bu hafta vize haftasi oldugu için doktora gidememiş.
Abla çok kasiniyorum,böyle morarmalarim var deyip fotoğrafı atınca aklım çıktı..
Morarmalarda acıma yokmuş.
Göbeği,kolları,bacakları her yeri kasinip böyle morarmış.
Bu ne ola ki
Son sınıfta okuyor .Ilaç falan almıyor ama doktora gitmeden içim rahat etmicek
Allerjik egzama, korkmayın. Muhtemelen bir böcek ısırması, bir ürüne karşı allerji geliştirmiş kardeşin. Eğer nöbetçi eczane bulabiliyorsa Avil ampul alıp, ampulü kırıp renk değiştiren ve kaşınan bölgelere sürsün ama yarın ilk iş doktora gitmesi gerek.
Kaşıntısız olması tehlikeli, kaşıntılı olması ise kötü durum olmadığını gösterir derdi doktorum.
Ben de çok uzun yıllar bu şekilde morarma durumu oldu. Alerjim varmış ve kanım normalden suluymuş, 1 aylık bir süreçte tamamen düzelmiştim. Ama doktora gidene kadar uzun süre bu şekilde darp edilmişten hallice gezdim.
Yüreğini ferah tut Witch, iyi olur.
Çok geçmiş olsun.
Telefonumda sorun var belki görmüştür ama S sassyassyy sana yardımcı olur eminim ki.
Evet yapıyorBabamda var ama şeker böyle kaşıntı morarma mi yapiyo ?
Durdu kafam
bi arkadasimda oldu gecen hafta , vucudunda enfeksiyon varmis bende ilk defa duydum ama enfrksiyon yuzunden morarmis
bence bi doktora gitsin kardrsiniz acilen
cok gecmis olsun
Bilinen bir alerjisi yoksa Kanda enfeksiyon ve trombosit kontrollerini yaptirmali. Cok gecmis olsn
Beni gecen sene yazın pire gibi bir şeyler ısırmıştı. Kaşıyınca da morarmıştı. Belki öyle bir durumdur. Çok geçmiş olsun üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?