arkadaşlar 4 haftadır evliyim daha ilişkiye giremedik

bence acıyacağı düşüncesini at kafandan herkes zevk için yapıyor zevk alıyor bundan unutma:)
ve görev gibi görme yapmış olmak için yapma gerçekten zevk almayı düşünerek ve isteyerek yap acıyı unut
o an başka şeyler düşünmeye çalış bi bakmışsın oluvermiş:)

samanthacığımmm pasiflora tamamda alkol kullanamamki nefret ediyorum içim almaz.eşimde istemez.pasiflorayı kafama dikerim o baya mayıştırır teşekkür ederim önerilerin için:70:

venüscüğümm bizim arkidişlerdende sen gibi olan olmuş içmişler kendimde değilim diyo ama onu hissedince gözlerim faltaşı gibi oldu diyolardı:60: alkol banada hiç cazip gelmiii

öykümcüğümmm valla sürekli kendime bülw söylüyorum çokta gergin olmuyorum istiyorumda anlamıyorum neden kasıldığımı :26:söylediklerini aklıma getireceğim inş uygulamada başarılı olurum çok teşekkür ederimm.Rabbim bizede senin gibi anne olmayı nasip etsinn..ne güzel anne olmakla lutuflandırılmışsın:49::70:

sukut, pasifkolarayı da belli bir zaman kullanabilirsin öyle ilaçlar bağımlılık yapabilir. Sorun senin beyninin içinde o seni acıyacakmış gibi yönlendiriyor sen ilişkiye o anı düşünerek girme kendini bırak kendiliğinden olacak merak etme.

samanthacığımmm pasiflora tamamda alkol kullanamamki nefret ediyorum içim almaz.eşimde istemez.pasiflorayı kafama dikerim o baya mayıştırır teşekkür ederim önerilerin için:70:

venüscüğümm bizim arkidişlerdende sen gibi olan olmuş içmişler kendimde değilim diyo ama onu hissedince gözlerim faltaşı gibi oldu diyolardı:60: alkol banada hiç cazip gelmiii

öykümcüğümmm valla sürekli kendime bülw söylüyorum çokta gergin olmuyorum istiyorumda anlamıyorum neden kasıldığımı :26:söylediklerini aklıma getireceğim inş uygulamada başarılı olurum çok teşekkür ederimm.Rabbim bizede senin gibi anne olmayı nasip etsinn..ne güzel anne olmakla lutuflandırılmışsın:49::70:

annelik dünyanın en güzel duygusu :69: Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım :16:

aynı durum malesef bende de var 3 haftalık evliyim ama ilk başlarda sorun olmuyo ama belli bi yerden sonra canım çok acıyo dün akşam doktora gittim herşey gayet doğal sen kafanda bitireceksin dedi emla diye bi krem verdi bunu sür uyuşacaktır dedi kremi kullanmaktanda çekiniyorum ya sorun olursa diye gerçekten çok zor durum Allah hepimizin yardımcısı olsun evliliğin tadını anlıyamusun sürekli insanın aklında bu soru var :(:(:(

evet o kremi duymuştum ben kullanmadım ama burda kullanan bayanlar var bence hiç çekinme doktorun vermişse kullan inş işe yarar canım.

inş bu hafta sonu alıp kullanacağım mecburen çünkü bu sorunu düşünmekten artık saçlarım dökülmeye başladı stresten bi kurtulsam bu dertten :(

inş bu hafta sonu alıp kullanacağım mecburen çünkü bu sorunu düşünmekten artık saçlarım dökülmeye başladı stresten bi kurtulsam bu dertten :(

canım arkadaşım malesef bu sorunu yaşayan o kadar çok arkadaşımız varki :50: ama inan bana hiç bu kadar kendini harap ettiğine değmiyor...merak etme sende bunu atlacaksın ama böyle üzülerek ağlayarak değil kendine güvenip başaracaksın...diğer vaji sayfasında seni görüyorum ara sıra merak etme yalnız değilsin....

canım arkadaşım malesef bu sorunu yaşayan o kadar çok arkadaşımız varki :50: ama inan bana hiç bu kadar kendini harap ettiğine değmiyor...merak etme sende bunu atlacaksın ama böyle üzülerek ağlayarak değil kendine güvenip başaracaksın...diğer vaji sayfasında seni görüyorum ara sıra merak etme yalnız değilsin....

çok tşk ederim umarım en kısa zamanda bende yenenler arasında olurum o kadar çok istiyorum ve ben bi tek kendimi biliyodum bu sorunu yaşayan oysa burda görüyorum ki çok kişiymişiz ama sonuça ulaşmakta kendi elimizde inş en kısa zamanda bu derdi çekenler kurtulur Rabbim yardımcımız olsun :2:

"passifloranın alkolle etkileşimi sıfır, hatta ağrı kesicilerin bile yok.."
hayretler içerisinde okudum,
ne olursunuz doğruluğundan emin olmadığınız birşeyi kendiniz yapsanız bile başkalarına tavsiye ederken önce bir kez daha düşünün. özellikle söz konusu insan sağlığı ise.
passiflora şurubun içerisinde de zaten etil alkol vardır çözücü olarak, üzerine bir de siz alkol alırsanız -hangi marka veya tür olursa olsun ister bacardi ister yeni rakı- birbirinin etkisini birdenbire yükseltici etki yapacaktır.
ayrıca özellikle ağrı kesicilerle, antidepresanlarla ve antihistaminiklerle alkolün bir arada kullanımı çok sakıncalıdır..

oof off içim daralıyor bunları gördükçe...

