arkadaşlar 4 haftadır evliyim daha ilişkiye giremedik

ben de 2 aylık evliyim ama tam anlamıyla bir birleşme yaşayamadık...penisin ucu giriyor ama devamında sanki bir duvar varmış da oraya çarpıyor gibi hissediyorum ve devamı gelmiyor...nasıl olacağını bilemiyorum...bende korku yok aksine olsun istiyorum ama dediğim gibi duvar varmış gibi hissediyorum...kademe kademe mi açılır bu vajina anlayamadım ya da ne yapmam gerekiyor...off off

canım duvar sandığımız yer aslında rahim girişi biz kastığımız için oradakı kaslar kendini kapatıyor bunun için kendini rahat bırakmanı tavsiye ederim...posizyon değiştirin sana önerim üstte sen ol ve ters otur eşin açısını ayarlasın biz yanlış yere itiriyoruz şahsen ben öyleydim ne zamanki eşime bıraktım oldu...popoyo doğru itireceksiniz...vajinusmus olanlar yani bende eski bir vajinusmuslu olarak parmak egzersizi yaparak genişlettim vajiyi ilk duyduğunda iğrenç bişeymiş gibi geliyor ama sonrasında kendini rahat bırakıyorsun canım...vajinal kayganlaştırıcılar var onlardanda kullanabilirsin eczanelerde satılıyor su bazlı...

kızlar çoğu kişi duvar var gibi hisetmiş acaba o hissedilen şey ne içerde...e orası boşsa niye o duvar gibi şey hissediliyor..ya ben bekarım çok korku var içimde

canım korkulacak bi şey yok ilk ilişki esnasında kendimizi kasmamızdan dolayı ve yanlış açıda olup itirmeye çalışınca olabiliyor...sen hiç böyle şeyler düşünme sevdiğin adamla yaşayacağın çok güzel bir paylaşım olduğunu düşün....kendini rahat bırakırsan olup bittiğini bile anlmassın...şimdiden bu tür sayfalar okuyup kendini tedirgin etme güzelim...

bu konuyu açan arkadaşımızda çoktan başardı korkuları yendi bilginize :61:

canım korkulacak bi şey yok ilk ilişki esnasında kendimizi kasmamızdan dolayı ve yanlış açıda olup itirmeye çalışınca olabiliyor...sen hiç böyle şeyler düşünme sevdiğin adamla yaşayacağın çok güzel bir paylaşım olduğunu düşün....kendini rahat bırakırsan olup bittiğini bile anlmassın...şimdiden bu tür sayfalar okuyup kendini tedirgin etme güzelim...[/QUOTE]

saol canım...okumamaya çalışıyorum ama bilgim olsun diye bakıyorum arada..

tamam canım bir de o şekilde denemeyi düşünüyorum inşallah başarabiliriz....geçen günkü denemede bayağ bir yol katettik..eşim de aynı şeyi söyledi...o yüzden çok mutluyum...tamamen girmesi için biraz daha çalışmamız gerekiyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun...böyle şeyler yaşayabileceğim hiç aklıma gelmezdi, buraya üye olduktan sonra gördüm ki çoğu arkadaşım bu sorunla karşı karşıya...inanmak başarmanın yarısıdır derler ya biraz kendimizi yapabileceğimize inandırmamız gerekiyor sanırım...buna inanırsak devamı gelecektir, eminim..sadece biraz zaman...

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye 1.5yıldır evliyim ve malesef bende de aynı dert var daha önce hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadıoğluna gitmeyi düşünüyorum daah önce giden bilen varmı bana yardımcı olursanız sevinirim

Bende ilk başlarda giremedim. Fakat ilişkiye girmekten çok vajinismus olmaktan korktum. Kendi kendime ben vajinismus değilim dedim. En son denemede alkol aldım. Oldukça fazla. Eşim ben korkunca kendini geri çekiyordu. Söyledim geri çekme, sen kendini geri çekince ben daha çok korkuyorum diye. Alkol aldığımda yine korktum ama eşim bu sefer kendini geri çekmedi, oldu. Şimdi Allaha şükür hiçbir korkum yok. Eşim sağolsun çok anlayışlı davrandı.

