• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 17 sinde ameliyat oluyorum,acil yardım!!!

inşallah seni mutlu edecek kadar güzel olur bana da yol gösterici olursun çünkü ben her an vazgeçip dikleştirme de yaptırabilirim

Arkadaslar ameliyat olalı 4 gün oldu sol gögsüm sağa göre daha şiş ve acıyo aranızda öyle olan warmıydı,sanki sağ gögsüm hemn kabullandi protezi şekli oturdu öle fazla şişlik yok ama sol cok daha şiş ve koltuk altım falan cok acıyo

Arkadaslar ameliyat olalı 4 gün oldu sol gögsüm sağa göre daha şiş ve acıyo aranızda öyle olan warmıydı,sanki sağ gögsüm hemn kabullandi protezi şekli oturdu öle fazla şişlik yok ama sol cok daha şiş ve koltuk altım falan cok acıyo
Keşke yardımcı olabilseydim ama daha olamayan taraftayım:) canım bir de senin normalde göğüs büyüklüğün ne kadardı kaç takıyordun sütyenini

Canim benimde sarkikti..bana doktorum kasalti 350 cc yuvarlak koydu.cok da güzel toparladi..merak etme..eger gerekirse diklestirmeyi sonradan da yaptirirsin.ne gerek var luzumsüz yere kesi izi olsun..benimki cok güzel oldu bana göre
Canım göğüslerinin fotoğrafı varsa beni ekleyebilir misin benim de göğüslerimde sarkma var ben de dikleştirme yaptırmak istemiyorum ama bakalım Pazartesi randevum var Dr ne diyecek

benim de sağ göğsüm mosmor diğeri çok normal doktora sordum mor olan göğsüm daha darmış o nedenle protez koyarken biraz zorlamış sende de öyle br şey olmuş olabilir ameliyatı 10 gün önce oldum ama sağ olan hala mosmor ancak ağrım falan kalmadı pek

Back