arkadaşlar 4 haftadır evliyim daha ilişkiye giremedik

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
Canlar balayındaykende konu açmıştım.evimize geldik hala olmadı.bir doktora gittim anestol ve vazalin bide ilişki öncesi pasiflora iç dedi.anestol vajinamı fena yaktı faydasıda olmadı yada sürmeyi beceremedim.

bgun doktora gittim iyice morelimi bozdu beni istanbulda çapaya sevk etti vajinusmus dedi oraya gidip muane olmalısın bizlik bişi yok dedi.
insan bi muane eder dimi belki çatım küçüktürohaoldumsmile
doktorun yanındaki kadında kızım 5 dklık acı olurmu öyle şey az sık dişini kocan kapının önüne koyar gibi laflar etti iyice canımı sıktı

dostlarım sorun şu: ilişki esnasında ıslaklık oluyor bende istiyorum penisin ucu giriyo diğer kısmı girerken acayip acıyor ileride sanki duvardan geri dönüyor
artık eşimde bu konuda daha hala olmadı gibi şakayla karışık laflar ediyo bende daha çok üzülüyorum.

ben üste çıktım yavaş yavaş içime almayı denedim ucu giriyo devamında çok acıyo eşim kendini geri çekiyo

ben alta geçiyorum gene olmuyo ya ne yapsam acaba ne yolu denesem şaşırdım arkaşalar anestezi verselerde şu iş olsa bitse bende bi rahatlasam diye düşünmeye başladım

lütfen tecrübelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın gerçekten zor durumdayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canlar balayındaykende konu açmıştım.evimize geldik hala olmadı.bir doktora gittim anestol ve vazalin bide ilişki öncesi pasiflora iç dedi.anestol vajinamı fena yaktı faydasıda olmadı yada sürmeyi beceremedim.

bgun doktora gittim iyice morelimi bozdu beni istanbulda çapaya sevk etti vajinusmus dedi oraya gidip muane olmalısın bizlik bişi yok dedi.
insan bi muane eder dimi belki çatım küçüktürohaoldumsmile
doktorun yanındaki kadında kızım 5 dklık acı olurmu öyle şey az sık dişini kocan kapının önüne koyar gibi laflar etti iyice canımı sıktı

dostlarım sorun şu: ilişki esnasında ıslaklık oluyor bende istiyorum penisin ucu giriyo diğer kısmı girerken acayip acıyor ileride sanki duvardan geri dönüyor
artık eşimde bu konuda daha hala olmadı gibi şakayla karışık laflar ediyo bende daha çok üzülüyorum.

ben üste çıktım yavaş yavaş içime almayı denedim ucu giriyo devamında çok acıyo eşim kendini geri çekiyo

ben alta geçiyorum gene olmuyo ya ne yapsam acaba ne yolu denesem şaşırdım arkaşalar anestezi verselerde şu iş olsa bitse bende bi rahatlasam diye düşünmeye başladım

lütfen tecrübelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın gerçekten zor durumdayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım vajinusmus sayfasında paylaşırsan aynı sorunu yaşamış/yaşayan tüm arkadaşlar sana yardımcı olabilir....parmak egzersizi ile yendim ben...

anesteziyle de olmaz kı ,bırıncıyı yaparsın ikıncıde yıne tıkanır..

tamamen psıkolojık..

bende yaşadım aynı şeyı..doktora bir yyere kadar gelıyoruz sonra bı yere degıyor kalıyoruz demıstım ..

cekıyordum kendımı..doktor belkı et benı vardır dedı ama muayene de bırsey cıkmadı normal dedi..

sonrasında yıne boyle gel gıtlerde ,tam o noktaya gleene kadar gıt gel vardı bızde..ben ıyıce saldım kendımı ..eşim o an bı hamle yaptı ..iş bitti..

sonralarında tabı kı ılkı oldu ıkıncısı olacak hemen olmadı baya uzun surdu alısabılmem..

2 yıl oldu hala ilk girişlerde sıkarım kendımı ..eşim hep rahatlatır ..

bu konuyu ıle cok sıkıntı ceken var ,konular cok ..umarım bır an önce atlatırsınız ..

