• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 17 sinde ameliyat oluyorum,acil yardım!!!

Sizinle aynı saatlerde ameliyat oluyo olacağız, eğer yarın ben son anda kaçmazsam. Kas üstü dediyse iyi ne güZel ağrınız olmayacak. Benim kas altı dedi. Bendede hafif sarkma var. Yuvarlak olcak.protez toplar sanırım.çok toplamasa da sorun etmem, doğal durmuş olur damla gibi.ben meme altı izi bile çok kafama takmış durumdayım.bana biri sadece meme alt izini yollasa çok sevinicem, bi fikrim olur.
Walla evet cok ağrı olmuyomuş ama nasıl bi fark war hangisi daha iyi açıkcası hiç bilmiyorum yani kas altı daha iyi daha güzel olcaksa iki üç gün ağrı cekmeye razıyım benimde sarkma war inşallah toparlanır

Kas altı protezi gizliyo.daha doğal duruyo. Ilerde sarkma daha az oluyo ve kapsül riski daha az gibi bilgiler edindim

Doktoruma yarın ameliyattan önce dicem bakalım kas altı olsun diye artık olayımda bitsin walla stres heyecan korku geçmicek yoksa
Doktorunuz size kas üstü dediyse vardır bi bildiği.bazı vücutlara kas üstü uygundur o yüzden.meme dokunuz yeterliyse boşuna kasını kesmeyim diye düşünmüştür.bende kas üstü istedim ama Dr olmaz dedi.yani protez olduğu belli olur dedi.kaç cc , meme altından mı?

Arkadaslar bugun son kontrollerimi oldum anestezi uzmanıyla görüştüm çizimlerim yapıldı hayırlısıyla yarın sabah 10-10:30 gibi ameliyata giricem,herkes gibi süreçlerini bende buraya yazıcam belki merak eden olur.bana çok dua edin hep heyecan hem korku var
şimdiden geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz :)

Dün ameliyatımı oldum kızlar 11 gibi ameliyata girdim ameliyat ayılma derken saat ikide geldim odaya,dün gerçekten çok agrım wardı özellikle sol tarafımda bıçak saplanır gibi sancılarım vardı bugun düne göre çok iyiyim yarın eve gidicen inşallah

Canım ben de seninle aynı durumdayım o yüzden sonucu çok merak ediyorum.gerçekten dikleşme oldu mu biraz bahsedersen çok memnun olurum bu arada çok geçmiş olsun sen atlattın bakalım sıra biz de

Canım ben de seninle aynı durumdayım o yüzden sonucu çok merak ediyorum.gerçekten dikleşme oldu mu biraz bahsedersen çok memnun olurum bu arada çok geçmiş olsun sen atlattın bakalım sıra biz de
Dikleştirme olmadı protez koyuldu sadece yarın sargılarım açılcak sanki sol gögsüm digerine göre daha şiş bakalım zamanla şekle girer inşallah

E efeninannesi2008 cok gecmiş olsun inşallah sonuc istediğin gibi olmuştur sarkma yoktur yani inş

FAZLANAZLI FAZLANAZLI ben ilk zamanlar deli gibi su içiodum son 3-4 gündür kesildim ama yürüyüş yok malum 4 operasyondan kaldıramıorum kendimi öyle çok

Dikleştirme olmadı protez koyuldu sadece yarın sargılarım açılcak sanki sol gögsüm digerine göre daha şiş bakalım zamanla şekle girer inşallah
Canım benim göğüslerimde sarkık ve çok küçük değiller benim de Pazartesi günü randevum var ben de dikleştirme istemeyip sadece protez konulmasını isteyeceğim ama doktor ne uygun görür bilmiyorum .benim merak ettiğim gerçekten sarkık göğüsleri protez toparlıyor mu yoksa hala sarkık mı duruyor.bir de size kaç cc protez konuldu

Canım benim göğüslerimde sarkık ve çok küçük değiller benim de Pazartesi günü randevum var ben de dikleştirme istemeyip sadece protez konulmasını isteyeceğim ama doktor ne uygun görür bilmiyorum .benim merak ettiğim gerçekten sarkık göğüsleri protez toparlıyor mu yoksa hala sarkık mı duruyor.bir de size kaç cc protez konuldu
Benim mentor sanıyodum doktorum allegran natrella 295 koydu çok farklı diilmiş sanırım onu uygun görmüş şimdilik sarkma toparlanmış gözüküyo ama tabi şişlikler falan inince nolcak bilmiyorum

Back