Vajinismus problemini yaklaşık 1 yıldır yaşamış ve sonunda bu problemi çözmüş biri olarak size tavsiye edebileceğim ve bence bu konuda oldukça başarılı olan ve muayenehanesi genç çiftlerin çözüm aramak için doldurduğu bir isim Dr. Saygın Micozkadıoğlu dur.
Öncelikle çok mahrem bir konu olduğu için kimseye paylaşamadığınız bu durumu çok kısa sürede 3 veya 4 seans da çözme şansına sahip oluyorsunuz
1 yıl boyunca kimseyle paylaşamadığım bu sorunu internet üzerinden araştırdım ve Saygın beyin Vajinismus klinik sitesindeki hastalarının teşekkür mektubu ve sesli düşüncelerini dinledim ve zorda olsa tedaviye başlamaya karar verdim,başta bu kadar kısa sürede çözebileceğime ihtimal vermiyordum şunu söyleyebilirim ki aslında çözüm çok yakınımızdaymış
Bu durum sadece psikolog veya psikiyatrist veya jinekolojların salt vereceği ilaçlarla çözülebilecek bir konu değil kesinlikle kadın anatomisini çok iyi bilen ve hasta hassasiyetine özen gösteren bir doktorun çözebileceği konudur, başka hiçbir merkez veya doktorla vakit kaybetmeden Saygın beyle görüşün pişman olmayacaksınız

1 senelik evliyimm.. bi sorun yaşamadım internetten çok araştırmıştımm vajinusmus olmaktanda korkuyordum..emla krem aldım, okeyin kayganlaştırıcı jelini aldım...parmak egzersizi yaptıkk..sonrasında emla krem kulanıp uyuştu ve en son kayganlaştırıcı krem kulandık.derin derin nefes alıp verdim.bizde işe yaradı.3-4 kere denemeden sonra başardıkk..ilk 2 ay biraz zorlanıyordumm nede olsa alışgın deil kaslar:)abartılcak kdr zor deil inanın:)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu topiği kaybetmiştim.ben konuyu açan sukut :)
arkadaşlar ben burdaki arkadaşların sayesinde aştım bir buçuk ay zarfında
inannın boş yere büyütmüşüz hiç korkulcak bişi yokmuş:74:

arkadaşlar ben de septalı zar diye tarif edilen bi zar tipi var.(internetteki görsellerden araştırdığım kadarıyla)..henüz
dr a gitmedim.ama normal yöntemlerle bu zar parçalandığında çok şiddetli kanama ve ağrı olacağını okudum.zaten 1 aydır eşimle henüz birleşme yaşayamadık ağrı yüzünden.
sizler bi takım önerilerde bulunmuşsunuz.ben de bu önerilere uysam mı yoksa hiç uğraşmadan ,okadar acıya katlanmadan direk dr a mı gitsem.hiç dr a gidip de septalı(bölemeli)zar tanısı denilen ve doğal yöntemlerle illişkiye giren oldu mu..ltf yardım

arkadaşlar ben de septalı zar diye tarif edilen bi zar tipi var.(internetteki görsellerden araştırdığım kadarıyla)..henüz
dr a gitmedim.ama normal yöntemlerle bu zar parçalandığında çok şiddetli kanama ve ağrı olacağını okudum.zaten 1 aydır eşimle henüz birleşme yaşayamadık ağrı yüzünden.
sizler bi takım önerilerde bulunmuşsunuz.ben de bu önerilere uysam mı yoksa hiç uğraşmadan ,okadar acıya katlanmadan direk dr a mı gitsem.hiç dr a gidip de septalı(bölemeli)zar tanısı denilen ve doğal yöntemlerle illişkiye giren oldu mu..ltf yardım

sana doktorun mu söledi böle bir bilgiyi?tam anlamadım.
ama gitmediysende git tabi niye kıvranıyosun 1 ay olmuş çok uzun...ilk ilişki zamanlarında tabi ki acı hissediyosun...alışına kadar belli bi zaman geçiyor...

