Arkadaşlar 27 yaşındayım su çiçeği oldum yardım

dydemm1102

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
7
0
slm arkadaşlar 27 yaşında bir öğretmenim we öğrencilerimin biçoğu su çiçeği geçirmişti bana bulaşmış we şuan bende su çiçeği geçiriyorum bu yaşta herhangi bir riski warmı acaba bilgisi olan yardım ederse çok sewinirim :KK43:

geçmiş olsun arkadaşım..bende öğretmenım ve hiçbir çocuk hastalığı geçirmedım:nazar:
ama korkuyorum başıma glese ne yaparım dıye..
çocuklukta atlatılması gereken bu hastalıklar yetişkinlıkte daha ağır nüksedıyor..
süresi uzayabılıyor..
su çiçeğinde oluşacak olan kabarcıkları sıkıp suyu akıtmayın..vucuttakı proteınlerı azaltmış olup vucudunuza zarar vermış olursunuz..ilerıkı safhada oluşacak kaşıntılı yaraları kaşımamaya ve verılecek ılaçları kullanmaya özen gösterın..aksı takdırde kalıcı ızler kalabılmekte..
tekrar geçmiş olsun:nazar:

geçmiş olsun arkadaşım..bende öğretmenım ve hiçbir çocuk hastalığı geçirmedım:nazar:
ama korkuyorum başıma glese ne yaparım dıye..
çocuklukta atlatılması gereken bu hastalıklar yetişkinlıkte daha ağır nüksedıyor..
süresi uzayabılıyor..
su çiçeğinde oluşacak olan kabarcıkları sıkıp suyu akıtmayın..vucuttakı proteınlerı azaltmış olup vucudunuza zarar vermış olursunuz..ilerıkı safhada oluşacak kaşıntılı yaraları kaşımamaya ve verılecek ılaçları kullanmaya özen gösterın..aksı takdırde kalıcı ızler kalabılmekte..
tekrar geçmiş olsun:nazar:

çok tşk ederim arkadaşım gerçekten çok zor bir hastalıkmış ne uyku kaldı ne bişi bide bu hafta sonu nişanımda war inşallah iyileşirim haftaya kadar :KK43: bide cildiyeye gittiğimde antibiyotikli bi krem wardi we steril bi iğneyle su çiçeklerini patlat öle sür bu ilacı dedi bende bi tanesini denedim sürdüm sonra herkes patlatma diyince wazgeçtim koca tüp bitti hiç bi faydasınıda görmedim şimdiye kadar napcam bilmiyorum :KK43:

X