arkadaşlar 4 haftadır evliyim daha ilişkiye giremedik

yaa sevdiğiniz adamlı evlenmeye ikna etmişsiniz, bütün sıkıntıları aşıp evlenmişsiniz , keyfinize bakcanız yerde ne vajinusmusu kızlaaaar :16: ahh ben bi evlensemmmmm:9::86:

yaa sevdiğiniz adamlı evlenmeye ikna etmişsiniz, bütün sıkıntıları aşıp evlenmişsiniz , keyfinize bakcanız yerde ne vajinusmusu kızlaaaar :16: ahh ben bi evlensemmmmm:9::86:

İşte öyle dediğin gibi olmuyor malesef...
Kim ister ki vajinismus olmak ama ben de 2 yıla yakın yaşadım...

sukut'cum başarmış olmana çok sevindim, tebrikler...:nazar:

merhaba arkadaşlar bende siteye bu gün üye oldum.2 aylık evliyim ve ilişkiye giremedim.sadece p...s in yarısını içime alabiliyorum.ama biraz yanınca bırakıyorum.bir kaç kere parmak egzersizi yaptım yani orta parmağın 2.boğumuna kadar yapabiliyorum.ama ilerleme olmuyor.sanki sonrası yok gibi..ne yapmalıyım.sizler sayesinde birçok kişinin bundan kurtulduğunu duymuştum.bana da yardımcı olursanız sevinirim.bende başardıımmmmmm diye yazmak istiyorum.sevgiler..:61:

merhaba arkadaşlar bende siteye bu gün üye oldum.2 aylık evliyim ve ilişkiye giremedim.sadece p...s in yarısını içime alabiliyorum.ama biraz yanınca bırakıyorum.bir kaç kere parmak egzersizi yaptım yani orta parmağın 2.boğumuna kadar yapabiliyorum.ama ilerleme olmuyor.sanki sonrası yok gibi..ne yapmalıyım.sizler sayesinde birçok kişinin bundan kurtulduğunu duymuştum.bana da yardımcı olursanız sevinirim.bende başardıımmmmmm diye yazmak istiyorum.sevgiler..:61:

Merhaba canım,aramıza hoşgeldin...Diğer forumda egzersiz yapan ve vajiyi aşmaya çalışan arkadaşlarımız var...Bende oradaki arkadaşlar sayesinde yendim..Vajinismus nedir?Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinismusu yenelim,buraya gelebilirsin...Yenen herkes elinden geleni yapıyor,canım..Sende yeneceksin,inşallah..

benim ilk gecem oldu daha sonrada farklı pozisyonda oldu ama o şekilde çok acıyor klasık pozisyondada korkuorum kendımı kasıyorum tamamen psikolajık arkadaşımmm egzersiz asla yapmam yapamam ben araştırdım ben yanlış olduğunu söyluyor doktorlar

benim ilk gecem oldu daha sonrada farklı pozisyonda oldu ama o şekilde çok acıyor klasık pozisyondada korkuorum kendımı kasıyorum tamamen psikolajık arkadaşımmm egzersiz asla yapmam yapamam ben araştırdım ben yanlış olduğunu söyluyor doktorlar

canım üstte denedinmi ? kasıyormusun kendini ? acımasının sebebi rahimde allah korusun yara falan olabilrmi bir jinekoloğa göründünmü ?

yenmeyi çok istiyorum.o foruma da bir bakım sen yenmişsin ne güzel darısı bana..teşekkürler.

Merhaba canım,aramıza hoşgeldin...Diğer forumda egzersiz yapan ve vajiyi aşmaya çalışan arkadaşlarımız var...Bende oradaki arkadaşlar sayesinde yendim..Vajinismus nedir?Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinismusu yenelim,buraya gelebilirsin...Yenen herkes elinden geleni yapıyor,canım..Sende yeneceksin,inşallah..

yenmeyi çok istiyorum.o foruma da bir bakım sen yenmişsin ne güzel darısı bana..teşekkürler.

