• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar acil bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burcin62

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
42
31
18
28
Arkadaşlar merhaba ben hamileyim. Telefon üzerinden gebelik bilgileri için bir kaç tane uygulama kullanıyorum bebeğim o programlar da son adet tarihime göre 9 haftalık görünüyor. Ancak ultrasonda 8 hafta 2 gün görünüyor. Hangisi doğru anlayamadım neden öyle görünüyor onuda anlayamadım? Bilgisi olan?

Normal canım. Uygulama da ultrason da tahmini aslında. İkisinin de yanılma payı var. Geç döllenme olursa uygulama zaten hepten yanlış göstermiş olur. Ultrason daha güvenilir ama onda da yanılma payı var. Mesela doktor 2 kilo der bebek için, doğar 2 bucuktur gibi.

Arkadaşlar merhaba ben hamileyim. Telefon üzerinden gebelik bilgileri için bir kaç tane uygulama kullanıyorum bebeğim o programlar da son adet tarihime göre 9 haftalık görünüyor. Ancak ultrasonda 8 hafta 2 gün görünüyor. Hangisi doğru anlayamadım neden öyle görünüyor onuda anlayamadım? Bilgisi olan?

😊ilk zaman bende ckk takiyodum bunu emin ol o doktorun cihazina gore bile degisiyo ki sonraki haftalar duzene biniyo. Ve ayrica 8+2 zaten 9cu hafta demek 😊 yani uygulamalarda 8+1 oldun mu direk 9cu hafta. 9+1 de 10cu hafta diye cikar

Back