Tanışamadım maalesef atanalı 1.5 sene oldu erkek yok bekar hastanedeBelki iş çevresinde koca adaylarıyla tanışırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanışamadım maalesef atanalı 1.5 sene oldu erkek yok bekar hastanedeBelki iş çevresinde koca adaylarıyla tanışırsın
Umutsuzlaştım hep böyle izleyecem mi hiç sevilmeyecem miSize çevreniz iyi hissettirmiyorsa bir süre uzak durun. Evlilik hayat arkadaşı bul akta nasip işi. Ne zaman olacağı belli olmaz zamana bırakın ama henüz çok gençsiniz zaten
Hatırladım geçen de konu açmıştın nereden sevgili bulabilirim minvalde. Kısmet bu işler. Tayin iste büyük bir ile bide orda dene bakalımMinik bi ilçede hemşireyim hastanede herkes evli erkek yok tanışabileceğim kimse yok instharamdanda cinsenllik isteyenler yazıyor
Her şey vaktine esirdir. Kıskanmak yerine ruh eşini arayın. Kıskançlık negatif enerjidir ve bu sizin her halinize yansır. Hayatımda gözlemlediğim yaşı büyük evlenen insanların evlilik birliğini daha iyi yönetiyor olmaları.Arkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Bilmem ama bu şekilde hayatı kendinize zehir etmeyin dünyanın sonu değil netice de. Bir sürü insan evliliği tercih etmiyor ve çok mutlu. Hayatınıza endeksini evlilik olarak belirlemeyin ama tabi ki hayatınız paylaşacağınız biri olursada ne güzel. Daha gençsiniz önünüze bakınUmutsuzlaştım hep böyle izleyecem mi hiç sevilmeyecem mi
Kıskançlık kötü bir şey. Başkalarının mutluluğu senin nasibinden rızkından hiç bişey alıp götürmüyor .. arkadaşların için mutlu ol ve senin nasibin senindir gelir seni bulur bulacakta adı üstünde nasip dağın taşın altında da olsa o sana yazılmış doğarken kader :) imrene bilirsin başkalarının hayatı yaşadığı ve sahip olduğu şeylere imrenmek özenmek onları yaşamak kötü bir şey değildir ama içten içe başkasını kıskanmak kötüdür bu kötü kalpli insanlara yakışır ben senin öyle biri olduğunu asla düşünmüyorum bu enerjiyi senden almadım.Arkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Yokki tayinim şuanHatırladım geçen de konu açmıştın nereden sevgili bulabilirim minvalde. Kısmet bu işler. Tayin iste büyük bir ile bide orda dene bakalım
Yok şuan tayinimHatırladım geçen de konu açmıştın nereden sevgili bulabilirim minvalde. Kısmet bu işler. Tayin iste büyük bir ile bide orda dene bakalım
Senin her konunu gördükçe üzülüyorum ya :) bekar kardeşim olsa tanıştırcam o duruma getirdin beniYok şuan tayinim
Sana kötü hissettiyorlarsa seni anlamıyorlardır. Çevreni değiştir sende. Hayat çeyiz nişan evlilikten ibaret değil. Çevreni değiştirirsen bunu göreceksin. Sanki evlenmemek dünyanın sonuymuş gibi gelir onlara. Böyle insanlardan uzak durArkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Şehir merkezine çok mu uzaksın ? Haftasonlarında şehir merkezlerinde bir kursa gidemez misinizMinik bi ilçede hemşireyim hastanede herkes evli erkek yok tanışabileceğim kimse yok instharamdanda cinsenllik isteyenler yazıyor
Sanki 46 yaşındasın 26 gayet normal bi yaş o kadar kıskanıp acele edeceğin bi yaş değil26 oldum
Ondan sonra aceleye getirilerek her şeye he deyip gözleri kapatıp yapılan bi evlilik, peşine de sevgisiz ve mutsuz eve 2 çocuk. Sonra da boşanmak istiyorum çocuklarım var temalı konular. Bile bile lades yaniSanki 46 yaşındasın 26 gayet normal bi yaş o kadar kıskanıp acele edeceğin bi yaş değil
Evlilik başarı mi ?Arkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Ooooo çok geç kalmışsın bu yaşta ne evliliği otur evde ne yapacaksın ki bu Saaten sonra26 oldum
Gelde anlatEvlilik başarı mi ?
Bende kendime çok üzülüyorum hiç sevilmedimSenin her konunu gördükçe üzülüyorum ya :) bekar kardeşim olsa tanıştırcam o duruma getirdin beni