Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
samanthacığımmm pasiflora tamamda alkol kullanamamki nefret ediyorum içim almaz.eşimde istemez.pasiflorayı kafama dikerim o baya mayıştırır teşekkür ederim önerilerin için
venüscüğümm bizim arkidişlerdende sen gibi olan olmuş içmişler kendimde değilim diyo ama onu hissedince gözlerim faltaşı gibi oldu diyolardıalkol banada hiç cazip gelmiii
öykümcüğümmm valla sürekli kendime bülw söylüyorum çokta gergin olmuyorum istiyorumda anlamıyorum neden kasıldığımı :26:söylediklerini aklıma getireceğim inş uygulamada başarılı olurum çok teşekkür ederimm.Rabbim bizede senin gibi anne olmayı nasip etsinn..ne güzel anne olmakla lutuflandırılmışsın![]()
inş bu hafta sonu alıp kullanacağım mecburen çünkü bu sorunu düşünmekten artık saçlarım dökülmeye başladı stresten bi kurtulsam bu dertten![]()
canım arkadaşım malesef bu sorunu yaşayan o kadar çok arkadaşımız varkiama inan bana hiç bu kadar kendini harap ettiğine değmiyor...merak etme sende bunu atlacaksın ama böyle üzülerek ağlayarak değil kendine güvenip başaracaksın...diğer vaji sayfasında seni görüyorum ara sıra merak etme yalnız değilsin....
Canlar balayındaykende konu açmıştım.evimize geldik hala olmadı.bir doktora gittim anestol ve vazalin bide ilişki öncesi pasiflora iç dedi.anestol vajinamı fena yaktı faydasıda olmadı yada sürmeyi beceremedim.
bgun doktora gittim iyice morelimi bozdu beni istanbulda çapaya sevk etti vajinusmus dedi oraya gidip muane olmalısın bizlik bişi yok dedi.
insan bi muane eder dimi belki çatım küçüktürohaoldumsmile
doktorun yanındaki kadında kızım 5 dklık acı olurmu öyle şey az sık dişini kocan kapının önüne koyar gibi laflar etti iyice canımı sıktı
dostlarım sorun şu: ilişki esnasında ıslaklık oluyor bende istiyorum penisin ucu giriyo diğer kısmı girerken acayip acıyor ileride sanki duvardan geri dönüyor
artık eşimde bu konuda daha hala olmadı gibi şakayla karışık laflar ediyo bende daha çok üzülüyorum.
ben üste çıktım yavaş yavaş içime almayı denedim ucu giriyo devamında çok acıyo eşim kendini geri çekiyo
ben alta geçiyorum gene olmuyo ya ne yapsam acaba ne yolu denesem şaşırdım arkaşalar anestezi verselerde şu iş olsa bitse bende bi rahatlasam diye düşünmeye başladım
lütfen tecrübelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın gerçekten zor durumdayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın helinciğimmm
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim inş.bepanteni vajinin çevresinemi sürelim içersinemi
vazalinle denemiştik bizde bepanteni deneyelim bu seferde dahamı çok kayganlaştırıyor
aynı durumu bende yasadım ama vajınusmsu sayfasına gelrısen orda sen gıbı bır suru arkadasımız var ...
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye çünkü vajinismu sorunum var ve burda benim durumumda olab birçok kişi olduğunu görünce kaydoldum hemen.lütfen banada yardım edin bu durumu atlatmış biri yardım ederse çok sevineceğim.bide vajinismus sayfaına nasıl geçecem yeni üyeyim acemilik var tabi.yardım lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-2914.html
canım bu linke tıkla ,ordaki arkadaşlarımız da senin gibi yardımcı olan çok olacaktırrr