- 28 Kasım 2014
- 34
- 4
- 98
- 39
- Konu Sahibi efeninannesi2008
Sargılarım açıldı bugun eve cıktımyarın sargıların açılcak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sargılarım açıldı bugun eve cıktımyarın sargıların açılcak mı
Walla ilk gün öle pişman oldumki acıdan ağrıdan ama çok cabuk geçiyo agrılar biraz zaman geçsin tam şekle girsin daha mutlu olucam sanırımoooo süper..darısı benim başıma.gerçi daha vakit var benim ameliyatıma.
Bakalım bi süre geçsin yazarım şişlikler falan inince nasıl olcak bende cok merak ediyorumzaten senin sonucunu çok merak ediyorum..benim de dikleştirmesiz protez olacak.olacak mı bilmiyorum ama:)
Keşke yardımcı olabilseydim ama daha olamayan taraftayım:) canım bir de senin normalde göğüs büyüklüğün ne kadardı kaç takıyordun sütyeniniArkadaslar ameliyat olalı 4 gün oldu sol gögsüm sağa göre daha şiş ve acıyo aranızda öyle olan warmıydı,sanki sağ gögsüm hemn kabullandi protezi şekli oturdu öle fazla şişlik yok ama sol cok daha şiş ve koltuk altım falan cok acıyo
Canım göğüslerinin fotoğrafı varsa beni ekleyebilir misin benim de göğüslerimde sarkma var ben de dikleştirme yaptırmak istemiyorum ama bakalım Pazartesi randevum var Dr ne diyecekCanim benimde sarkikti..bana doktorum kasalti 350 cc yuvarlak koydu.cok da güzel toparladi..merak etme..eger gerekirse diklestirmeyi sonradan da yaptirirsin.ne gerek var luzumsüz yere kesi izi olsun..benimki cok güzel oldu bana göre
benim de sağ göğsüm mosmor diğeri çok normal doktora sordum mor olan göğsüm daha darmış o nedenle protez koyarken biraz zorlamış sende de öyle br şey olmuş olabilir ameliyatı 10 gün önce oldum ama sağ olan hala mosmor ancak ağrım falan kalmadı pekArkadaslar ameliyat olalı 4 gün oldu sol gögsüm sağa göre daha şiş ve acıyo aranızda öyle olan warmıydı,sanki sağ gögsüm hemn kabullandi protezi şekli oturdu öle fazla şişlik yok ama sol cok daha şiş ve koltuk altım falan cok acıyo
bende meme büyütme ve dikleştirme oldum doktorum bunu tek protezle yaptı yani protezin özelliğinde meme dikleştirme ve meme büyütme özelliği varmışArkadaşlar lütfen yardım edin gögüs büyütme olanlar,dikleştirme+protez olanlar
Benimde tek silikonla oldu ama daha şişliklerim falan war onlar inince sarkma falan olmaz inşallahbende meme büyütme ve dikleştirme oldum doktorum bunu tek protezle yaptı yani protezin özelliğinde meme dikleştirme ve meme büyütme özelliği varmış
nasıl bi protezmiş o..bende meme büyütme ve dikleştirme oldum doktorum bunu tek protezle yaptı yani protezin özelliğinde meme dikleştirme ve meme büyütme özelliği varmış
çift jelli protezmişnasıl bi protezmiş o..
hiç duymamıştım..seninki bu silikonla mı yapıldıçift jelli protezmiş
evet bende duymamıştım doktorum anlattı banada yeni teknoloji ile üretilen çift jell özellikli protezhiç duymamıştım..seninki bu silikonla mı yapıldı
dr un kim..ne kadar oldu sen ameliyat olalı..evet bende duymamıştım doktorum anlattı banada yeni teknoloji ile üretilen çift jell özellikli protez
17 kasım da oldum doktor gökhan özerdem yaptıdr un kim..ne kadar oldu sen ameliyat olalı..
memnun musun sonuçtan.17 kasım da oldum doktor gökhan özerdem yaptı