Arkadaşlar 23 haftalarda bebeğiniz kaç gram?

bende doktordan yeni geldim vede şok oldum kızlar inanın birden çok fazla büyüyolar daha 1 hafta önce gittiğimde 513 grdı boyuda 28 cm di bugün gittiğimde 652 gr boyuda 31 cm yani 1 haftada neredeyse 150 gr almış ve boyuda 3 cm uzamış benim için inanılmaz bi şok oldu yani o yüzden yazılarda benimki 1 hafta küçük sizinki çok büyükmüş demeyin bakın 1 hafta arayla nekadar fark oluyo...

merhaba kızlar bende bugün gittim kontrole ve oğluşum 23+1 de be 652 gr boyuda 28 cm miş.

bende biraz önce geldim doktordan 24+6 haftalık 755 gram 33 cm dedi şimdi araştırdım haftasına göre normal heralde 18+5 de 250 gramdı boyu 22 cm di

bende geçen hafta gittim doktora 26 haftalık 1000 kilo olmuş boyuda 35 santim oğluşumun ama başı aşağıdaymış erken doğun alabilir dedi ileride hayırlısı artık nasibimizde ne varsa

22+6 588 gr mış. doktorum bebek minyon olcak dedi. burda bakıyorum ama normal gibi kiilosu. 1 ay sonra 2ye katlar kilosunu dedi. sonra da ayda 600 gr falan alsa 3000 g ı bulmuyor bile :KK43:((

suanda 8ayın ıcerısındeyım ve sizlere tek söylebılecegım gercekten bebişlerimizin kilo hızı hıc bellı olmuyor bıanda cok hızlı kılo alabılıyorlar. eger bebeklerının kılosunu az bulup uzulen varsa endıselenmesın bıanda 2ye katlayabılıyor kılosunu.

dün bende ayrıntılı ultrasona girdim ark 22+6 560 gr banada cok az geldi,ne bilim.:uhm:

20 haftalıkken doktor 270 gr dedi normalmiş kilosu ama hemen hemen 4 hafta oldu gideli bu hafta sonu tekrar gidicem bakalım kaç gr olmuş çok merak ediyorum

ya kızlar bende bı anormallıkmi var ben 20haftalık hamıleyım bebk de 400 gram ne iş ?yabilmiyorumkismile

X