Arkadaşlar 23 haftalarda bebeğiniz kaç gram?

benim kızımda 35 cm 1140 gramdı 26+3 te
ama sat degıstırdı dr 8 gun gerıye cektı gec yumurtlama dıye 16 haftadan ıtıbaren hep 10 gun ılerdeydı
ultrasyona gore 28 haftalıktım sata gorede 28 :KK70: dr bıraz iri dedi hemn 100 gram sker testı ıstedıde allahtan bişi cıkmadı

ayrıca sen şimdi ultrasona göremi 28 haftalıksın yoksa sat'a göremi

şeker testini 19. haftada yaptık bişey çıkmadı. şimdiye kadarda ultrasonla benim haftam tutuyordu ama son gidişimde 24+2 olduğu halde ultrasonda 25+5 çıktı. herhalde normaldir diye düşünüorum. aslında benim korkum hep halama çektiğimi söylüolar ve gerçekten halama her yönümle çok benziyorum halam oğlunu 6 kilo 800 gr doğurup 3 yıl alçıda yatınca benimde gözüm korkuo :KK70:D

benim kendş babam 5 kılo dogmus eşimde 4.5 kılo dogmusus benımde gozum korkuyor ben ve kız kardesım 3 kılo 400 gram cıvarı dogmusuz ama esımın kardeslerı anne tarafı hep iri bebek :KK43:
korkuyorum bakalm ama benm sat tarıhı degıstıgı ıcın kafam karıstı ne yapacagız bılmıyorum
bakalm ocakta tekrar kontrolum vara o zmn drum detaylı bılgı verecek sekerı kesmeye calısıyorum
dırek bebege kılo olarak gıdıyor dıye ama hep tatlı aserıyorum :KK43::KK43: cok kafaya takıyorum

benim meleğim de 14 haftalık.bugün doktora gittik 95 gram çıktı boyu da 7.4 cm miş..inşallah gelişimi seyrinde gider böyle

benim kendş babam 5 kılo dogmus eşimde 4.5 kılo dogmusus benımde gozum korkuyor ben ve kız kardesım 3 kılo 400 gram cıvarı dogmusuz ama esımın kardeslerı anne tarafı hep iri bebek :KK43:
korkuyorum bakalm ama benm sat tarıhı degıstıgı ıcın kafam karıstı ne yapacagız bılmıyorum
bakalm ocakta tekrar kontrolum vara o zmn drum detaylı bılgı verecek sekerı kesmeye calısıyorum
dırek bebege kılo olarak gıdıyor dıye ama hep tatlı aserıyorum :KK43::KK43: cok kafaya takıyorum

aynen bende çok korkuyorum.. bakalım yarın kontrolum var ve kilosunu merak ediyorum bende.. yarın yine paylaşırım sizlerle..umarım 3.700gr geçmez doğana kadar 3.700 ideal gibi gelio bana fazlasını doğunca alsın :KK70:

benim meleğim de 14 haftalık.bugün doktora gittik 95 gram çıktı boyu da 7.4 cm miş..inşallah gelişimi seyrinde gider böyle

hay maşallah :KK66: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu küçük melekleri inşallah :) daha cinsiyeti belli değildir heralde..genelde erkekler biraz daha kilolu oluo kız çocukları zayıf oluo.. tabi istisnalar kaideyi bozmaz :KK70:

22+4 500 gram.Doktor normal düzeyde olduğunu söyledi.Bu aylarda 400- ila 600 gram arası oluyormuş

benim 24 haftalıkken 900 dedi doktor yarın kontrolüm var umarım normal düzeydedir kilosu :) bilmiorum tosun olduğu içinmi sağlam tekmeler atıo daha şimdiden :KK70:

hay maşallah :KK66: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu küçük melekleri inşallah :) daha cinsiyeti belli değildir heralde..genelde erkekler biraz daha kilolu oluo kız çocukları zayıf oluo.. tabi istisnalar kaideyi bozmaz :KK70:

:)maaşallah kuzuma da sanki kilosu epey fazla gibi geldi bana acaba yanlış mı ölçtü doktor 45 gr falan olması lazım benimki tosuncuk şimdiden :)) boyu da kısa kalıyo bikaç cm haftasına göre :KK43:

Benimde 23+3 suan 700 gram iki hafta 500dü şimdi gittiğimde 700 dedi doktorumuz boyunu da 31 cm benimkide biraz iri gidiyor galiba :-) ekstra bişey yemiyorum ama yumurta peynir muz yeşil sebzeli sakatları çok yiyorum birde su çok içiyorum inşallah hayırlısı ile kucagimiza alalım tosunlarimizi :-)

Bende 22 hafta 3 günlük hamileyim,21 hafta 4 günde 22 cm 363 gr dı bizde mi bı sıkıntı var acaba:KK43: senin minik maşallah :)

merhaba ben suan 23+3 üm 670 gram 30 cnm dedi . cok bişey yiyemiyorum. hep bebek zayıf olcak diye korkuyorum. bu kilo iyimir. acaba
,

Canım karnınla alakası yok zaten. Benim bebişim normal çok şükür herşeyi. Ama karnım küçücük gören inanmıyor son ayımda olduğuma. Ve karnım ancak 6 buçuk aylıktan sonra belli olmaya başladı dışardan :KK70:

ultrason cihazlarının farklı olması kiloyu yanlıs cıkartırmı..
20+1 de 400 gramdı uc gun sonra devlete gitmem gerekti 406 cıktı 3 gunde az geldi artıs ama dedim heralde kısa sure oldugu icin boyle 2 hafta sonra devlete gittigimde 425 cıktı 22+0 dı cok az geldi bana ya acaba ordaki cihazlar dahamı az olcuyor

ultrason cihazlarının farklı olması kiloyu yanlıs cıkartırmı..
20+1 de 400 gramdı uc gun sonra devlete gitmem gerekti 406 cıktı 3 gunde az geldi artıs ama dedim heralde kısa sure oldugu icin boyle 2 hafta sonra devlete gittigimde 425 cıktı 22+0 dı cok az geldi bana ya acaba ordaki cihazlar dahamı az olcuyor
Farkli olabilir.zatn özele de baktırsan tutmuyo kilosu.dogduktan snra daha az çıkıyor.ilk cocuguma 3750 demislerdi normal yapamazsn cok kilolu diyo.ben normal yaptm 3250 dogdu bya fark wardi

X