Arkadaşlar 23 haftalarda bebeğiniz kaç gram?

ben şuan 25+5 deyim.
en son 23+2 de kontrole gitmiştim bebeğim ozaman 592 gramdı şimdi kaç oldu bende bilmiyorum.

Son düzenleme:
valla bende 21+6 da kontrolum vardı gittim 486 gr normalden 50gr fazla dedi.şuan 23+2yiz ama oğluşum kaç gr arttı bilmiyorum.24+6 da şeker yüklemesi için gidicem bakalım ne kadar olmuş olacak.

13+3 de gittim 75 gr çıktı netteki ağırlık 45 gr yazıyor bende acaba fazla mı dedim ama doktor bişey söylemediğine göre normaldir heralde :):nazar:

13+3 de gittim 75 gr çıktı netteki ağırlık 45 gr yazıyor bende acaba fazla mı dedim ama doktor bişey söylemediğine göre normaldir heralde :):nazar:

ben hatırlamıyorum valla 13 haftalıkken ne kadar oldugunu ama daha çok küçük oldugu için iyidir nbence de canım . allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın.

Ben de 20+1 günlükken gitmiştim en son kontrole 400 gr demişti doktor şimdi yorumları okuyunca az gibi geldi acaba yediklerim yaramıyor mu diye düşünmeye başladım :KK43: Bir de bazen hareketlerini hiç hissedemiyorum genelde ayakta çok durduğumda ve yorulduğumda normal mi sizce?

Ben en son 18+4'de gitmistim dr'a. Ultrasonda bebegimin gelisi 19+4 cikmisti:nazar:
kilosu da 300 gr ve bastan topuga 21 cm'di:nazar:
Yarin randevum var. Yediklerime ölesiye dikkat ettim. Tahin pekmez yumurta bik tavuk süt ispanak brokoli meyve...vs tükettim bolca.
Umarım kilosu ilerlemistir. Umarim sagliidir..
Yarin yazarim buraya:108:

Doktordaydik:108:
Normalde 22+5 haftadayiz fakat usg'de 23+5 cikti 1 hafta ilerde oglusum:nazar:
600 gr:nazar::nazar::nazar: doktor kilosu cok iyi dedi. Allahim hepimizin yavrularina saglik nasip etsin insallah..:emir_bebek:

Kizlar bende dra 20+4 gunlkken gittim 23haftalik gorundu kilosuda 553 gramdi
Öne gidiyor 2 hafta . Halbuki daha bugun 21+6dayim.
Simdi dra gore 24 haftaligim

arkadaslar ben dun doktora gitdim, 22+5 gunluk hamileyim bebeyimin 600qr. bebeinde bebeyim masallah haftasinaq gore kilolu tombisolacaq. canim oglum.

mrb benimde kızım olacak 23haftalık hamileyim şuan bebeğim 650 kocaman bir kızım olacak :21:

arkadaşlar bende 24+2 de gittim doktora yani 3 gün önce ve bana oğlumun 25-26 cm ve 900 gr olduğunu söyledi acaba bi yanlışlık mı var sizin yorumları okuyunca benim bebek çok büyük geldi bana :KK70: organ taramada da bebeğin 3700 doğacağını söylemişlerdi :) o değilde böyle giderse normal doğum hayal olacak :KK70:

arkadaşlar bende 24+2 de gittim doktora yani 3 gün önce ve bana oğlumun 25-26 cm ve 900 gr olduğunu söyledi acaba bi yanlışlık mı var sizin yorumları okuyunca benim bebek çok büyük geldi bana :KK70: organ taramada da bebeğin 3700 doğacağını söylemişlerdi :) o değilde böyle giderse normal doğum hayal olacak :KK70:

benim kızımda 35 cm 1140 gramdı 26+3 te
ama sat degıstırdı dr 8 gun gerıye cektı gec yumurtlama dıye 16 haftadan ıtıbaren hep 10 gun ılerdeydı
ultrasyona gore 28 haftalıktım sata gorede 28 :KK70: dr bıraz iri dedi hemn 100 gram sker testı ıstedıde allahtan bişi cıkmadı

benim kızımda 35 cm 1140 gramdı 26+3 te
ama sat degıstırdı dr 8 gun gerıye cektı gec yumurtlama dıye 16 haftadan ıtıbaren hep 10 gun ılerdeydı
ultrasyona gore 28 haftalıktım sata gorede 28 :KK70: dr bıraz iri dedi hemn 100 gram sker testı ıstedıde allahtan bişi cıkmadı

şeker testini 19. haftada yaptık bişey çıkmadı. şimdiye kadarda ultrasonla benim haftam tutuyordu ama son gidişimde 24+2 olduğu halde ultrasonda 25+5 çıktı. herhalde normaldir diye düşünüorum. aslında benim korkum hep halama çektiğimi söylüolar ve gerçekten halama her yönümle çok benziyorum halam oğlunu 6 kilo 800 gr doğurup 3 yıl alçıda yatınca benimde gözüm korkuo :KK70:D

X