Bende buna benzer bir problem yaşadım bi ara vajinismus tedavisi gördüm. Ama ben sadece bir doktora gitmedim 3 ayrı doktora gttm 3üde aynı şeyi söleyince sebebinin o olduğunu anladım. .
Bence sende başka kadın doktoruna gözük canım.Eğer korkmuyorsan alttan muayne etsinler.Bakire oldğnu sölersen ona göre davranırsın zaten.Eğer görünen ciddi bir problem yoksa vajinismus tedavsne başlarsın. . Yeni evli olduğun için kısa sürede atlatırsın. . Ama ben doktr istemiyorum dersen tek parmağnı vajinana dokndur yavaş yavaş ilerlet bak bakalım penis denemesiyle parmak denemesi aynımı. . !
Şunuda unutma zaten vajinan da bi delik war adet oluyorsun . Orası hafiften açılacak o kadar .

aynı durumu bende yasadım ama vajınusmsu sayfasına gelrısen orda sen gıbı bır suru arkadasımız var ...

bnde aynı sorunu yasadam cok zor bır hastalık anestezı altında bırlıktelık yasadık gene basaramadım 6 ay cektım....pskıyatrı tedavı gordum ıyılestım cok sukur.....gecmıs olsunnnnnn

bu sorunu yaşamış ve neredeyse kafayı yemek üzere iken şifa bulan biri olarak allah yardmcın olsun....
sana tavsiyem bu tamamen pisikolojik mesela ben düzeldim ama hala kafamdan atamadım...
yenmek içinde şunu kafana koy orası ilşkiye müsait yaratılmış orada penis için bir yer var yani duvar değil kendi serçe parmağını yağlayarak bir dene orasının içinn boş olduğunu ve parmağının girdiğini göreceksin.. zamanla bir iki parmak beraber deneyebilirsin.... ve orası esnek taytı düşün 50kg kadınada oluyor 80 kg da nasıl esniyor orasıda aynı rabbim şifa versin..

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim gerçekten zor bir durum insan eşine mahçup oluyor ve onun tatlı dilli iğnemelerine maruz kalmata en kötüsü...
bizimle evlenen herkes o işi görmüş kademe atlamışlar biz hala böle yerimizde sayıyoruz gerçekten zormuşşş
Rabbim bu sıkıntıyı çeken herkese acil şifalar versin

Canım ben de 3 aylık evliyim ve ilk zamanlar yani yaklaşık 1 ay bende yapamadım ..Çok sıkıldım ve üzüldüm..Eşimden de Allah razı olsun ama olay tamamen sende..Bigün duşa birlikte girdik -eşim istedi- sonra ılık su ile iyice rahatladıktan sonra birden denemek istedi ve farketmedim bile oluverdi..Birde bu birleşmeyi bir "görev" yani başarılması gereken bi hedef gibi görme..Bu bi zevk ve sadece eşine vermen gereken bişi diil..sen de zevk almalısın bu şart..O nedenle başlarda yavaş yavaş hatta hiç birleşme olmadan başlayın ki sen de zevk almayı öğren..zaten yavaş yavaş vajinada ıslaklık başlar bu doğal Allahın yarattığı küçük mucizelerden yalnızca biri.Senin gevşemen için de zevk almayı istemen gerek..sadece yapmalıyım bu bir görev yapamazsan kadın olamam vs gibi korkularla başaramazsın..olay şayet fizyolojik bir rahatsızlık diilse hiçbir doktor sana yardım edemez..hatta psikolog bile..sadece sen edebilirsin..Allah kolaylık versin yar ve yardımcın olsun.

ayy canım benim Allah razı olsun çok pozitif şeyler yazmışsın daha iyi hissettim kendimi..
duş olayını bide ben deneyimm:kedi:
Rabbim kimseyi sıkıntıya düşürmesin çok zor ya...

ayy canım benim Allah razı olsun çok pozitif şeyler yazmışsın daha iyi hissettim kendimi..
duş olayını bide ben deneyimm:kedi:
Rabbim kimseyi sıkıntıya düşürmesin çok zor ya...

canım vajinusmus sayfasında çok daha ayrıntılı detaylar var bende vajiydim ve başardım Allah yardımcın olsun cnm.

anllatiklarina gore bence bir sorun yok...cunku ilk iliski deneyimin oldugu icin aci hisstmen ve bundan dolayi yarida kesma
en normal.cunku bendede oyleydi...aci hissetigim zaman devam etmiyorduk.yada darmista zorlaniyormus gibi bir hiss...ama hersey yoluna girer merak etme....kendini rahat hissedip..olaya kaptirirsan biaz daha kolay olur ...sevgiler...

canım vajinusmus sayfasında çok daha ayrıntılı detaylar var bende vajiydim ve başardım Allah yardımcın olsun cnm.

