ben de 2 aylık evliyim ama tam anlamıyla bir birleşme yaşayamadık...penisin ucu giriyor ama devamında sanki bir duvar varmış da oraya çarpıyor gibi hissediyorum ve devamı gelmiyor...nasıl olacağını bilemiyorum...bende korku yok aksine olsun istiyorum ama dediğim gibi duvar varmış gibi hissediyorum...kademe kademe mi açılır bu vajina anlayamadım ya da ne yapmam gerekiyor...off off
kızlar çoğu kişi duvar var gibi hisetmiş acaba o hissedilen şey ne içerde...e orası boşsa niye o duvar gibi şey hissediliyor..ya ben bekarım çok korku var içimde
bu konuyu açan arkadaşımızda çoktan başardı korkuları yendi bilginize
arkadaşlar ben de septalı zar diye tarif edilen bi zar tipi var.(internetteki görsellerden araştırdığım kadarıyla)..henüz
dr a gitmedim.ama normal yöntemlerle bu zar parçalandığında çok şiddetli kanama ve ağrı olacağını okudum.zaten 1 aydır eşimle henüz birleşme yaşayamadık ağrı yüzünden.
sizler bi takım önerilerde bulunmuşsunuz.ben de bu önerilere uysam mı yoksa hiç uğraşmadan ,okadar acıya katlanmadan direk dr a mı gitsem.hiç dr a gidip de septalı(bölemeli)zar tanısı denilen ve doğal yöntemlerle illişkiye giren oldu mu..ltf yardım
arkadaşlar merhaba bende de aynı sorun oluyor. ilişki yaşayamıyoruz. duvar var sanki sürekli oraya çarpıyor acaba kızlık zarı bile bozulmadı mı ? lütfen yardımcı olun doktora gitmeye çok çekiniyorum eşimle de aynı şekilde bir şeyler yaşayamamak çok zor...
arkadaşlar merhaba bende de aynı sorun oluyor. ilişki yaşayamıyoruz. duvar var sanki sürekli oraya çarpıyor acaba kızlık zarı bile bozulmadı mı ? lütfen yardımcı olun doktora gitmeye çok çekiniyorum eşimle de aynı şekilde bir şeyler yaşayamamak çok zor...
canm ben 15ay cektim bu sorunu seni çok ii anlıyorum 2 aydır rahatım korkma kendını kasmadığın sürece acın azalıyorCanlar balayındaykende konu açmıştım.evimize geldik hala olmadı.bir doktora gittim anestol ve vazalin bide ilişki öncesi pasiflora iç dedi.anestol vajinamı fena yaktı faydasıda olmadı yada sürmeyi beceremedim.
bgun doktora gittim iyice morelimi bozdu beni istanbulda çapaya sevk etti vajinusmus dedi oraya gidip muane olmalısın bizlik bişi yok dedi.
insan bi muane eder dimi belki çatım küçüktürohaoldumsmile
doktorun yanındaki kadında kızım 5 dklık acı olurmu öyle şey az sık dişini kocan kapının önüne koyar gibi laflar etti iyice canımı sıktı
dostlarım sorun şu: ilişki esnasında ıslaklık oluyor bende istiyorum penisin ucu giriyo diğer kısmı girerken acayip acıyor ileride sanki duvardan geri dönüyor
artık eşimde bu konuda daha hala olmadı gibi şakayla karışık laflar ediyo bende daha çok üzülüyorum.
ben üste çıktım yavaş yavaş içime almayı denedim ucu giriyo devamında çok acıyo eşim kendini geri çekiyo
ben alta geçiyorum gene olmuyo ya ne yapsam acaba ne yolu denesem şaşırdım arkaşalar anestezi verselerde şu iş olsa bitse bende bi rahatlasam diye düşünmeye başladım
lütfen tecrübelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın gerçekten zor durumdayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?