• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acik mutfakmi daha iyi yoksa ayrimi????

Bence de kesinlikle ayri mutfak.

Ablamin amerikan tarziydi. Sonradan kücükte olsa ayri olsun diyerek mutfagina duvar yaptirip kapatti.

kesinlikle ayrı mutfak.amerikan tarzı mutfakları hiç sevmiyorum.ev çok düzensiz gözüküyor.heryer heryerde oluyor.mutfak zaten evde en çok girilen çıkılan bir yer ve doğal olarak en çok dağınık olanda yer.tabaklar,tencereler falan.bu yüzden ayrı mutfak diyorum.

Son düzenleme:
Sırf bu acik mutfak yüzndn ev degstirmek istedik ama Malesf Karadeniz bölgesnde ayri,kapali mutfakli ev bulmak cok zor..sadece tayinci oldugumuz icin sabrediyorum yoksa asla oturamam böyle
Misafr gelio mutfak tezgahnda bulasik bile birakamiyosunuz,onlarn gözü önünde hazrliyosunuz.
Sadece sizin dgl alttakide bise pisirdiqinde sizin salonunuza gelio kokusu(bizmki böyle apartman bu düzen oldugu icin)
Tek artisi salona yemk hazrlarken gel gitim kolay oluyo onun disinda cok sacma cok gereksz cok kullanşsız;)

Bana kalırsada ayrı mutfak biri gelir eve mutfağın dağınık olur falan kapısını çekersin bişey olmaz ama açık olunca her zaman toplu tertipli olması gerekiyo yani ayrı daha kullanışlıdır

Back