sağol canım allah razı olsun...o topicte paylaşım yapıyorum iinş başaranlar gibi bende başarırım...

anllatiklarina gore bence bir sorun yok...cunku ilk iliski deneyimin oldugu icin aci hisstmen ve bundan dolayi yarida kesma
en normal.cunku bendede oyleydi...aci hissetigim zaman devam etmiyorduk.yada darmista zorlaniyormus gibi bir hiss...ama hersey yoluna girer merak etme....kendini rahat hissedip..olaya kaptirirsan biaz daha kolay olur ...sevgiler...

canım inş öyledir..
bende pek olduğumu sanmıyorum inş bunuda atlatırım sizler gibi...çok teşekkür ederim canım benim desteğin için

kafanı çok bulandırmadan hemen ne yapabilirim ve nasıl çözebilirim buna odaklanıp ilerlersen zaman kaybetmiceksin çok sinir bozucu bir durum bende yasadım ve egzersizlerle çözdüm arkadaslarımızda belirtmiş bende tekrarlayayım vajinismus sayfasını takip edersen inanılmaz motive olursun ve destleklenirsin bu da basarmanı cok cok kolaylaştırıcak emin ol senin gibi bi sürü insan muzdarip bu durumdan sadece mahrem bi durum oldugu için toplumda rahatça konusulamıyor burası tamda ortamı işte ..çözmek için adım atmıs olman kısa sürede basaracagını gösteriyor şimdilik bu kadar kolaylıklar diliyorum

bu durumu bende 2 ay yaşadım 8 gün çapa da tedavi gördüm ve 8.günün sonunda ilişkiye girdim zaten doktorum 8 gün sonra biticek bu iş dedi ve dediği gibi de oldu yalnız olay yine sende bitiyor bunu unutma.
zaten bilindik şeyler parmak çalışması nefes çalışmaları falan hepsini yaptık aynen senin gibi oluyordu ucu azcık giriyordu ama sonrasında duvara çarpıyormuş gibi bi his yaratıyordu.
sana tek tavsiyem çapaya git doktorun dediklerini yap ben bu işi yapacağım de kendine eşine söyle sanki sadece okşuyormuş gibi davransın seni sana bıraksın sende gözlerini kapa hiç ilgilenme rahatlamaya bak ve olan olsun tatlım benim anca böyle oldu ve inan bana hiç birşey hissetmedim sinek ıssırması daha feci bundan düşün ben çok güldüm kendime bunun içinmi bu kadar acı çektim diye ama o durumu çok iyi biliyorum inş sonunda sende gülersin canım.

birde şöyle birşey var her bu durumu yaşayana vajinusmus denmiyor bende öyle zannediyordum ama vajinusmus değildim.
jinekolog vajinan dar çatın kapalı falan dedi hee tamam işte bundan olmuyor dediğimde ne alakası var rahim genişlerki dedi sen cinsel işlev bozukluğu bölümüne gideceksin dedi.
ve teşhis kızlık zarını sahiplenmek hemde çok fazla.
çünkü vajinusmus ta jinekolog dahi muayene edemiyor ve hatta ilişki esnasında eş bacak arasına dahi alınamıyor bacaklar kitleniyor.

alta pasiflora üstüne bacardi iç aşağı taraf hiç umrunda olmaz :) anestolü de vajinaya sürme yahu hangi doktor dedi onu :S

alta pasiflora üstüne bacardi iç aşağı taraf hiç umrunda olmaz :) anestolü de vajinaya sürme yahu hangi doktor dedi onu :S

canım ilaç ve alkol aynı anda çok kötü etkiler doğurabilir...bu sorun psikolojik kendini rahat bırakmadığın sürece vajina kasılır ve ilişkiye izin vermez versede acı çeker zorla olur yani...her seferinde aynı şeyleri tekrarlaması lazım alkol vajinusmus çin kesinlikle çözüm değil...keşke o kadar kolay olsaydı bi kadeh iç olsun:16:ben kör kütük sarhoş oldum yatağın yolunu bulamadım ama o anda zınk ayıldım hiç bi şey içmemiş gibi :29: balayında alkolik olan ilk gelin ben olacaktım nerdeyse :13:

tatlım herhangi bir alkol değil ama özellikle bacardi yazdım :) alt tarafı uyuşturuyor. pasiflora ilaç sayılmaz alkolle etkileşimi sıfır. ağrı kesicilerin bile yok zaten. vajinusmus değil bir de bence sadece sabretmiyor.

Back