kizlar eger septali yani bolmeli kizlik zariniz varsa mutlaka doktora gitmenizi oneririm, doktor sadece aradaki bolmeyi aliyor ve bu hic agir bi acida vermior hemen atlatiorsun. Sonrasi maglum :69:

bayan olmak kadın olmak çok zor allah herkese sabır eşlere de anlayış versin
bana doktor eşimin yanında iki kadeh birşey içir dedi çözüme bakın

arkadaşlar merhaba bende de aynı sorun oluyor. ilişki yaşayamıyoruz. duvar var sanki sürekli oraya çarpıyor acaba kızlık zarı bile bozulmadı mı ? lütfen yardımcı olun doktora gitmeye çok çekiniyorum eşimle de aynı şekilde bir şeyler yaşayamamak çok zor...

arkadaşlar merhaba bende de aynı sorun oluyor. ilişki yaşayamıyoruz. duvar var sanki sürekli oraya çarpıyor acaba kızlık zarı bile bozulmadı mı ? lütfen yardımcı olun doktora gitmeye çok çekiniyorum eşimle de aynı şekilde bir şeyler yaşayamamak çok zor...

Merhaba,
Tam olarak ilişki yaşayabildiniz mi, yada kan geldi mi?
Birde sexi yapılması gereken bir giörevden ziyade isteyerek zevk için yaparsan çok daha kolay olur. Ön sevişmeye yeteri kadar zaman ayormanız tavsiye ederim ve birde sen ıslanmadan eşin girmeye çalışmasın. Oral sex yapmasını isteyebilirsin kolay islanman için.

canım marhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
bu linki takip et orda bu tarz sorunları yaşayanlar biribirime yardımcı olarak bu sorunu aştık.
sana cvp veren muhakkak olacaktır :)

Canlar balayındaykende konu açmıştım.evimize geldik hala olmadı.bir doktora gittim anestol ve vazalin bide ilişki öncesi pasiflora iç dedi.anestol vajinamı fena yaktı faydasıda olmadı yada sürmeyi beceremedim.

bgun doktora gittim iyice morelimi bozdu beni istanbulda çapaya sevk etti vajinusmus dedi oraya gidip muane olmalısın bizlik bişi yok dedi.
insan bi muane eder dimi belki çatım küçüktürohaoldumsmile
doktorun yanındaki kadında kızım 5 dklık acı olurmu öyle şey az sık dişini kocan kapının önüne koyar gibi laflar etti iyice canımı sıktı

dostlarım sorun şu: ilişki esnasında ıslaklık oluyor bende istiyorum penisin ucu giriyo diğer kısmı girerken acayip acıyor ileride sanki duvardan geri dönüyor
artık eşimde bu konuda daha hala olmadı gibi şakayla karışık laflar ediyo bende daha çok üzülüyorum.

ben üste çıktım yavaş yavaş içime almayı denedim ucu giriyo devamında çok acıyo eşim kendini geri çekiyo

ben alta geçiyorum gene olmuyo ya ne yapsam acaba ne yolu denesem şaşırdım arkaşalar anestezi verselerde şu iş olsa bitse bende bi rahatlasam diye düşünmeye başladım

lütfen tecrübelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın gerçekten zor durumdayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canm ben 15ay cektim bu sorunu seni çok ii anlıyorum 2 aydır rahatım korkma kendını kasmadığın sürece acın azalıyor

Ayni durum bendede var 2 ay oldu ve hala iliskiye giremedik esim artik doknmak istemio olmuo naslsa dio cok uzuluyorumm 6 yildir birlikteyz ve evlilign hayalini kurduk ama zehr oldu evliligm evlenmeseydn benimle keske dedm ben nerden biliym vajinusmusum doktorlara gttm hc bi faydasi olmadi bana parmak egzersizinide yapamiyorum ben :( yardim edin lutfen yenen varsa nasil yendigini anlatabilirmi baana cok zor durumdayim

Bende evleneli 4 ay oldu. Ama ilk uc aya kadar yapabiliyorz sanmistik. Kan gelmedi benden ve bunun tedirginli ile olmadi galiba dedim esime. Ve son uc gunde anladik yapamadigimizi. Daha oncesinde cinsel iliskimiz olmadigi icin anlayamadik. Ve simdi uc gundur deniyorum altta ben olup bacaklarimi aciyrm ama herkesin dedigi gibi ucu giriyor devaminda duvar var sanki. Su uc gunde psikolojim bozuldu hic iyi degilim esim cok anlayisli olur daha zamanimiz var diyor ama ben anne olmak istiyorum :( ne yapacagimi bilmiyorum

Back