- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
ben de 2 aylık evliyim ama tam anlamıyla bir birleşme yaşayamadık...penisin ucu giriyor ama devamında sanki bir duvar varmış da oraya çarpıyor gibi hissediyorum ve devamı gelmiyor...nasıl olacağını bilemiyorum...bende korku yok aksine olsun istiyorum ama dediğim gibi duvar varmış gibi hissediyorum...kademe kademe mi açılır bu vajina anlayamadım ya da ne yapmam gerekiyor...off off
canım duvar sandığımız yer aslında rahim girişi biz kastığımız için oradakı kaslar kendini kapatıyor bunun için kendini rahat bırakmanı tavsiye ederim...posizyon değiştirin sana önerim üstte sen ol ve ters otur eşin açısını ayarlasın biz yanlış yere itiriyoruz şahsen ben öyleydim ne zamanki eşime bıraktım oldu...popoyo doğru itireceksiniz...vajinusmus olanlar yani bende eski bir vajinusmuslu olarak parmak egzersizi yaparak genişlettim vajiyi ilk duyduğunda iğrenç bişeymiş gibi geliyor ama sonrasında kendini rahat bırakıyorsun canım...vajinal kayganlaştırıcılar var onlardanda kullanabilirsin eczanelerde satılıyor su bazlı...
kızlar çoğu kişi duvar var gibi hisetmiş acaba o hissedilen şey ne içerde...e orası boşsa niye o duvar gibi şey hissediliyor..ya ben bekarım çok korku var içimde
canım korkulacak bi şey yok ilk ilişki esnasında kendimizi kasmamızdan dolayı ve yanlış açıda olup itirmeye çalışınca olabiliyor...sen hiç böyle şeyler düşünme sevdiğin adamla yaşayacağın çok güzel bir paylaşım olduğunu düşün....kendini rahat bırakırsan olup bittiğini bile anlmassın...şimdiden bu tür sayfalar okuyup kendini tedirgin etme güzelim...