- Konu Sahibi efeninannesi2008
-
Canim senin sarkikti ama gogus dokun kalmamisti benim gogusume gore de senin goguslerin sarkik degildi fazla yaniCanim benimde sarkikti..bana doktorum kasalti 350 cc yuvarlak koydu.cok da güzel toparladi..merak etme..eger gerekirse diklestirmeyi sonradan da yaptirirsin.ne gerek var luzumsüz yere kesi izi olsun..benimki cok güzel oldu bana göre
Valla izler olmasa bizim icin daha iyi degilmiWalla gögüs ölçülerini aldı bi kaç yerden sırt ölçüsü aldı yani çok ta anlamam ölçtü biçti işte:) sonrada protez toplar dikleştirmiyelim boşuna iz olmasın dedi ama benim kafam hala karısık ya sonradan protezler yumuşayınca sarkarsa die
Ya zaten doktorum güven veriyo dedi boşuna dikiş izi olmasın ama ben yinede korkuyorum ilerde sarkar die sonucta her zamab yaptırabilecegim bişi diil maddi anlamdaV
Valla izler olmasa bizim icin daha iyi degilmi
Ben diklestirme yapmadan deniyecegim bakim
Su an c cup oldu..dikmi sorusuna gelincede ne diyeyim simdi..tam benim istedigim gibi..yani dogal gögüs sekli gibi..top gibi durmuyorlarTeşekkür ederim walla peki şuan nasıl dikmi gögüslerin acaba,bide kaç beden oldu
Canim zaten diklestirme yaparsan daha cok pahali olacak haliyleYa zaten doktorum güven veriyo dedi boşuna dikiş izi olmasın ama ben yinede korkuyorum ilerde sarkar die sonucta her zamab yaptırabilecegim bişi diil maddi anlamda
Aslinda güvendigin doktora birakacaksin bu isi bence..sordugum doktorlarin yüzde 70 i bana diklestirme gerekir demisti..bende gerekmez diyenlere odaklandimCanim senin sarkikti ama gogus dokun kalmamisti benim gogusume gore de senin goguslerin sarkik degildi fazla yani
Evet aslında öle ama sonrasında spor zayıflama falan olurda sarkarsa die tedirginim,senin ne kadar oldu ameliyat olalıAslinda güvendigin doktora birakacaksin bu isi bence..sordugum doktorlarin yüzde 70 i bana diklestirme gerekir demisti..bende gerekmez diyenlere odaklandim
Evet haklısın doktorum iyi gercekten bana güven verdi o dikiş izi olmasın dedi daha önce bi doktorlada görüştüm oda silikonla toplanır dedi benim derdim ilerde spor yaparım zayıflarım tekrar sarkma olursa dieBence 2.bir doktorun da gorusunu al.ben oyle yaptim ve aninda fikrim degisti.ilk doktor protezle toparlariz dedi.2.doktor diklestirme olmadan buyuk ama yine sarkik goguslerin olur dedi.bana daha mantikli geldi.diklestirme+protez olucam ben.ama benim goguslerim cok sarkik.2 cocuk emzirdim felaket.ama oncesinde de genetik olarak cok dik degillerdi.2.gorusmem cok begenilen doktordan vazgecmeme neden oldu.
Benim 3 ay oldu..sanmiyorum spor yapinca sarkacaginiEvet aslında öle ama sonrasında spor zayıflama falan olurda sarkarsa die tedirginim,senin ne kadar oldu ameliyat olalı
Hadi hayirlisi canim bir an once iyilesirsin insallah bende tam bir hafta sonra oluyorum bende heyecan korku hersey var :)Arkadaslar bugun son kontrollerimi oldum anestezi uzmanıyla görüştüm çizimlerim yapıldı hayırlısıyla yarın sabah 10-10:30 gibi ameliyata giricem,herkes gibi süreçlerini bende buraya yazıcam belki merak eden olur.bana çok dua edin hep heyecan hem korku var
Aynı durumdayım walla giricem ameliyata saatler kaldı hala aynı şeye takılıyorum ya protezler yumuşayınca sarkarsahafif sarkmış göğüsler için dikleştirme+protez mi yoksa sadece protez yeterli mi sorusunun cevabını bulsam evrenin sırrını çözmüş kadar olacağım
inşallah güzel geçer ameliyatın ve sonuçtan mutlu olursun..
Evet yuvarlak takılcak öyle istedim nedense hiç damlayı düşünmedim senindemi sarkma war senin nasıl yapılcakben de ameliyat günümü aldım ama hala araştırıyorum.
yuvarlak mı takılacak sana
Benimde bugun kas üstü dedi ama ne gibi fark war bilmiyorum,galiba daha az acı oluyomus,walla benimde şu hali dikleştirme gerekiyo gibi ama ölçtü biçti doktorum gerek yok dediaslında baktıgımda bana da dikleştirme gerekiyor ama dr um kesinlikle dikleştirmeye gerek yok deyip kas üstü yuvarlak takacak
senin kas altı kas üstü
Sizinle aynı saatlerde ameliyat oluyo olacağız, eğer yarın ben son anda kaçmazsam. Kas üstü dediyse iyi ne güZel ağrınız olmayacak. Benim kas altı dedi. Bendede hafif sarkma var. Yuvarlak olcak.protez toplar sanırım.çok toplamasa da sorun etmem, doğal durmuş olur damla gibi.ben meme altı izi bile çok kafama takmış durumdayım.bana biri sadece meme alt izini yollasa çok sevinicem, bi fikrim olur.Benimde bugun kas üstü dedi ama ne gibi fark war bilmiyorum,galiba daha az acı oluyomus,walla benimde şu hali dikleştirme gerekiyo gibi ama ölçtü biçti doktorum gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?