Arkadaşlar 17 sinde ameliyat oluyorum,acil yardım!!!

Canim benimde sarkikti..bana doktorum kasalti 350 cc yuvarlak koydu.cok da güzel toparladi..merak etme..eger gerekirse diklestirmeyi sonradan da yaptirirsin.ne gerek var luzumsüz yere kesi izi olsun..benimki cok güzel oldu bana göre
Canim senin sarkikti ama gogus dokun kalmamisti benim gogusume gore de senin goguslerin sarkik degildi fazla yani

V
Valla izler olmasa bizim icin daha iyi degilmi
Ben diklestirme yapmadan deniyecegim bakim

Ya zaten doktorum güven veriyo dedi boşuna dikiş izi olmasın ama ben yinede korkuyorum ilerde sarkar die sonucta her zamab yaptırabilecegim bişi diil maddi anlamda
Canim zaten diklestirme yaparsan daha cok pahali olacak haliyle
Ilerde yaparsin eger mutlu olmazsan diklestirme simdilik gerekmiyosa bence iyi bisey

Bence 2.bir doktorun da gorusunu al.ben oyle yaptim ve aninda fikrim degisti.ilk doktor protezle toparlariz dedi.2.doktor diklestirme olmadan buyuk ama yine sarkik goguslerin olur dedi.bana daha mantikli geldi.diklestirme+protez olucam ben.ama benim goguslerim cok sarkik.2 cocuk emzirdim felaket.ama oncesinde de genetik olarak cok dik degillerdi.2.gorusmem cok begenilen doktordan vazgecmeme neden oldu.

Evet haklısın doktorum iyi gercekten bana güven verdi o dikiş izi olmasın dedi daha önce bi doktorlada görüştüm oda silikonla toplanır dedi benim derdim ilerde spor yaparım zayıflarım tekrar sarkma olursa die

Arkadaslar bugun son kontrollerimi oldum anestezi uzmanıyla görüştüm çizimlerim yapıldı hayırlısıyla yarın sabah 10-10:30 gibi ameliyata giricem,herkes gibi süreçlerini bende buraya yazıcam belki merak eden olur.bana çok dua edin hep heyecan hem korku var

Hadi hayirlisi canim bir an once iyilesirsin insallah bende tam bir hafta sonra oluyorum bende heyecan korku hersey var :)
Haber ver merak ederim
Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle

hafif sarkmış göğüsler için dikleştirme+protez mi yoksa sadece protez yeterli mi sorusunun cevabını bulsam evrenin sırrını çözmüş kadar olacağım
inşallah güzel geçer ameliyatın ve sonuçtan mutlu olursun..

Aynı durumdayım walla giricem ameliyata saatler kaldı hala aynı şeye takılıyorum ya protezler yumuşayınca sarkarsa

aslında baktıgımda bana da dikleştirme gerekiyor ama dr um kesinlikle dikleştirmeye gerek yok deyip kas üstü yuvarlak takacak
senin kas altı kas üstü

aslında baktıgımda bana da dikleştirme gerekiyor ama dr um kesinlikle dikleştirmeye gerek yok deyip kas üstü yuvarlak takacak
senin kas altı kas üstü
Benimde bugun kas üstü dedi ama ne gibi fark war bilmiyorum,galiba daha az acı oluyomus,walla benimde şu hali dikleştirme gerekiyo gibi ama ölçtü biçti doktorum gerek yok dedi

Benimde bugun kas üstü dedi ama ne gibi fark war bilmiyorum,galiba daha az acı oluyomus,walla benimde şu hali dikleştirme gerekiyo gibi ama ölçtü biçti doktorum gerek yok dedi
Sizinle aynı saatlerde ameliyat oluyo olacağız, eğer yarın ben son anda kaçmazsam. Kas üstü dediyse iyi ne güZel ağrınız olmayacak. Benim kas altı dedi. Bendede hafif sarkma var. Yuvarlak olcak.protez toplar sanırım.çok toplamasa da sorun etmem, doğal durmuş olur damla gibi.ben meme altı izi bile çok kafama takmış durumdayım.bana biri sadece meme alt izini yollasa çok sevinicem, bi fikrim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…