Bende buna benzer bir problem yaşadım bi ara vajinismus tedavisi gördüm. Ama ben sadece bir doktora gitmedim 3 ayrı doktora gttm 3üde aynı şeyi söleyince sebebinin o olduğunu anladım. .
Bence sende başka kadın doktoruna gözük canım.Eğer korkmuyorsan alttan muayne etsinler.Bakire oldğnu sölersen ona göre davranırsın zaten.Eğer görünen ciddi bir problem yoksa vajinismus tedavsne başlarsın. . Yeni evli olduğun için kısa sürede atlatırsın. . Ama ben doktr istemiyorum dersen tek parmağnı vajinana dokndur yavaş yavaş ilerlet bak bakalım penis denemesiyle parmak denemesi aynımı. . !
Şunuda unutma zaten vajinan da bi delik war adet oluyorsun . Orası hafiften açılacak o kadar .

tşk ederim hemen mesajıma cevap yazmışın .özleden mesaj göndercem ancak bi 10 dk sınırlaması var burdan yazmaya çekiniyorum ama gerçi herkes aynı sorunu yaşıyor.be parmak egzersizlerini yapamıyorum penisle daha rahatım ama oda bir yere kadar korku heycan ve kasılmalara engel olamıyorum :(( acaba penisle deneyerek olurmu?

canım üstte denedinmi ? kasıyormusun kendini ? acımasının sebebi rahimde allah korusun yara falan olabilrmi bir jinekoloğa göründünmü ?
çok tşk ederim ilgilendiğin için;
canım ya özelden yazamıyorum 10 dk süre engeli var ya.ben de burdan yazdım ama okuyamadın sanırım.ben parmak egzersizni yapamıyorum penisle daha rahatım ama oda biryere kadar.biryere kadar geliyor ondan sonrasını bitürlü geçemiyorum korkuyorum ve kasılıyorum :(( parmak egzersizi yapmadan da aşabilirmiyim ?

arkadşlar vajnusmus olmadan bu sorunu yasıynda ck bn ılk uc ay zorlana zorlana bırlkte oldk halada acı var dktr sorun yok normal dedı sızlerde hmn doktora gıtmeyn bnce pskolıjnız dahada bozlur rahat olun o dakıkada sadce esınızı dusunun..

Mrb bende 5 aylık evliyim ve başaramadım bu işi yapanlar gerçekten acıyor mu çok mu acıyor

canım ben 6 aylık evliyim bunun 3 ayı vajinusmusla geçti burayı buldum vajinusmus nedir kendi yöntemlerimizle çözelim topiğinde yendim arkadaşlarım sağolsunlar inanın hiç acı yok önce düzenli egzersizlerinizi yapın sonrasında akışına gidiyo zaten hatta siz de bumuymuş bu kadar beklediğim diyeceksiniz

çok şükür benim öyle bir problemim olmadı. biz biraz da dalgaya alarak geçirdik ilk gecemizi. ben utangaçlıktan gülme krizine girmiştim. ha bire şimdi herkes bizi düşünüyordur de me falan diyordum. eşim de "ya yapsak da yapmasak da düşünecekler, bari insanları haksız çıkartmayalım" demişti. çok güldük. arada kaynadı diyebilirim.

acı dedikleri olay kimseyi korkutmasın kızlar. öyle aman aman bir acı yok. birçoğumuz özel bölgemizi ağdayla temizliyoruz, inanın onun acısı bile daha fazladır. yeter ki siz kendinizi kasmayın. bunu olması mecburi bir görev olarak görmeyin. hatta eğer sizin için çok ters gelmezse biraz alkol alarak rahatlayabilirsiniz. umarım biran önce bu sıkıntınızı çözersiniz. Allah yardımcınız olsun.

