- 20 Mart 2014
- 341
- 516
- 123
- 33
Elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim cnm bebis bi gelsin de : ))Maşallah.. Çok güzel görünüyorsun sahiden :)
Doğumdan sonra bana da koçluk edersin değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim cnm bebis bi gelsin de : ))Maşallah.. Çok güzel görünüyorsun sahiden :)
Doğumdan sonra bana da koçluk edersin değil mi
Cok sagol canim, cok haklisin. Bu günlerinin tadini cikar, zafer senin. Darisi hepimizin basinaCanım benim umudunu yitirme. Allah yardimci oluyo sen yeterki biraz cabala.. bana bakip dalga geciyolardi simdi hepsi benden daha kilolu inan bana insana guvenci geri geliyo kendini saliverme
Insallah cnmCok sagol canim, cok haklisin. Bu günlerinin tadini cikar, zafer senin. Darisi hepimizin basina
Maşallah süpersin süper darısı başıma inşallah çok beğendim çom kötü gaza geldim:) nolur banada yardım et keşke günlük yediklerini yaptığın herşeyi paylaşsaymışsın bizim içinde yol gösterici olurdu inşallah birgün bende paylaşırım zayıflama öykümü:)Toplamda 44 kilo verdim suan cnm
69 kiloyum tatlimŞuan kaç kilosunuz ?
Cok tesekkur ederim evet allahtan ordan gülmüsüm heryerim orantili cok şükür : ) boyumda oldugu icin biraz ince gözüküyorumsüpersiniz ya maşşalllahhh fiziğiniz de çok güzel her yeriniz orantılı o yüzden olduğunuz kilodan da zayıf duruyosunuz çok özendimmmm
isteyeyince olur yeterki gönülden istee.. benle herkes dalga geciyodu simdi tanimiyolar kendime guvenim geldi ve güzel gorunmek bir kadina en iyi gelen şey bunu anladim. Ekmegi tamamen silin hayatinizdan hic egzersiz spor yapmasanda gidiyo yeterki ekmek ve hamur isi yemeMaşallah süpersin süper darısı başıma inşallah çok beğendim çom kötü gaza geldim:) nolur banada yardım et keşke günlük yediklerini yaptığın herşeyi paylaşsaymışsın bizim içinde yol gösterici olurdu inşallah birgün bende paylaşırım zayıflama öykümü:)
Evet canım çok haklısın emeklerimin karşılığını almaya başladım önceleri sadece yürüyüş yapıyordum 3hafta gram veremedim üstüne kilom arttı anşadımki boğazı kesmeden olmuyor şimdi dsha az yiyorum haftada 4 günde yürüyüş 3kilo gitti bakalım :)isteyeyince olur yeterki gönülden istee.. benle herkes dalga geciyodu simdi tanimiyolar kendime guvenim geldi ve güzel gorunmek bir kadina en iyi gelen şey bunu anladim. Ekmegi tamamen silin hayatinizdan hic egzersiz spor yapmasanda gidiyo yeterki ekmek ve hamur isi yeme
Oo cok sevindim.hadi bakalim hayırlısıEvet canım çok haklısın emeklerimin karşılığını almaya başladım önceleri sadece yürüyüş yapıyordum 3hafta gram veremedim üstüne kilom arttı anşadımki boğazı kesmeden olmuyor şimdi dsha az yiyorum haftada 4 günde yürüyüş 3kilo gitti bakalım :)
Teşekkür ederimmwuuuu harika olmussun canım