Arkadaşlar acil bakın lutfen

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Şimdi kardeşim atti bu fotoğrafı.
Kendisi yurtdışında bu hafta vize haftasi oldugu için doktora gidememiş.
Abla çok kasiniyorum,böyle morarmalarim var deyip fotoğrafı atınca aklım çıktı..
Morarmalarda acıma yokmuş.
Göbeği,kolları,bacakları her yeri kasinip böyle morarmış.
Bu ne ola ki

Eklentiler

• 20171105_153939.png
    159,5 KB · Görüntüleme: 1.481
Benim de morarmalarım olmuştu özellikle bacaklarımda. Sonradan geçti, ama kaşınmadım. Kan değerlerinde vitamin eksikliği demişti doktor. Kan değerlerine baktırmalı.

yaşı,cinsiyeti ve kullandığı düzenli ilaçlar varsa söyleyebilir misiniz? annemle babama sorayım.

Lokal bir durum ise 1 hafta çok uzun bir süre gibi geldi bana. En kısa sürede hekime danışmasını önerebilirim.
Yanlış anlamayın lütfen. Şiddet görmediğine emin misiniz?

Lokal bir durum ise 1 hafta çok uzun bir süre gibi geldi bana. En kısa sürede hekime danışmasını önerebilirim.
Yanlış anlamayın lütfen. Şiddet görmediğine emin misiniz?

Yok şiddet değil aşırı derece kaşınma ve arka bacak ,göbek,üst bacakta morarma mevcut

alerjıde boyle morarmalar olmaz. Aılem full seker hastası ondada boyle bısey olmuyor bıldıgım kadarıyla. Bı kere dr dan duymustum. Trombosıt (beyaz kan hücresi) eksıklıgınde vucutta morarmalar meydana gelebılırmıs. Panık yapmayın ınsallah cıddı bısey degıldır

Kaşıntısız olması tehlikeli, kaşıntılı olması ise kötü durum olmadığını gösterir derdi doktorum.
Ben de çok uzun yıllar bu şekilde morarma durumu oldu. Alerjim varmış ve kanım normalden suluymuş, 1 aylık bir süreçte tamamen düzelmiştim. Ama doktora gidene kadar uzun süre bu şekilde darp edilmişten hallice gezdim.
Yüreğini ferah tut Witch, iyi olur.

Çok geçmiş olsun.

Telefonumda sorun var belki görmüştür ama S sassyassyy sana yardımcı olur eminim ki.

Teşekkür ederim S sassyassyy yardımcı oldu.
Kaşıntılı morarma ama gördüğüm andan itibaren delirmiş gibi geziyorum .
Yurtdışında olmasa şimdi alıp gitmiştim doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…