• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 17 sinde ameliyat oluyorum,acil yardım!!!

efeninannesi2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
34
4
98
39
Iyi akşamlar arkadaşlar nasip olursa 17 sinde ameliyat olucam,size bişi sormak istiyorum benim gögüslerim doğum sonrası sarktı doktora ilk gittiğimde dikleştirme+ protez dedi bugun ölçüler için gittim kasaltından dikleştirme olmadan toparlarız dedi,çok kafama takıldı sonradan protezler yumuşayınca sarkma olurmu?ben dik olsun istiyorum doktorumda çok iyi gerek görse yapardı ama yinede kafama takıldı lütfen yardım edin daha günüm warken karar vereyim

Bu konuda bilgim yok ama sadece protez yaptırarak dik ve büyük göğüslere sahip olanlar var. Çok fazla sarkma problemi yoksa protez toparlayabilir.

Teşekkür ederim cevap için,ya doktor baştan dikleştirme yapalım dedi bugun ölçüler için gittim protezle toplanır dedi,benim kafama takılan başta toparlanır sertlikten anlamam ama sonradan yumuşayınca sarkma olur die korkuyorum sonucta bi kere yapabilirim maddi olarak bi kere olcak bişi

Tabii insan çok ikilemde kalıyor, karar vermek zor. Sonuçta her ikisinin sonuçlarını da bilmiyoruz, aklımıza ne yakın gelirse artık. Araştırın biraz daha, umarım en iyisi olur.

Inşallah walla aklım çok karıştı eşimi zor ikna ettim zaten kötü olursa die korkuyorum,okudum forumdaki çoğu şeyi ama hem dikleştirme hem protez pek yok sanırım

Arkadaşlar lütfen yardım edin gögüs büyütme olanlar,dikleştirme+protez olanlar
Breast lifting görselini internetten bi incele o kadar sarkıksa dikleştirme yapılır benimde sarkıktı ama görselde bakacağın resimler kadar değildi protezle toparlanır Demişti doktorum protez taktı sadece doktoruna güvenmen çok önemli valla ben çok güvendiğim için pek sorgulamıyorum ne derse uyuyorum

Forumda bu sekilde yaptirip memnun kalmayan biri vardi. Ben diklestirmeden hic anlamiyorum bisey diyemem. Forumu biraz didik didik yapmaniz gerekir. Sadece konu acip yanit aramak yetmeyebilir.

Forumda bu sekilde yaptirip memnun kalmayan biri vardi. Ben diklestirmeden hic anlamiyorum bisey diyemem. Forumu biraz didik didik yapmaniz gerekir. Sadece konu acip yanit aramak yetmeyebilir.

Konu açmadan önce aylarca araştırdım okudum ameliyatım yaklaştığı için fikir almak yardım almak için konu açtım.

Canım benım bı arkadasım amelıyat oldu. Memeleri sarkıktı ve doktor 350 cc protezle dikleştirme yapmadan silikonla dikleştirdi.bu forumdaydı oda ama ameliyattan sonra girmiyo artık

Canım benım bı arkadasım amelıyat oldu. Memeleri sarkıktı ve doktor 350 cc protezle dikleştirme yapmadan silikonla dikleştirdi.bu forumdaydı oda ama ameliyattan sonra girmiyo artık
Ameliayttan sonra ne yazikki buraya donmeyen cok
Donseydi keske bende gorebilseydim su diklestirme olayi benide bunaltiyo diklestirmesem bir dert diklestirsem baska bi dert offf

Walla bende merak ediyorum ameliyatıma 4 gün kaldı,doktor baştan dikleştirme ve protez diyodu ama en son ölçüm için gittiğimde gerekyo toparlanır boşuna dikiş izi yapmıyalım dedi.benim korkum memeler şişliği indiginde yumuşadıgında sarkık olması..öle bişi olursa yazık olur cektiğim acıya verdigim paraya

Walla bende merak ediyorum ameliyatıma 4 gün kaldı,doktor baştan dikleştirme ve protez diyodu ama en son ölçüm için gittiğimde gerekyo toparlanır boşuna dikiş izi yapmıyalım dedi.benim korkum memeler şişliği indiginde yumuşadıgında sarkık olması..öle bişi olursa yazık olur cektiğim acıya verdigim paraya
Bak şöyle de birşey var silikonları taktık bitti böyle bişey yok bundan sonraki süreçte çok önemli kilo Alıp vermen ya da silikonun Bedenine büyükse eğer bunlarda sarkmayı tetikliyor dikkatli davranmak gerekiyor biraz da

Arkadaşlar lütfen sarkık olupta dikleştirme yapmadan protez konulan warsa cvp versin,yardımlarınıza çok ihtiyacım var
Canim benimde sarkikti..bana doktorum kasalti 350 cc yuvarlak koydu.cok da güzel toparladi..merak etme..eger gerekirse diklestirmeyi sonradan da yaptirirsin.ne gerek var luzumsüz yere kesi izi olsun..benimki cok güzel oldu bana göre

Canim benimde sarkikti..bana doktorum kasalti 350 cc yuvarlak koydu.cok da güzel toparladi..merak etme..eger gerekirse diklestirmeyi sonradan da yaptirirsin.ne gerek var luzumsüz yere kesi izi olsun..benimki cok güzel oldu bana göre
Teşekkür ederim walla peki şuan nasıl dikmi gögüslerin acaba,bide kaç beden oldu

Nasil bir olcum yapti doktorun canim ? Benimde korkularim var ileride daha cok sarkarsa diye

Nasil bir olcum yapti doktorun canim ? Benimde korkularim var ileride daha cok sarkarsa diye
Walla gögüs ölçülerini aldı bi kaç yerden sırt ölçüsü aldı yani çok ta anlamam ölçtü biçti işte:) sonrada protez toplar dikleştirmiyelim boşuna iz olmasın dedi ama benim kafam hala karısık ya sonradan protezler yumuşayınca sarkarsa die

Back