Arkadaşla bakarmisiniz ustune gorme mi

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
900
151
23
22
Duphaston kullandim bittikten 11Gun sonra adet oldum pazar günü yani kırmızı kırmızı geldi adet gibi ama az az geldi pazartesi akşam üstü kesildi kahverengiye döndü ve salı günü akşam kahverengi de gelmedi bitti yani adetim adet denilirse tabi 5 gun oldu yanj
biteli 3 gundur kasiklarimda ara ara batmalar ve ağrılar oluyor karnımda ağrıyor ve beyaz akintim var acaba üstüne falan mı gördüm ki dedim çok değişik duygular içindeyim esimin kuzeni de böyle olmuş 1 hafta sonra gebe olduğunu öğrenmiş benimki de mi öyle acaba yorumlarmisiniz

Üstüne görme lekelemeyin tarzında olur en fazla 2 3 gün sürer yoğun ve kırmızı olmaz canım istersen test yap için rahat etsin

Çoğu tanıdıklarım bu şekilde öğrenmiş üstüne görmeye yerleşme kanaması farkli olur siz yerleşme kanamasini anlatıyorsunuz

Sanmıyorum gebelik olsun.Ben de Progestan kullandım bittikten 7 gün sonra adet oldum ama 3 gün sürdü.Normalde 6 gün sürüyor adetim.Test yaptırın gebelik olup olmadığını anlarsınız.Yerleşme kanaması için üstüne görme tabiri kullanılır.Siz söktürücü kullanmışsınız

Kullandim ilk defa da kullanmıyorum 6 aydır düzenli olarak kullanıyorum 6 aydır bittikten 3. Gun muhakkak oluyorum bu ay 11 gun gecikince insan afalliyor acaba mi diye teşekkür ederim yorumunuz için genede sagolun

Googleye yazarsanız üstüne görme tabirinin yerleşme kanaması için kullanıldığını görürsünüz.Ki zaten test yapsanız çıkar testte.Miranasaf doğru söylüyor yani

Doktorum öyle dedi yerleşme kanamasi damla şeklinde gelir az gelir dedi üstüne görme ise adet olursun gibi olursun dedi 2 3 gun sürer az az gelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…