Meme büyütme ameliyatı oldum.Tecrubeli arkadaşlardan birazcık yardıma ihtiyacım var :)

perella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
36
12
88
İstanbul
meme buyutme ameliyatı oldum kas altı gogus altı kesisiyle 400 cc moderate profil takıldı.. suan sargılarım oldugu için nasıl oldugunu goremiyorum ama agrısız bir surec geciyorum. uzun suredir araştırıyordum ve cok korkarak girdim ameliyata. ameliyattan 4-5 saat sonra yataktan kalktım kendi işlerimin bir kısmını kendim halledebiliyorum. su an cok gergin ve nefes alıp verirken biraz zorlanıyorum. 3 gun sonra sargılar cıkacak. sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim karar asamasının ne kadar zor oldugunu biliyorum cunku :)
Ben buyuk silikon istiyordum boyum uzun oldugu için 450-500cc civarı ama doktorum 400cc sıgdırabildiğini soyledi en cok.

Şimdi tecrubeli arkadaşlara sorum var aydınlatırsanız beni cok sevinirim. Gozume nedense 400cc kucuk geldi.. Ameliyattan cıkalı 24 saatten az bir sure oldu.. odem ileriki zamanlarda olusuyor mu yoksa bu gogusumun odemli hali mi? odemli haliyse daha da kuculecek demek 400 yaptırıp gozune kucuk gelen var mı? yoksa acaba korse ve sargılar bastırıyor diye mi anlayamıyorum?
Bir de kullandıgınız iz için kremle varsa memnun kaldıgınız paylaşabilirseniz cok sevinirim :)

meme buyutme ameliyatı oldum kas altı gogus altı kesisiyle 400 cc moderate profil takıldı.. suan sargılarım oldugu için nasıl oldugunu goremiyorum ama agrısız bir surec geciyorum. uzun suredir araştırıyordum ve cok korkarak girdim ameliyata. ameliyattan 4-5 saat sonra yataktan kalktım kendi işlerimin bir kısmını kendim halledebiliyorum. su an cok gergin ve nefes alıp verirken biraz zorlanıyorum. 3 gun sonra sargılar cıkacak. sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim karar asamasının ne kadar zor oldugunu biliyorum cunku :)
Ben buyuk silikon istiyordum boyum uzun oldugu için 450-500cc civarı ama doktorum 400cc sıgdırabildiğini soyledi en cok.

Şimdi tecrubeli arkadaşlara sorum var aydınlatırsanız beni cok sevinirim. Gozume nedense 400cc kucuk geldi.. Ameliyattan cıkalı 24 saatten az bir sure oldu.. odem ileriki zamanlarda olusuyor mu yoksa bu gogusumun odemli hali mi? odemli haliyse daha da kuculecek demek 400 yaptırıp gozune kucuk gelen var mı? yoksa acaba korse ve sargılar bastırıyor diye mi anlayamıyorum?
Bir de kullandıgınız iz için kremle varsa memnun kaldıgınız paylaşabilirseniz cok sevinirim :)
Bu cc olayı çok anlaşılabilecek bişey değil ya bayadır geziyorum forumda kimisi 450 ye küçük diyo kimi 250 büyük geldi diyo valla anlamış değilim :) ben de 1 ay önce 325 oldum mesela bana büyük geldi açıkçası biraz bi tık daha küçük olabilirmiş :S

geçmiş olsun öncelikle :) ameliyattan çıkar çıkmaz ödem olmuyor, ama birkaç gün süre verin ,kaslarınızın gevşemesi ve protezin kendini göstermesi için, ayrıca 3 gün sonra morarmalar da olabilir, endişe etmeyin, 2 haftaya kadar gerçek boyutu da göreceksiniz, ödemler, morarmalar da geçecek ,400cc küçük değil eminim gayet guzel olmuştur :)

hastanedeyken hiçbir şeyim yoktu bugun 2.gunum şişmeler başladı kollarımı kaldıramıyorum. ozellikle geceleri ve sabahları cok kotu oluyorum. ayaga kalktıgımda sanki memelerim asagı dusecekmiş gibi agır :) bu surec ne zaman gecer?

boyun kilon kac canım ben 173 64 kiloyum. meme dokum azdı. cc* ler kişinin vucut tipine boyuna omuz genisliğine ve meme dokusuna gore farklı boyutlarda duruyormuş

hastanedeyken hiçbir şeyim yoktu bugun 2.gunum şişmeler başladı kollarımı kaldıramıyorum. ozellikle geceleri ve sabahları cok kotu oluyorum. ayaga kalktıgımda sanki memelerim asagı dusecekmiş gibi agır :) bu surec ne zaman gecer?
:) en zor geçen ilk 3 ya da 4 gün, inan sonrasında sen de şaşıracaksın ne çabuk iyilestigine, o gerginlik hissi, nefes nefese kalmalar, ağırlık,batma vshepsi hızla geçecek sen ev içinde minik yürüyüşler yap,suyunu iç, istirahat et ve sabırlı ol, haftaya aaa neydi o geçen haftaki halim diyeceksin:)

boyun kilon kac canım ben 173 64 kiloyum. meme dokum azdı. cc* ler kişinin vucut tipine boyuna omuz genisliğine ve meme dokusuna gore farklı boyutlarda duruyormuş
haklisin her boy ,göğüs kafesinde,omuzda farklı duruyor,önceki boyutu, hacmi hepsi değiştiriyor, benim 1 ay oldu, şişlerim indi ,yumuşama başladı ama tam oturması için hala vakit varmış,hala ağır kaldırmıyorum, kendine dikkat edersen çabuk iyileseceksin ,ben 166/53 kilo ve az doku ile 300/325 takıldı çok doğal duruyor şimdiden

evet umutsuzluga kapılmak icin cok erken daha 2. gun bir an once iyileşmek için sabırsızlanıyorum.. bol su içiyorum kalkıyorum ev icinde ama sigarayı bırakamadım o korkutuyor beni :(

evet umutsuzluga kapılmak icin cok erken daha 2. gun bir an once iyileşmek için sabırsızlanıyorum.. bol su içiyorum kalkıyorum ev icinde ama sigarayı bırakamadım o korkutuyor beni :KK43:
ben sigara kullanmıyorum zaten, sanirim sigara iyileşme sürecini uzatıyormuş neticede faydalı olduğu birşey yok zaten :)

Bende 4 gün önce oldum banada 450 cc takildi.. ameliyattan 2 gun sonra sabahtan aksama kadar carisyi gezdim kendim yatip kalkabiliyorum öyle yatmiyorum ama dun aksamdan belli benimde agrilarim basladi sanirim fazla yordum kendimi meme alti oldu..benimde

Bende 4 gün önce oldum banada 450 cc takildi.. ameliyattan 2 gun sonra sabahtan aksama kadar carisyi gezdim kendim yatip kalkabiliyorum öyle yatmiyorum ama dun aksamdan belli benimde agrilarim basladi sanirim fazla yordum kendimi meme alti oldu..benimde
Çok yorulmamak gerekiyor cnm hrld bnde birkaç gündür kendimi sakinmadim hiç 11. Günüm hiç agrm olmamıştı koltukaltim sizlio bugün .

Back
X