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem su. Evet bildiğin su. Ben erkek arkadaşımla yaklaşık 5 ay denedim yapamadım. Psikolojim de sorun yoktu, ortamlar hep iyiydi. Ama sanki içeride bi duvar varda o duvarı yılmaya çalışıyordu sanki içeri girdiğinde. Canım çok yanıyordu, biber gibi yanıyordu.

Sonra bi gün, küveti su doldurup denedik, yaptığı her hamlede ben vajinama avucumla sıcak su attım ve mutlu son :)

Bunu bi dene derim :)

çok şükür benim öyle bir problemim olmadı. biz biraz da dalgaya alarak geçirdik ilk gecemizi. ben utangaçlıktan gülme krizine girmiştim. ha bire şimdi herkes bizi düşünüyordur de me falan diyordum. eşim de "ya yapsak da yapmasak da düşünecekler, bari insanları haksız çıkartmayalım" demişti. çok güldük. arada kaynadı diyebilirim.

acı dedikleri olay kimseyi korkutmasın kızlar. öyle aman aman bir acı yok. birçoğumuz özel bölgemizi ağdayla temizliyoruz, inanın onun acısı bile daha fazladır. yeter ki siz kendinizi kasmayın. bunu olması mecburi bir görev olarak görmeyin. hatta eğer sizin için çok ters gelmezse biraz alkol alarak rahatlayabilirsiniz. umarım biran önce bu sıkıntınızı çözersiniz. Allah yardımcınız olsun.

arkadaşın dediği gibi çok güzel tanımlamış...ben bir kere bu olaydan deli korkanlardandım...kimse benim kadar korkamaz derdim..korktğum içinde evlendiğimiz gece bi kaç kere denedik olmuyodu..sonra bi iki kadah bi şeyler içtik...hadi uyuyalım dedik ve oldu...bence gözünde büyütme..ağda acısından bile az acıyo hakketen..bebek doğuruyo insanalar..ole düşün..

Bende ilk 3 ay aynı sorunu yaşadım sanki içerde kat kat duvarlar var herdefasında bi kat açılıyo gibiydi okadar çok canım yanıyoduki ömür boyu sürecek sandım ben yılmadım her gün 1 kere deniyoduk ara verince daha çok acıyodu herseferinde birazdaha girmesine izin verdim bu böyle 3 ay sürdü doktor bana darlık olduğunu söylemişti hatta normal doğum yapamadım bu sorunu yaşayanlar genelde normal doğum yapamıyorlar yapsada doğum sırasında fazla makas atılıyo bir çok arkadaşım bunu yaşadı . şimdi 7 senelik evliyim ogünleri hala unutamıyorum ama korkacak hiçbişey yok eşiniz anlayışlıysa sabredin pat diye olacak birşey değil zaman gerek.

ben de 2 aylık evliyim ama tam anlamıyla bir birleşme yaşayamadık...penisin ucu giriyor ama devamında sanki bir duvar varmış da oraya çarpıyor gibi hissediyorum ve devamı gelmiyor...nasıl olacağını bilemiyorum...bende korku yok aksine olsun istiyorum ama dediğim gibi duvar varmış gibi hissediyorum...kademe kademe mi açılır bu vajina anlayamadım ya da ne yapmam gerekiyor...off off

kızlar çoğu kişi duvar var gibi hisetmiş acaba o hissedilen şey ne içerde...e orası boşsa niye o duvar gibi şey hissediliyor..ya ben bekarım çok korku var içimde

aynı durumu ben de yaşadım.tamamen ne olacağını bilmeyip korkup kendini kasmaktan oluyor.1 ay sonra hiç acı hissetmeden oldu.kafanızdaki tüm korkuları silin.çok basit bişey.kendiliğinden oluyor.ne doktor ne başakabişeye gerek bile yok.ilk ay hiç yapamıycaz heralde diye düşünmüştüm.olduktan sonrada bukadar basitmiy miş.kendimi boşuna üzmüşüm dedim sonra.

Back