- 21 Ağustos 2020
- 9
- 2
- 47
-
- Konu Sahibi gamzeli37383
Yarım saat olmuştur heralde canım ya biliyorum 5 dk dan sonra yanlış diyorlar sonuca ama böyle olup hamile olanlar da var ya insan ümitleniyor yine deEvet cizgi var silikte olsa ama ne kadar bekledikten sonra çıktı inşallah vardır gebelik ❤
Bende görüyorum.. bak canım adetim 2 gün geçince ikinci günün Akşamında test yaptımm normal gebelik testiydi. Negatif çıktı hatta bunun gibi bi çizgi vardı, birkaç saat bekleyince belirdi iyice. Hiç önemsemedim çünkü 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Ertesi gün sabah bir tane daha alıp ilk idrarla yaptım, kıpkırmızı çizgiyi gördüm. Bence testi tekrarla..Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün gecikti. Normalde hep 10 gün önce olurdum erken gebelik testi yaptım biraz bekleyince sanki ikinci çok silik bi çizgi gördüm siz de bakar mısınız var mı sizce böyle bi çizgi hafiften yoksa ben yanılıyormuyum
Evet 5 dakikadan sonra çıkan sonuclar pek dogru olmuyo ama belki ilk 5 dakikada daha silikti belli olmamıstı kuruduktan sonra daha belli olmuş olabilir bence 2 gün sonra testi tekrarla bakalim o nasıl olacakYarım saat olmuştur heralde canım ya biliyorum 5 dk dan sonra yanlış diyorlar sonuca ama böyle olup hamile olanlar da var ya insan ümitleniyor yine de
%99 deniliyor ama ben cok doğru olduğunu düsünmüyorum yanılma çok oluyorBende yaptım hamile kaldım sandım .hep korunuyoduk dalginligima geldi korunmadim .sonrada 15 gün adet olmadım adet zamanimdi oysa filan falan .
Testi yaptım negatif .hemen bı iki saate adet oldum zaten de.
Bu testler guvenilirmi b u arada
İlk baktığımda negatif diyip koydum kenara canım sonra tam çöpe atacakken böyle bi çizgi gördüm ama bazı kişiler uzun süre test kalınca böyle çıkabileceğini söylüyor bilemiyorum inşallah vardır canım yaBende görüyorum.. bak canım adetim 2 gün geçince ikinci günün Akşamında test yaptımm normal gebelik testiydi. Negatif çıktı hatta bunun gibi bi çizgi vardı, birkaç saat bekleyince belirdi iyice. Hiç önemsemedim çünkü 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Ertesi gün sabah bir tane daha alıp ilk idrarla yaptım, kıpkırmızı çizgiyi gördüm. Bence testi tekrarla..
Güvenilir diyorlar canım ama yanılma payı çok oluyormus en güveniliri kan testi bence en kısa sürede kan vereceğimBende yaptım hamile kaldım sandım .hep korunuyoduk dalginligima geldi korunmadim .sonrada 15 gün adet olmadım adet zamanimdi oysa filan falan .
Testi yaptım negatif .hemen bı iki saate adet oldum zaten de.
Bu testler guvenilirmi b u arada
İlk ay yaptıgım testte öyle oldu saatler sonra çıkto bende sevindim ama adet olmuştum. Ondan sonraki ay da böyle çıkınca dediğim gibi önemsemedim. En doğrusu ilk idrarla testi tekrarlamak hemen al yarın. İnşallah vardır canım benim Allah bir bebis nasip etsin sağlıklı bir şekilde, amin..İlk baktığımda negatif diyip koydum kenara canım sonra tam çöpe atacakken böyle bi çizgi gördüm ama bazı kişiler uzun süre test kalınca böyle çıkabileceğini söylüyor bilemiyorum inşallah vardır canım ya
Evet canım ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş öyle yapıcam bendeİlk ay yaptıgım testte öyle oldu saatler sonra çıkto bende sevindim ama adet olmuştum. Ondan sonraki ay da böyle çıkınca dediğim gibi önemsemedim. En doğrusu ilk idrarla testi tekrarlamak hemen al yarın. İnşallah vardır canım benim Allah bir bebis nasip etsin sağlıklı bir şekilde, amin..
Haber vermeyi unutma inşallahh güzel haberleri verirsinEvet canım ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş öyle yapıcam bende❤
Haber veririm canım amin inşallah dualarım kabul olurrHaber vermeyi unutma inşallahh güzel haberleri verirsin♥♥♥♥♥
İlk idrar hangisi oluyor nasıl yaniEvet canım ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş öyle yapıcam bende❤
sabah kalktıgındaki ilk idrar olurİlk idrar hangisi oluyor nasıl yani
Bence hamile olabilirsin kanda baktır benceMerhaba kızlar benimde adetim 5 gün geçti iki test yaptık silik çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim
Çok çok hafif bir çizgi görünüyor canım ama bilemedimBir bakarmısınız bir çizgi var sanırım
Yarın gidicem kanda baktırmaya ama pek umutlu değilim gibiBence hamile olabilirsin kanda baktır bence