Canlar balayındaykende konu açmıştım.evimize geldik hala olmadı.bir doktora gittim anestol ve vazalin bide ilişki öncesi pasiflora iç dedi.anestol vajinamı fena yaktı faydasıda olmadı yada sürmeyi beceremedim.

bgun doktora gittim iyice morelimi bozdu beni istanbulda çapaya sevk etti vajinusmus dedi oraya gidip muane olmalısın bizlik bişi yok dedi.
insan bi muane eder dimi belki çatım küçüktürohaoldumsmile
doktorun yanındaki kadında kızım 5 dklık acı olurmu öyle şey az sık dişini kocan kapının önüne koyar gibi laflar etti iyice canımı sıktı

dostlarım sorun şu: ilişki esnasında ıslaklık oluyor bende istiyorum penisin ucu giriyo diğer kısmı girerken acayip acıyor ileride sanki duvardan geri dönüyor
artık eşimde bu konuda daha hala olmadı gibi şakayla karışık laflar ediyo bende daha çok üzülüyorum.

ben üste çıktım yavaş yavaş içime almayı denedim ucu giriyo devamında çok acıyo eşim kendini geri çekiyo

ben alta geçiyorum gene olmuyo ya ne yapsam acaba ne yolu denesem şaşırdım arkaşalar anestezi verselerde şu iş olsa bitse bende bi rahatlasam diye düşünmeye başladım

lütfen tecrübelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın gerçekten zor durumdayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

daha once aynı seyı hatılıo gbıyım

ama senın kı vajınusmus olmazkı cunku ucu gırıo demıssın kızlık zar belkı kalın olabılır

nse;

sana tawsıyem bepanten krem all ılıskı esnasın da esın sursunnnnn sen degılll orayı parmaklarıyla yumusatsın etrasına sursunnn

eee kullancannn ılaclar janını yakar cunku ama kremm alıp rahat olursan cok ıyı bı gece gecırebılrısın

günaydın helinciğimmm
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim inş.bepanteni vajinin çevresinemi sürelim içersinemi
vazalinle denemiştik bizde bepanteni deneyelim bu seferde dahamı çok kayganlaştırıyor

günaydın helinciğimmm
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim inş.bepanteni vajinin çevresinemi sürelim içersinemi
vazalinle denemiştik bizde bepanteni deneyelim bu seferde dahamı çok kayganlaştırıyor

bana doktor soledı benım de cok acım war ne saman ama bepanten surmeyı unutsam acıo ne alakaysaaa

surdum zaman hıc bı acı yok ıcıne dısına her yere sur yane gırıs we ıcıne tabe:82::82::82::82::82:

a bu arada bepantenı eşinnn orta parmana sursun we wajınana sokabıldı kadar soksun KAGEL EGZERSIZLERI WARSA wajınanı sık bırak sık bırak bu egzersızı gundde 50 kere yap

OTURDUN yerde bıle yapabılısın sık wajınını bırak

Son düzenleme:
tamam canım yapmaya başladım bile egzersizi..bepantenide alırım akşam eve giderken inşallah faydasını görürüm..canım benimm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim akşm:13:

canım durex'in kayganlaştırıcıları var onları deneyebilirsin. herhangi bir krem yada vazelinden çok daha iyi olacaktır.

canım inş bi ilerleme vardır evet kayganlaştırıcılar kremler işe yarayabilir ama benim doktorum önce iş beyinde bitmeli dedi ve bana hiç böyle birşey önermedi.
zaten bende gerekli ıslanma oluyordu sende de oluyorsa olayı kafanda bitir derim ben.
inş kurtulursun canım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun.

arkadaşlar önerileriniz tavsiyeleriniz motiveleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
başardık dün sabah
:24::24:
darısı benim gibi olan bütün arkadaşlarıma
formüller belliydi ilk beynen hazırladım kendimi
minik egzersizler
kayganlaştımak için krem
uyuşturmak için emla
psikilojikman rahatlama için bir kaşık pasiflora
ve 4-5 saniyelik sabır...

sonuç pozitif....:
16:

aynı durumu bende yasadım ama vajınusmsu sayfasına gelrısen orda sen gıbı bır suru arkadasımız var ...

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye çünkü vajinismu sorunum var ve burda benim durumumda olab birçok kişi olduğunu görünce kaydoldum hemen.lütfen banada yardım edin bu durumu atlatmış biri yardım ederse çok sevineceğim.bide vajinismus sayfaına nasıl geçecem yeni üyeyim acemilik var tabi.yardım lütfen

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye çünkü vajinismu sorunum var ve burda benim durumumda olab birçok kişi olduğunu görünce kaydoldum hemen.lütfen banada yardım edin bu durumu atlatmış biri yardım ederse çok sevineceğim.bide vajinismus sayfaına nasıl geçecem yeni üyeyim acemilik var tabi.yardım lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-2914.html

canım bu linke tıkla ,ordaki arkadaşlarımız da senin gibi yardımcı olan çok olacaktırrr

Back