Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim düğünden bir hafta önce yaptırmıştı, onun da böyle izler vardı. Ama şu anda hiç iz yok. Yaptırdığı merkez bir merhem vermişti. Onu düzenli kullanınca iyileşme süresi kısaldı. Şimdi bakıcam bulursam resmini atayım size..Güneş kremi sürüyorum evde bile
Sadece o taraf böyle diğer yerler küçük küçük soyuluyor yarın 3 gün olmuş olucak inşallah geçerEşim düğünden bir hafta önce yaptırmıştı, onun da böyle izler vardı. Ama şu anda hiç iz yok. Yaptırdığı merkez bir merhem vermişti. Onu düzenli kullanınca iyileşme süresi kısaldı. Şimdi bakıcam bulursam resmini atayım size..
Merhem buSadece o taraf böyle diğer yerler küçük küçük soyuluyor yarın 3 gün olmuş olucak inşallah geçer
Dermapen işlemi yaptırırken bilinenin aksine kan akıtacak kadar derin yapılmaması gerekiyor,sadce ölu hücreleri canlandıracak kadar minik delikler açılmalı ama bizim insanımız kan akıtacak kadar çok derin çalıştığı için izler bu şekilde oluyor zamanla geçer bu izler ama mutlaka küçük 0,25 mm üçlü iğneyle çalışılmalı ve hafif bir kan demeyelimde sızıntı olabilir ama çok fazla kanatmadan yaptirmaya dikkat edin
Dermapen işlemi yaptırırken bilinenin aksine kan akıtacak kadar derin yapılmaması gerekiyor,sadce ölu hücreleri canlandıracak kadar minik delikler açılmalı ama bizim insanımız kan akıtacak kadar çok derin çalıştığı için izler bu şekilde oluyor zamanla geçer bu izler ama mutlaka küçük 0,25 mm üçlü iğneyle çalışılmalı ve hafif bir kan demeyelimde sızıntı olabilir ama çok fazla kanatmadan yaptirmaya dikkat
Bu geçer mi acaba böyle kalır miDermapen işlemi yaptırırken bilinenin aksine kan akıtacak kadar derin yapılmaması gerekiyor,sadce ölu hücreleri canlandıracak kadar minik delikler açılmalı ama bizim insanımız kan akıtacak kadar çok derin çalıştığı için izler bu şekilde oluyor zamanla geçer bu izler ama mutlaka küçük 0,25 mm üçlü iğneyle çalışılmalı ve hafif bir kan demeyelimde sızıntı olabilir ama çok fazla kanatmadan yaptirmaya dikkat edin
Madecasol kullanın, uzman önermedi mi? Düzenli medecasol kullandım ben dermapenden sonra, iz kalmaz rahat olunGüneş kremi sürüyorum evde bile
Geçer merak etme ama uğraşma ve kesinlik pis elinle dokunma hatta temiz elinlede dokunma şuan çok hassasBu geçer mi acaba böyle kalır mi
iz falan kalmaz merak etme.basit bir işlem.iz kalması için baya kanamalı, derin yaralar gerekiyor.Güneş kremi sürüyorum evde bile
Önermedi aven cica krem bide bebntl ve güneş kremi sürüyorumMadecasol kullanın, uzman önermedi mi? Düzenli medecasol kullandım ben dermapenden sonra, iz kalmaz rahat olun
Soyulma kaç gün sonra geçiyorMadecasol kullanın, uzman önermedi mi? Düzenli medecasol kullandım ben dermapenden sonra, iz kalmaz rahat olun
Güneş kremi sürüyorum evde bile
Güneş kremi sürüyorum evde bile
4.5. Günlerde soyulma tamamlanmıştı bende, bol bol nemlendirin. Ellemeyin. İlk seferde korkuyor insan yaşadığınız his normal. Ben 3 seans gittim. Madecasol iyileşmeyi hızlandırıyor, önermemiş olmalarına şaşırdım, siz önerdikleri ürünleri kullanın, 2 3 güne hiçbir şeyiniz kalmaz. Şu an çok hassas, dokununca bu hassasiyet sizi rahatsız ediyor biliyorum ama az sabır, sonuç güzel oluyor, ben memnun kalmıştım.Soyulma kaç gün sonra geçiyor